- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.341
Pkoyum diye doktor zor olur dedi o yüzden beklemiyordu 1.5 senedir korunmuyoruz ve beklemiyordu :) o yüzden baya sok geçirdi şoku atlarınca herkezi aradı söyledi anneye babaya gidip haber verdık :)Hamilelik haberine bu kadar şok oluyorsa bebeğinizi kucağınıza aldığında sevinçten havalara uçar kesin
Ay ne güzel heyecanlar bunlar benimkide inanmamıştı kan testini verdim eline kaldı öle kızım dedi babacım baba oluyorsun annem hamile demiştiPkoyum diye doktor zor olur dedi o yüzden beklemiyordu 1.5 senedir korunmuyoruz ve beklemiyordu :) o yüzden baya sok geçirdi şoku atlarınca herkezi aradı söyledi anneye babaya gidip haber verdık :)
Benim kızım ufak 2 yasına 2 ay var çok konuşamıyor daha o uyuyordu ben sürprizi yaparken :) oda güzel bir sürpriz imişAy ne güzel heyecanlar bunlar benimkide inanmamıştı kan testini verdim eline kaldı öle kızım dedi babacım baba oluyorsun annem hamile demişti
Benimki benden daha heyecanlı bi yorulsam anne hamilesin kardeşim var otur şuraya der küçük kaynana diyorum ben kızımaBenim kızım ufak 2 yasına 2 ay var çok konuşamıyor daha o uyuyordu ben sürprizi yaparken :) oda güzel bir sürpriz imiş
wawwwwwwwww süper olmuş yaaaaa süper fikir süper düzen bayıldımmm valla bende birgün hamiş olursam böle yaparımYapmamı adam şok geçirdi :) ilk 5 dk kal geldi sonra sarıldı bana kaldı ögle kalbim deli gibi çarpıyor dedi saglıkla gelsin dedi :) beklemiyordu
Ayy çok güzel yaaa maşallah size darısı tüm isteyenlerin başına..Yapmamı adam şok geçirdi :) ilk 5 dk kal geldi sonra sarıldı bana kaldı ögle kalbim deli gibi çarpıyor dedi saglıkla gelsin dedi :) beklemiyordu
Ay maşallah allahım sizde bağışlasın :)Benimki benden daha heyecanlı bi yorulsam anne hamilesin kardeşim var otur şuraya der küçük kaynana diyorum ben kızıma
Amin canım çok sağol oldu bu sefer çok şükür eşim bile göbegimi seviyor şimdiden cok şükür :)POWERHACK gozun aydin canim, saglikla kucagina alirsin insallah :)
Amin canım bu seferki güzel olsun oldum öglede oldu kızımda birlikte ögrenmiştik :) allah razı olsun canım inş rabbim sizede nasip eder mıtlulugunuza mutluluk katarwawwwwwwwww süper olmuş yaaaaa süper fikir süper düzen bayıldımmm valla bende birgün hamiş olursam böle yaparımRabbim Mutluluğunuzu daim etsinn kuzumm inşallah sağlıcakla gelir bebişin...
Amin canım inşallah sendede haberi alırız sende sürpriz için biZden fikir alırsın :) allah razı olsunAyy çok güzel yaaa maşallah size darısı tüm isteyenlerin başına..
Amin cümlemizin evladınıAy maşallah allahım sizde bağışlasın :)
Bugun ki testim ama orucluyum idrar falan tutmadan yaptimAmin canım inşallah sendede haberi alırız sende sürpriz için biZden fikir alırsın :) allah razı olsun
Kuzum kuruyunca cıkıyor demekki senin ama bence idrarı damlatıp bekle 30 dkika da test kurumuyor kuruyunca çıkana itibar etme derim ben
Kan ver cnm için rahatlasın benceBugun ki testim ama orucluyum idrar falan tutmadan yaptim
daha gün var ya acaba diyorum negatif olunca geçen ayllardan biliyorum çıkmayınca çıkmıyor.Kuzum kuruyunca cıkıyor demekki senin ama bence idrarı damlatıp bekle 30 dkika da test kurumuyor kuruyunca çıkana itibar etme derim ben
kuzum sen bile kanı kesinleşince verdin biliyorsun hayalkırıklığı için vermiyorum sen biliyorsun.Kan ver cnm için rahatlasın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?