- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.361
Gün varsa şimdiden strese girme bence cnm bekle gününü bende çıktıgı için gün gün takip etmiştim ve ilk 10 dakikada belli etmişti kendini stripte varsa zaten belli ediyor inş seninde gelir kuzun test yapmadan bekle gününü biliyorum zor ama :)daha gün var ya acaba diyorum negatif olunca geçen ayllardan biliyorum çıkmayınca çıkmıyor.
Haklısın canım ama allaha şükür idrarda görünce her gün koyulaşmasını takip ettim verdim :) sende sabırla bekle cnmkuzum sen bile kanı kesinleşince verdin biliyorsun hayalkırıklığı için vermiyorum sen biliyorsun.
seninde 7 8 çok zor seçiliyor du canım bakalım varsada yoksada stres oluyor sendeme bari heray aynı stresi hep yaşadıkGün varsa şimdiden strese girme bence cnm bekle gününü bende çıktıgı için gün gün takip etmiştim ve ilk 10 dakikada belli etmişti kendini stripte varsa zaten belli ediyor inş seninde gelir kuzun test yapmadan bekle gününü biliyorum zor ama :)
daha 9 veya 10.günüm erken çıkarmı diye bakıyorum çizgi oluyor silik ama testler farklı marka bu yüzden olabilir farklılıklarHaklısın canım ama allaha şükür idrarda görünce her gün koyulaşmasını takip ettim verdim :) sende sabırla bekle cnm
Bunda var pembe cizgi cnm :)Artik varsada bata kadar devam,,
Bu onun suya tutulmus haliBunda var pembe cizgi cnm :)
Hmm hayatımda hiç kuruduktan sonra teste tekrardan su tutmadım :)Bu onun suya tutulmus hali
Ne yapalim umut dunyasi iste,,Allah kimsenin kucagini bos koymasinHmm hayatımda hiç kuruduktan sonra teste tekrardan su tutmadım :)
Amin canım benim ögle tabiki de vaktini bekliyordur sen ilk 30 dakikasına bak sonrası önemsizNe yapalim umut dunyasi iste,,Allah kimsenin kucagini bos koymasin
negatif gibiBugun ki testim ama orucluyum idrar falan tutmadan yaptim
Dikkatli bakabilrmisin normal bat 9 haz ama ben buay erken yumurtladim gibi 4 haz gibi bekliyorum sat inegatif gibi
Ben gordum cizgiyi canim yarin tekrarlaDikkatli bakabilrmisin normal bat 9 haz ama ben buay erken yumurtladim gibi 4 haz gibi bekliyorum sat i
Insallah canim yaniltmaz artarBen gordum cizgiyi canim yarin tekrarla
Silik gördüm cnm ben ne zaman belirdi ?Normal bat 9 haziran
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahSilik gördüm cnm ben ne zaman belirdi ?
Stripler cabuk kuruyor 10 dakika sürede baktın baktın :)
İkinci kez kan vermemek için evde stoktaki strip testleri harcıyorum bende cok şükür artıyor degerim
Buda başka testim anı olsun diye saklıyorum
Amin canım sende gebesin benimde o marka gebelik testim senden cok silikti şimdi gebeyim allahım sag salim kavuşmamızı nasip etsinSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Allah herkesin gönlüne göre evlat nasip etsin
Bide benim testi yorumlayın lütfen adetimin 25.günü normalde 25-26 günde oluyorum bugün erken gebelik testi yaptım bide ovulasyon testi ikisini de yüklüyorum
Önce erken gebelik testi
Ay inşallah bu arada sen vişneli ben çilekli turtaAmin canım sende gebesin benimde o marka gebelik testim senden cok silikti şimdi gebeyim allahım sag salim kavuşmamızı nasip etsin
Her gün test yap cizgi koyulaştıgını izlemek cok hoş ben ögle yaptım şimdi kopkoyu :) evet turta kardeşligiAy inşallah bu arada sen vişneli ben çilekli turta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?