- 30 Temmuz 2016
- 1.860
- 2.326
- 133
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.581
İnşallah canımmm inşaallhh.. Hepimiz alalım kucagımızaCok fazla bebek olumu oluyo okuyorum insan cok uzuluyo ben de 4.5 ayimdayim ilk baslarda olmasi daha kolay toparlanma debebi ama cok haklisin fakat uzulme insaallah bebisin gelecek saglikla
Aminnnnn. Uzulme sen stres yapmaİnşallah canımmm inşaallhh.. Hepimiz alalım kucagımıza
Bence de var Allah hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip eder insallahKızlar benm teste de bakar mısınız var mı? Eki Görüntüle 2032021
İns canim yaaa insaallhhBence de var Allah hayirlisiyla bebisini kucagina almayi nasip eder insallah
Canim benim adetine kacgun var ? Belirgin bayaaMrb bi bakarmisnz? Sizce gebelk varmi??
Bi gun gecikme yasadm dun olmam gerekirdi iki tane yaptm ikiside boyle cikti adet belirtim yok ama bel agrm cok var 1haftdr varmi sence ?Canim benim adetine kacgun var ? Belirgin bayaa
İki gun sonra bir daha yap koyulasmissa kan testi ver ..canm haber verrsinnBi gun gecikme yasadm dun olmam gerekirdi iki tane yaptm ikiside boyle cikti adet belirtim yok ama bel agrm cok var 1haftdr varmi sence ?
Canim gec dollenme olmus olabilir..kan testi ver cnmmKızlar adet 7 gün geçikti ve iki test yaptım ikiside böyle sizce var mı bişeyler
İki gun sonra bir daha yap koyulasmissa kan testi ver ..canm haber verrsinn
Hadi hatrlisi olsun:)))Bugun ptm cnm kan testi sonuc yarin cikacak insallh hayrli haberleri alrm
Yaz sonucunu mutlakaİnsallahhh insallahhh
Az once ardm doktorumu daha cikmams sonucm sancim gelip gidiyor adet mi olacam acaba gebelik te olurmu senceYaz sonucunu mutlaka
Hayırlı olsun canım adetin kaç gün geçti. Değerin ne kadar çıktığı önemli değil sonucun 24 saatte 2 kat artması önemli. İki gün sonra tekrar kan ver benceKizlar sonucumu aldim hamileyim ama 19 cikti degerim dusukmus cok
Adetim 3.gununde olmam gerekerdi olsaydm doktr pzt yenileyecz tekrar gel dedi insallah yukselir canmHayırlı olsun canım adetin kaç gün geçti. Değerin ne kadar çıktığı önemli değil sonucun 24 saatte 2 kat artması önemli. İki gün sonra tekrar kan ver bence
yükselir canım canını sıkma hayırlı olsun allah tamamına erdirsinAdetim 3.gununde olmam gerekerdi olsaydm doktr pzt yenileyecz tekrar gel dedi insallah yukselir canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?