- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.601
Hayırlı olsun geç dölleme ise ondan düşük çıkmıştır iki güne katlanır inşallah rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsinKizlar sonucumu aldim hamileyim ama 19 cikti degerim dusukmus cok
Amin saol canm Rabbim isteyen herkeze nasip eder insallah umudunuzu hic bir zamn kaybetmyn canmyükselir canım canını sıkma hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
Amin insallah canm darisi isteyen herkezn basina insallhHayırlı olsun geç dölleme ise ondan düşük çıkmıştır iki güne katlanır inşallah rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
Teste göre hamilesin en iyisi bi kan testi yaptır kesin sonuçKızlar merhaba benim 4 aylık bi oğluşum var adetlerin şükür çok düzenlidir lohusalıktan hemen bi kaç gün sonra adet oldum ve her ay aynı gün adet gördüm bu ay esinle hiç korunmadık adetim sekiz gün önce geldi tamam hamile değilim dedim altı güne adetim biter fakat bu sefer adet bittikten sonra her gün beş altı damla kahve lekelerin oluyor belimde batma vs olmazda yinede içim rahat olsun diye days comfort erken gebelik testi yaptım ve böyle çıktı çok saçma geldi ne diyorsunuz bu işe
Valla belli olmuyor bazı testler yanlış çıkabiliyorKanda verdim yarın haftasonu öğleden sonra çıkar haber ederiz dediler testin güvenilirliği nedir die merak ettim
CANIM YAA SEN BİZİM TOPİCE YAZARDIN YENİ GEBE İKEN SONRA GÖRÜŞEMEDİK MAŞALLAH BÜYÜMÜŞSINIZ SAĞLIKLA KUCAĞINA AL MELEĞİNİ İNŞALLAHValla belli olmuyor bazı testler yanlış çıkabiliyor
Saol Can'ım benim 24 haftalık olduk inşallah sağsalim alırım oğlumu kucağımaCANIM YAA SEN BİZİM TOPİCE YAZARDIN YENİ GEBE İKEN SONRA GÖRÜŞEMEDİK MAŞALLAH BÜYÜMÜŞSINIZ SAĞLIKLA KUCAĞINA AL MELEĞİNİ İNŞALLAH
Test bozuk canımKızlar hamilemiyim yoksa test yanlışmı başına gelen varmı
Canım hayırlı olsunEki Görüntüle 2032990 Eki Görüntüle 2032990 Günaydın arkadaşlar 2-3 gündür pembe şekilde başlayıp kahverengiye dönen lekelenmem vardı adet oluyorum sandım ağrımda vardı çünkü ağrı kesici içtim. Dün lekelenme bitti kasık batması mide ağrısı ekşimesi falan başladı şüphelendim sabah kalkar kalkmaz test yaptım 2 düşüğüm var 4 aydır korunmuyorduk ama bu ay için hiç ihtimal vermemiştim çok şaşkın, mutlu, endişeliyim napacağımı bilmiyorum şuan coraspine bu ay düzenli içmedim hatta bıraktım başlasam mı ? Yarın dr a gitcem ama ayy napcam ben şimdi çok tuhaf oldum
Hayırlı olsunEki Görüntüle 2032990 Eki Görüntüle 2032990 Günaydın arkadaşlar 2-3 gündür pembe şekilde başlayıp kahverengiye dönen lekelenmem vardı adet oluyorum sandım ağrımda vardı çünkü ağrı kesici içtim. Dün lekelenme bitti kasık batması mide ağrısı ekşimesi falan başladı şüphelendim sabah kalkar kalkmaz test yaptım 2 düşüğüm var 4 aydır korunmuyorduk ama bu ay için hiç ihtimal vermemiştim çok şaşkın, mutlu, endişeliyim napacağımı bilmiyorum şuan coraspine bu ay düzenli içmedim hatta bıraktım başlasam mı ? Yarın dr a gitcem ama ayy napcam ben şimdi çok tuhaf oldum
Canım sende alırsın inşallah. Adet günün ne zaman. Ne zamandır istiyorsunBu hayırlı haberi ben de alsam
Bayram geliyo tam bayram olur bana
Geçen bayram öncesi bende aynı duayı etmiştim :) çifte bayram olur inşallah diye ama 4 günde erken regl oldum nasip işte hayırlı zamanda sağlıcakla Rabbim sana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah canımmm.Canım hayırlı olsun
İnşallah biz de görürüz bu çift çizgiyi
Amin inşallah sende sağlıcakla kavuş inşallah bebişin e canımm. Kalp atışını duydunuz mu peki erken mi daha ?Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?