Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar merhaba benim 4 aylık bi oğluşum var adetlerin şükür çok düzenlidir lohusalıktan hemen bi kaç gün sonra adet oldum ve her ay aynı gün adet gördüm bu ay esinle hiç korunmadık adetim sekiz gün önce geldi tamam hamile değilim dedim altı güne adetim biter fakat bu sefer adet bittikten sonra her gün beş altı damla kahve lekelerin oluyor belimde batma vs olmazda yinede içim rahat olsun diye days comfort erken gebelik testi yaptım ve böyle çıktı çok saçma geldi ne diyorsunuz bu işe

Eklentiler

• 20170811_162121.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 1.450
Bide tek aklımı karıştıran annem bana hamileyken üç defa adet görmüş dördüncü ayında öğrenmiş olabilir mi ki test güvenilir mi

Teste göre hamilesin en iyisi bi kan testi yaptır kesin sonuç

Günaydın arkadaşlar 2-3 gündür pembe şekilde başlayıp kahverengiye dönen lekelenmem vardı adet oluyorum sandım ağrımda vardı çünkü ağrı kesici içtim. Dün lekelenme bitti kasık batması mide ağrısı ekşimesi falan başladı şüphelendim sabah kalkar kalkmaz test yaptım 2 düşüğüm var 4 aydır korunmuyorduk ama bu ay için hiç ihtimal vermemiştim çok şaşkın, mutlu, endişeliyim napacağımı bilmiyorum şuan coraspine bu ay düzenli içmedim hatta bıraktım başlasam mı ? Yarın dr a gitcem ama ayy napcam ben şimdi çok tuhaf oldum

Canım hayırlı olsun
İnşallah biz de görürüz bu çift çizgiyi

Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…