- 7 Ağustos 2017
- 377
- 211
- 18
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.621
Daha erken canım erkenden hastaneye gidip strese gerek yok 8.haftada gitmek istiyorum kalp atışı da duyulur bebekte gözükür aceleye gerek yok. Zaten acilde kan testi verdim öyle öğrendim daha Hiç gitmedim doktora.Amin inşallah sende sağlıcakla kavuş inşallah bebişin e canımm. Kalp atışını duydunuz mu peki erken mi daha ?
Anladım inşallah canımm haklısın ama bende kan pıhtılaşması çıktı öğrenir öğrenmez iğneye başlamalıyız dedi dr ben 2 kayıp olunca dr u aşındırcam sanırım çok stres yapıyor ya :/Daha erken canım erkenden hastaneye gidip strese gerek yok 8.haftada gitmek istiyorum kalp atışı da duyulur bebekte gözükür aceleye gerek yok. Zaten acilde kan testi verdim öyle öğrendim daha Hiç gitmedim doktora.
Stres yapma canım ya hafta içi gidersiniz doktora o zaman geciktirme sen. Pazartesi git sağlama al işini stres yapma. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahAnladım inşallah canımm haklısın ama bende kan pıhtılaşması çıktı öğrenir öğrenmez iğneye başlamalıyız dedi dr ben 2 kayıp olunca dr u aşındırcam sanırım çok stres yapıyor ya :/
Tebrikler :)Eki Görüntüle 2032990 Eki Görüntüle 2032990 Günaydın arkadaşlar 2-3 gündür pembe şekilde başlayıp kahverengiye dönen lekelenmem vardı adet oluyorum sandım ağrımda vardı çünkü ağrı kesici içtim. Dün lekelenme bitti kasık batması mide ağrısı ekşimesi falan başladı şüphelendim sabah kalkar kalkmaz test yaptım 2 düşüğüm var 4 aydır korunmuyorduk ama bu ay için hiç ihtimal vermemiştim çok şaşkın, mutlu, endişeliyim napacağımı bilmiyorum şuan coraspine bu ay düzenli içmedim hatta bıraktım başlasam mı ? Yarın dr a gitcem ama ayy napcam ben şimdi çok tuhaf oldum
Amin amin inşallah sabah 8 de hastanedeyimStres yapma canım ya hafta içi gidersiniz doktora o zaman geciktirme sen. Pazartesi git sağlama al işini stres yapma. Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok tşk ederim canımm. Sen nasılsın nasıl gidiyor ? Bayadır girmiyordum bende bu sabah gözümü k.k ile açtım.Tebrikler :)
Hayırlı haberle gelirsin inşallahAmin amin inşallah sabah 8 de hastanedeyimtedbir bizden takdir Allah tan Rabbim hayırlısının asil etsin cümlemize.
Adet günüm 26-27si gibi bekliyorum canımCanım sende alırsın inşallah. Adet günün ne zaman. Ne zamandır istiyorsun
Tebrikler. Kan pihtilasmasi icin de korkmayin, bir arkadasim sizin gibi iki dusukten sonra ogrenmisti ve 9 ay ilacini duzenli kullanip bebegini kucagina aldiEki Görüntüle 2032990 Eki Görüntüle 2032990 Günaydın arkadaşlar 2-3 gündür pembe şekilde başlayıp kahverengiye dönen lekelenmem vardı adet oluyorum sandım ağrımda vardı çünkü ağrı kesici içtim. Dün lekelenme bitti kasık batması mide ağrısı ekşimesi falan başladı şüphelendim sabah kalkar kalkmaz test yaptım 2 düşüğüm var 4 aydır korunmuyorduk ama bu ay için hiç ihtimal vermemiştim çok şaşkın, mutlu, endişeliyim napacağımı bilmiyorum şuan coraspine bu ay düzenli içmedim hatta bıraktım başlasam mı ? Yarın dr a gitcem ama ayy napcam ben şimdi çok tuhaf oldum
Bende ara ara girip bakıyorum ara vermiştik çalışmalara 2018 de mayıs annesi olmayı istiyorum Allah nasip ederse, önümüzde ki ay deniycez inşallah tutar :)Çok tşk ederim canımm. Sen nasılsın nasıl gidiyor ? Bayadır girmiyordum bende bu sabah gözümü k.k ile açtım.
İnşallah canımm tşk ederim. İğneye başladık bugün zaten jel , hap hepsini kullancam tedbir bizden takdir Allah'tan inşallah hayırlısı hakkımızda.Tebrikler. Kan pihtilasmasi icin de korkmayin, bir arkadasim sizin gibi iki dusukten sonra ogrenmisti ve 9 ay ilacini duzenli kullanip bebegini kucagina aldi
İnşallah Allah gönlüne göre versin canımm. İnan doğacağı ayı bile hesaplamadım hiç şuan umutlanmak istemiyorum hayalleri yarım kaldı mı insan yıkılıyorBende ara ara girip bakıyorum ara vermiştik çalışmalara 2018 de mayıs annesi olmayı istiyorum Allah nasip ederse, önümüzde ki ay deniycez inşallah tutar :)
Slm kızlar adetimi geçeli bugün 3. gün test yaptım hemen belirdi ikinci çizgi inşallah doğrudur :) belirti bi haftadır sol kasık batması vardı ve baş ağrısı bu kadar. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun canım çizgi çok belli ikiz olmasın :)Slm kızlar adetimi geçeli bugün 3. gün test yaptım hemen belirdi ikinci çizgi inşallah doğrudur :) belirti bi haftadır sol kasık batması vardı ve baş ağrısı bu kadar. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
35. günüm idrar testi yaptım sabah. biri normal biri erken gebelik testi. geç döllenme olmuştur diye erken gebelik yaptım negatif. Sizce neden böyle!! ilişkiden sonra 15 gün geçti. Döllenme olsa erken gebelik sestinde çıkarmıydı. Sevgiler hepinize
Canım eğer döllenme zamanını kesin olarak biliyorsan bence 15 gün sonunda varsa çıkardı. Ama belli mi olur, bir iki gün sonra hala regl olmadıysan testi tekrarla istersen. Bir de erken gebelik testlerine kıyasla, ucuz olan normal testler daha güvenilir sonuç veriyor diye biliyorum.
canım çok net bir pozitif bu allah sağlıkla tamamına erdirsinSlm kızlar adetimi geçeli bugün 3. gün test yaptım hemen belirdi ikinci çizgi inşallah doğrudur :) belirti bi haftadır sol kasık batması vardı ve baş ağrısı bu kadar. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?