- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #17.641
Saol canım kanda netleşicek inşallah. Senin de pozitif haberini alalım inşalalhHayırlı uğurlu olsun canım. Çok güzel kopkoyu çıkmış çizgin. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Benim de bat 20/08. Bekliyoruz bakalım :)
Amin canım saol. Tabiki ederim Rabbim sana da ve tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahcanım çok net bir pozitif bu allah sağlıkla tamamına erdirsin
benimde test günüm yarın dua edermisin banada
Saol canım benim de aklıma geldi ama bakalım artık kısmetHayırlı olsun canım çizgi çok belli ikiz olmasın :)
Bi kaç gün daha bekleyip testi tekrarlayin bence35. günüm idrar testi yaptım sabah. biri normal biri erken gebelik testi. geç döllenme olmuştur diye erken gebelik yaptım negatif. Sizce neden böyle!! ilişkiden sonra 15 gün geçti. Döllenme olsa erken gebelik sestinde çıkarmıydı. Sevgiler hepinize
Hayırlı olsunSlm kızlar adetimi geçeli bugün 3. gün test yaptım hemen belirdi ikinci çizgi inşallah doğrudur :) belirti bi haftadır sol kasık batması vardı ve baş ağrısı bu kadar. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederimHayırlı olsunsağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Hayırlı olsun inşallah benimde 658 çıktı 1 günüm vardı Regl olmaya belirtilerden anladım 2-3 gün süren bi lekelenme olmuştu. Yarın tekrar kan vericem 2 kat artarsa sağlıklı gebeliktir dedi dr Allahım gönlümüze göre versin inşallah.Çok teşekkür ederimkan tahlili yaptırdım sonuç 755 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederimkan tahlili yaptırdım sonuç 755 Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kızlaaar acil durumm
Adetime 10 gün var ama bugün kanamam başladı açık renk ve pede bulaşmıyo sadece silince geliyo karın agrım da var kanama leke şeklinde değil
Noluyo bana yoksa klomen mi yaptı bi bilgin var mı geçen ay kullanmıştım
Galiba haklısın canımBenim de oldu. Sistit diyorlar. Çok sık idrar gelmesi ve yanma hissi var.
İdrar yolu enfeksiyonu. Antibiyotik kullanman gerekiyor.
Peki sende kanama oldu muBenim de oldu. Sistit diyorlar. Çok sık idrar gelmesi ve yanma hissi var.
İdrar yolu enfeksiyonu. Antibiyotik kullanman gerekiyor.
Evet olmuştu. Daha cuma günü yaşadım. Pazartesi adet olmam gerekiyor. Bekliyorum bakalım ne olacakPeki sende kanama oldu mu
Hadi hayırlısı inşallah canımEvet olmuştu. Daha cuma günü yaşadım. Pazartesi adet olmam gerekiyor. Bekliyorum bakalım ne olacak
Canım ilkinde çok silik gördüm de ikinci de göremedim benKızlar selam. Bata 4 ya da 5 günüm var. Akşam biraz önce test yaptım. Ben çok belli belirsiz bir çizgi görüyorum ama fotoğrafta belli olmamış olabilir. Ama yine de paylaşmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Benimde 4günğm var test yaptım bugün negatif çıktı ben sizinkinde hafif bi çizgi görüyorum bence testi tekrarlayın koyulaşıcak gibi görünüyorKızlar selam. Bata 4 ya da 5 günüm var. Akşam biraz önce test yaptım. Ben çok belli belirsiz bir çizgi görüyorum ama fotoğrafta belli olmamış olabilir. Ama yine de paylaşmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Canım ilkinde çok silik gördüm de ikinci de göremedim ben
Benimde 4günğm var test yaptım bugün negatif çıktı ben sizinkinde hafif bi çizgi görüyorum bence testi tekrarlayın koyulaşıcak gibi görünüyor
İnşallah ben de şüpheye düşüp test yapıp çift çizgiyi burda fotosunu paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?