- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.001
Anladım doktorum da geç döllenme olabilir dedi sana da iki hafta sonra muayene mı dedi doktorum bir daha tahlil yaptiracakmisinHım benim 3 gün geçmişti adetim böyle çıktı kişiden kişiye degsio tabi ben adetimin 12.gunu yumurtladm cnku 26 günde bir oluodum ondn hrlde bnm yüksek çıktı ama idrar tstm silikti
Anladım doktorum da geç döllenme olabilir dedi sana da iki hafta sonra muayene mı dedi doktorum bir daha tahlil yaptiracakmisin
Anladım ilk ogrendigimden beri doktorum iki test daha istedi benden,ben iki kez dış gebelik geçirdim cunku,degerlerimin iki katı yükselmesi gerekiyorAcile gttgm için ben bayramdan sonra kadın doğuma git dedi sadece zaten 3 4 tane test yaptı bna belki grk kalmz başka teste
Anladım ilk ogrendigimden beri doktorum iki test daha istedi benden,ben iki kez dış gebelik geçirdim cunku,degerlerimin iki katı yükselmesi gerekiyor
İki gün sonra iki katına çıkarsa inş 365 civarı birşey olması lazım bu da erken değil mi keseyi görmek icinHimm benim ilk gebeligim olduğu için blmiorm test yapiliomu yapilmio mu hftya ogrencem artık dktra gdnce.aslinda seni 2 gün sonra cagrmalri grekmio mu duydum kdryla 2 gn snra 2 katına falan çıktığında anlasiliomus
Adet gecikmesinden 4 gün sonra bu değer çıktı. İnşallah katlanırAdet gecikmesinden kaç gun sonra 83 çıktı canım. Benim de 86 cıktı dün ama ilk defa yaptırdım test ve 6 gün gecikmiş ti. İnşallah katlanır benim degerim de
Him seni kese için 2 hafta snra gel demişler ben degerlrn artacak mı die bakcaklar sandm tabi 2 hafta snra yani 5 yada 6.hftada kese gornurİki gün sonra iki katına çıkarsa inş 365 civarı birşey olması lazım bu da erken değil mi keseyi görmek icin
Bugün tahlili yenilerini 519 olmuş degerimHim seni kese için 2 hafta snra gel demişler ben degerlrn artacak mı die bakcaklar sandm tabi 2 hafta snra yani 5 yada 6.hftada kese gornur
Hadi ya çok iyi gözün aydınBugün tahlili yenilerini 519 olmuş degerim
Tesekkur ederim sen tahlil yaptrdin mı tekrar benim ishalim var o yüzden herşey yolunda mı diye tahlil yaptrdimHadi ya çok iyi gözün aydın
Yok ben gtmedm bı daha bayramdan sonra kadın doğuma gdrm artık belki kese gorunurTesekkur ederim sen tahlil yaptrdin mı tekrar benim ishalim var o yüzden herşey yolunda mı diye tahlil yaptrdim
İyi bayramlar ben çizgi göremiyorum maalesef ama benim idrar testim adet olacağım gün bile negatif gösterdi. Adetim geçtikten 3 gün sonra pozitifi gördüm canım. O yüzden biraz daha beklemen daha iyi olurİyi bayramlar
İdrar testime bakar mısınız sizce bir umut var mıdır adetime 3 gün var
evet bence de testte görünmüyor ama adetini bekle yenidn yap.İyi bayramlar
İdrar testime bakar mısınız sizce bir umut var mıdır adetime 3 gün var
İyi bayramlar ben çizgi göremiyorum maalesef ama benim idrar testim adet olacağım gün bile negatif gösterdi. Adetim geçtikten 3 gün sonra pozitifi gördüm canım. O yüzden biraz daha beklemen daha iyi olur
evet bence de testte görünmüyor ama adetini bekle yenidn yap.
benim de adet sonrası çıkmıştı silik.
silik cizgi var gibi sag taraftaEki Görüntüle 2040067 Kuzular benim testimede bakar mısını??? 3 gün var regl tarihime testim bebe time tepesini çıkarım ışıkla oynadım görünsün diye merakla bekliyorum yorumlarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?