- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.381
Kani almiyolar haftaya gelin demis doktoru idrar testi ilede bwlli olur degilmi yükselip yükselmedigi? Koyulasma olmasi gerekir sonucta cizgideİki gun sonra kan testini tekrarlatsin. Eger ikiye katlarsa hamiledir. Gec dollenmedir belki.
Aminnn. Oglumu da cok erken ogrenmistim.insallah ayni olur :)Cok varsa yanilma yoktur csnm insallah hamilesindir.
Aynen. Ama hergun ayni testle yapsin.ayni miktar idrar kullansin. Mumkunse ilk idrarla yapsin kiyaslamak icin.Kani almiyolar haftaya gelin demis doktoru idrar testi ilede bwlli olur degilmi yükselip yükselmedigi? Koyulasma olmasi gerekir sonucta cizgide
Insallah csnm allah kalbine göre versnAminnn. Oglumu da cok erken ogrenmistim.insallah ayni olur :)
Aynen. Ama hergun ayni testle yapsin.ayni miktar idrar kullansin. Mumkunse ilk idrarla yapsin kiyaslamak icin.Kani almiyolar haftaya gelin demis doktoru idrar testi ilede bwlli olur degilmi yükselip yükselmedigi? Koyulasma olmasi gerekir sonucta cizgide
Tamam canm ileticem insallah hamilesinizdir ikinizdeAynen. Ama hergun ayni testle yapsin.ayni miktar idrar kullansin. Mumkunse ilk idrarla yapsin kiyaslamak icin.
Aminnnnn...Tamam canm ileticem insallah hamilesinizdir ikinizde
Bence var ıkıncı cizgiTest yaptım 4 saat sonra böyle çıktı
Ama ilk yarım saatte gözle Görülür silik çizgiyi gördüm
Yorumlar mısınız kızlar
Teşekkür ederim yorum yaptığın içinBence var ıkıncı cizgi
Evet ikinci cizgi goruluyor ama tekrarlamanda fayda var 4 saat sonra cikmasi biraz tereddutte birakiyor insallah hamilesindir kesinlesir :)Test yaptım 4 saat sonra böyle çıktı
Yorumlar mısınız kızlar
İnşallahEvet ikinci cizgi goruluyor ama tekrarlamanda fayda var 4 saat sonra cikmasi biraz tereddutte birakiyor insallah hamilesindir kesinlesir :)
Kan testine git bekleme derim,hem lekelenmelerin varmis belki ilac verir.Hadi hayirlisiiiiiiiiBAT geçeli 3-4 gün oldu..kahverengi lekelenmeler var.. ve elde kalan son testle öğlen yaptığım görüntü bu şekilde..yaklaşık 1 saat bekleyince bu hale geldi? Yorumunuz nedir..ilk kez görüyorum böyle bir şey..
Test yaptım 4 saat sonra böyle çıktı
Yorumlar mısınız kızlar
İnşallah canmKan testine git bekleme derim,hem lekelenmelerin varmis belki ilac verir.Hadi hayirlisiiiiiiii
Var duruyor valla :) 4 saat sonrasi onemli degil hic dusunme.Hadi hayirlisi :)
Kan testi yaptırKızlar merhaba hepinize dün adet olmam gerekiyordu hafif karnım ağrıyo peçeteye sildikce az az kahverengi leke geliyor bugün adetim gelir diye bekledim az önce test yaptım 2. Çizgi çıktı ne hissedeceğimi bilemedim adet olacam diye korkuyorum.
Hangi test buKızlar merhaba hepinize dün adet olmam gerekiyordu hafif karnım ağrıyo peçeteye sildikce az az kahverengi leke geliyor bugün adetim gelir diye bekledim az önce test yaptım 2. Çizgi çıktı ne hissedeceğimi bilemedim adet olacam diye korkuyorum.
Hangi test bu
Ama kesin hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?