- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.841
Şuanda risk yok dedi ilaç vermedi.haftaya gideceğim tekrar duruma göre bakacağız dediRahim gebelige alismaya calisiyor ben 7.haftamdayim o bahsettigin agri hala devam ediyor dr una söylersen progestan verir fitil ve rahatlarsin kullaninca aman agizdan alma ben bayildim oyle alinca
Bu arada bende daha adet olmadım bugün ikinci gün test yaptım negatif ,bu ay olmadı galiba klasik gecikmelerimden yaşıyorum yine.[/QUOT. Hayırlısı olsun.beklemediğin anda geliyor.stres yapmamak en güzeli.ne kadardır bekliyorsun
Herkese veriyorlar ki vucut kasilmalari azalsin diyeŞuanda risk yok dedi ilaç vermedi.haftaya gideceğim tekrar duruma göre bakacağız dedi
Aynen.Allah gönlüne göre versin.Bu ilk denememiz canım,9 yıldan sonra oğluma kardeş yapmaya kar verdk ,sıkıntı yapmıyorum zaten Rabbim günü saati nezamansa o zaman verir zatem herşeyin hayırlı ,sağlıklısı olsun inşallah.
Allah allah bana niye gerek görmedi acabaHerkese veriyorlar ki vucut kasilmalari azalsin diye
Bence sor cunku haftan ilerledikce kasiklarindaki basinc artacakAllah allah bana niye gerek görmedi acaba
Bence sabah ilk idrarla yap en doğru sonucu alırsın inşallah hamişsindir canımKızlar iyi akşamlar benimde adetim 3 gün gecikti adete dair hiçbir belirti yok ara ara kasıklarımda batmalar oluyorum ve göğüslerim şiş ara ara hafif baş dönmeleri ve mide bulantıları yaşıyorum gün içinde idrar testi yaptım ama bişey çıkmadı acaba hamilelik var mı of hiç gecikmezdim bebiş istiyoruz ?
Canım bu sabah ilk idrarla da yaptım böyle çok çok hafif yani herkes göremeyebilir o derece hafifdi 2. Çizgi bilmiyorum belkide ben öyle görmek istedim acaba varda idrar da mı çıkmıyor sizinkiler hemen koyulaştı mı 2. Çizgi bide kimi arkadaş 2-3 saat sonra görmüş 3. Çizgiyi bu ne kadar doğru sonuç acaba ? Kafamda deli sorularBence sabah ilk idrarla yap en doğru sonucu alırsın inşallah hamişsindir canım
O zaman iki gün bekle testi tekrarla yine çıkmazsa doktora gitCanım bu sabah ilk idrarla da yaptım böyle çok çok hafif yani herkes göremeyebilir o derece hafifdi 2. Çizgi bilmiyorum belkide ben öyle görmek istedim acaba varda idrar da mı çıkmıyor sizinkiler hemen koyulaştı mı 2. Çizgi bide kimi arkadaş 2-3 saat sonra görmüş 3. Çizgiyi bu ne kadar doğru sonuç acaba ? Kafamda deli sorular
Herkese veriyorlar ki vucut kasilmalari azalsin diye
Gerek olmadikca verilmez progesteron; cunku fazlasinin da zarari var diye biliyorum. 2 hamileligimde de kullanmadim (1. De bir donem kanamam oldugu icin dr istersen kullanabilirsin demisti. Agiz ya da fitil olarak almanin da pek bir farki yok, fitil daha hizli tesir ediyor sanirim)Allah allah bana niye gerek görmedi acaba
Tebrik ederim canım hamilesin hemen kan testi yaptırArkadaslar ben bir ay oldu düşük yapali tekrar hamile oldugum zamanki gibi goguslerim sisti mide bulantisi vardi dun yaptim ustteki gibi isikta belli oluyodu bugun yaptim alttaki daha belli oluyor sizce hamilelik varmidir??
Ben gidip eczaneye progestan al hemen demedim isinize gelen kismi alinti yapmissiniz sadece .Arkadasa druna sormasini tavsiye ettim .Dozajini ve gerekli olup olmadigini dr belirler .Ağızdan almayin demem sizi niye rahatsiz etti cok merak ediyorum .Burda eger progestan verilirse agizdan yan etkisi cok ve benim gibi yolda sokakta bayilmamasi icin hamile bir bayani uyardim sadece cunku kimse yan etkisini anlatmiyor Niye bu kadar sinirlendiniz bayan ? Burda herkes bildiklerini paylasir .isine gelmiyorsa es gecersinGerek olmadikca verilmez progesteron; cunku fazlasinin da zarari var diye biliyorum. 2 hamileligimde de kullanmadim (1. De bir donem kanamam oldugu icin dr istersen kullanabilirsin demisti. Agiz ya da fitil olarak almanin da pek bir farki yok, fitil daha hizli tesir ediyor sanirim)
Lutfen kimseyi yanlis yonlendirmeyin, agizdan da alimi olan bir ilac hakkinda “aman sakin agizdan alma ben bayilmistim” demek dogru degil. Arkadasin dr’u gerekli gorurse verir zaten ve ne sekilde kullanacagini da aciklar
Pembeli degil kizlar onu yanlis yukledim resim bana ait degil :))) digeri benimKizlar sizde goruyormusunuz 2. Cizgiyi ?
canım bariz belli hayırlı olsun bat ne zamandı kaç günde çıktı bu şekilde rabbim sağlıkla kucaımıza almayı nasip etsin inşallahPembeli degil kizlar onu yanlis yukledim resim bana ait degil :))) digeri benim
Ben gordum adete.kac gun varPembeli degil kizlar onu yanlis yukledim resim bana ait degil :))) digeri benim
Pembeliye bakmadin demi cnaim o yanlis :) tup bebek benimki 6. Gun test yaptim bugun sabah kan verdim ama korkuyorumcanım bariz belli hayırlı olsun bat ne zamandı kaç günde çıktı bu şekilde rabbim sağlıkla kucaımıza almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?