- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.881
Bi bak valla sana zahmet ona gore bende test yaparim dun yaptigim test belliydi yine iki gun oncesine kadar dunki daha net yarin mj yapsam tekrar acabaEvt bildiğin adet yerine sayıyorsun en fazla 3 4 gün uzar bakayım Bi ben kaç gün sonra olmuşum
O zaman bi haftami beklim diyosn yoksa yarin evdeki testlerden bi tane daha yapayim mi yada bugun ne diyosunBi bak valla sana zahmet ona gore bende test yaparim dun yaptigim test belliydi yine iki gun oncesine kadar dunki daha net yarin mj yapsam tekrar acaba
Sen yap koyulaşma oluyor git gide zaten.İki çizgi aynı oldu hatta 2. Çizgi daha koyu oldu ben öyle gittim doktora 1500 ü geçmiştir diye direk keseyi gördük.O zaman bi haftami beklim diyosn yoksa yarin evdeki testlerden bi tane daha yapayim mi yada bugun ne diyosun
Insallah oyledir insab korkuyo yoktur yada varsa dusuk olurmu diye bugun mu yapayim senceSen yap koyulaşma oluyor git gide zaten.İki çizgi aynı oldu hatta 2. Çizgi daha koyu oldu ben öyle gittim doktora 1500 ü geçmiştir diye direk keseyi gördük.
Bugün yapmadın mı testi ben öyle zannettim galiba.Ama sabah ilk idrarla gözükür ilk günler.Yarın sabah yapsan daha iyi sanki.Koyulaşır zatennnInsallah oyledir insab korkuyo yoktur yada varsa dusuk olurmu diye bugun mu yapayim sence
Dun aksam yapmstim en son ki testi o zaman yarin sabah yapayim insamda beklerken ciddenkotu oluyo ya beklemesi zorBugün yapmadın mı testi ben öyle zannettim galiba.Ama sabah ilk idrarla gözükür ilk günler.Yarın sabah yapsan daha iyi sanki.Koyulaşır zatennn
Zor Can'ım ama akışına bırakmalı.Ne kadar stres yapmadık olmadı bizim 4 yıl boyunca.Artık bizim işimiz tüp bebek dedim.Ansızın sürpriz oldu.Biraz Allah'a bırakmalı elinden geleni yapıp :)Dun aksam yapmstim en son ki testi o zaman yarin sabah yapayim insamda beklerken ciddenkotu oluyo ya beklemesi zor
Zor Can'ım ama akışına bırakmalı.Ne kadar stres yapmadık olmadı bizim 4 yıl boyunca.Artık bizim işimiz tüp bebek dedim.Ansızın sürpriz oldu.Biraz Allah'a bırakmalı elinden geleni yapıp :)
Yok Can'ım 2 aylık daha.Kimyasaldan sonra 5. Ay kaldım.Vakti var herşeyin emin ol.Allah o vakti bekliyor.Gercekten stresdaha beter ediyo insani. Sen suan hamilemisin yoksa dogurdun mu canim valla allah Anali babali buyutsun canim inan cok sevindim allahim vericegi zamani cok iyi biliyo iste
canım çok sevindim kaç çıktı beta değerin maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallahKizlar meger hamileymisimm herkese guzel yorumlari icin tesekkur ederim :*
canım çok silik bir çizgi var inşallah var gibi gözüküyo ama biraz daha geçmesini bekle inşallah rabbim hayırlısıyla sonuna kadar gitmeyi nasip eder inşallahKızlar bugün adet gunum sabah test yaptım böyle cikti. 3 senedir kalmak için uğraşıyorum. İnsallah bu ay olmusturr.. bu ay soğan suyu icmistim
İnşallah canım bu ilk 5dk hali.. şuan daha çok koyulasticanım çok silik bir çizgi var inşallah var gibi gözüküyo ama biraz daha geçmesini bekle inşallah rabbim hayırlısıyla sonuna kadar gitmeyi nasip eder inşallah
Bu da şimdiki hali canimVar gibi çok silik hayırlısı olsun inşaAllah şu an ki halinide ekleyebilir misiniz
Var canım var hadi hayırlısı kendimin gibi seviniyorum görünce :))Bu da şimdiki hali canim
İnşallah kuzum Allah razı olsun :) senin kaç gün var adetine ne kadardır istiyorsunVar canım var hadi hayırlısı kendimin gibi seviniyorum görünce :))
Amin saol canim 77.95 cikti degerimcanım çok sevindim kaç çıktı beta değerin maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?