- 30 Ekim 2013
- 20.656
- 57.212
- 798
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.861
Tup bebek canim benim 6. Gunumdu dun test yaptim korkuyorum cikmaz diye :)Ben gordum adete.kac gun var
yok canım kapağı açılmış olan teste baktım rabbim gönlüne göre versin rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşalalh ananas bebeğin tutunmasını sağlıyomuş tavsiye aldım yiyorum sizede söyliyim dedimPembeliye bakmadin demi cnaim o yanlis :) tup bebek benimki 6. Gun test yaptim bugun sabah kan verdim ama korkuyorum
Bende yiyorum hergun olmasada Rabbim ol dedikten sonra bunlar bahane insallah benim kan testimdede cikar teste ragmen korkuyorumyok canım kapağı açılmış olan teste baktım rabbim gönlüne göre versin rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşalalh ananas bebeğin tutunmasını sağlıyomuş tavsiye aldım yiyorum sizede söyliyim dedim
tabiki şüphesiz biz eliimizden geleni yapıcaz rabbim nasip ederse alıcaz kucağımıza sonucdan bizide haberdar et çok merak ederimBende yiyorum hergun olmasada Rabbim ol dedikten sonra bunlar bahane insallah benim kan testimdede cikar teste ragmen korkuyorum
Tebrik ederim canım hamilesin hemen kan testi yaptır
Tamam cnaim insallah iyi sonuc alirimtabiki şüphesiz biz eliimizden geleni yapıcaz rabbim nasip ederse alıcaz kucağımıza sonucdan bizide haberdar et çok merak ederim
Rabbim saglikla hayirla kucagina versin insallahTup bebek canim benim 6. Gunumdu dun test yaptim korkuyorum cikmaz diye :)
Canim aman diyim ananas ilk 3 ay tehlikeli dusuk riskini tetikliyor .En fazla 1 dilim ye gunde ben 5.haftamda 5 dilim yedim kanamam oldu sebebino muydu bilmiyorum ama dr olabilir dediyok canım kapağı açılmış olan teste baktım rabbim gönlüne göre versin rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşalalh ananas bebeğin tutunmasını sağlıyomuş tavsiye aldım yiyorum sizede söyliyim dedim
ciddimisin bugün eşim 1 dilimde neymiş 3 dilim kesmis hazırlamış yedim korktum şiimdi bişey olmaz inşallahRabbim saglikla hayirla kucagina versin insallah
Canim aman diyim ananas ilk 3 ay tehlikeli dusuk riskini tetikliyor .En fazla 1 dilim ye gunde ben 5.haftamda 5 dilim yedim kanamam oldu sebebino muydu bilmiyorum ama dr olabilir dedi
Yok balim ya ama sultani cok seviyorum :)
Ayyyyyy görüyorummmmm süper ya maşallah Nasıl koyu olmuş.Allah tamamına erdirsinKizlar sizde goruyormusunuz 2. Cizgiyi ?
Ben de yedim Can'ım.Kan pıhtılaşmasını önlermiş fazlası zararmış sadece.Tadımlık yiyebilirsin istediğin şeylerden.ciddimisin bugün eşim 1 dilimde neymiş 3 dilim kesmis hazırlamış yedim korktum şiimdi bişey olmaz inşallah
Can'ım var gibi imşallah vardır ama.Adetinin 1 hafta geçmesini ve evde test yaparak koyulaşma olup olmadığını takip edebilirsin.Ben de kimyasal g.Yaşadım bu hamileliğimde 1 hafta geçmeden doktora gitmem dedim bekledim gelmedi,testlerde koyulaştı anladım bir daha kimyasal olmadığını.Arkadaslar ben bir ay oldu düşük yapali tekrar hamile oldugum zamanki gibi goguslerim sisti mide bulantisi vardi dun yaptim ustteki gibi isikta belli oluyodu bugun yaptim alttaki daha belli oluyor sizce hamilelik varmidir??
Daha temkinli ol canim vitamin acısından zengin 3.aydan sonra duzenli yemeye devam etciddimisin bugün eşim 1 dilimde neymiş 3 dilim kesmis hazırlamış yedim korktum şiimdi bişey olmaz inşallah
Can'ım var gibi imşallah vardır ama.Adetinin 1 hafta geçmesini ve evde test yaparak koyulaşma olup olmadığını takip edebilirsin.Ben de kimyasal g.Yaşadım bu hamileliğimde 1 hafta geçmeden doktora gitmem dedim bekledim gelmedi,testlerde koyulaştı anladım bir daha kimyasal olmadığını.
Aynı oluyorsun en fazla 3 4 gün uzar etkilemiyor yumurtlamayı.Iste adet ne zaman olurum onu bilmiyorum dusukten sonra daha adet olmadim kac gunde olunur dusukten sonra orasi mechul bilseydim gecikme varmi ykmu anlardim ama oda belli degil nasil anlayacagim onu bi bilgin varmi
Bazilari 40 gun fln diyo ama suan 28 gun oldu ozmn olmam lazimAynı oluyorsun en fazla 3 4 gün uzar etkilemiyor yumurtlamayı.
Evt bildiğin adet yerine sayıyorsun en fazla 3 4 gün uzar bakayım Bi ben kaç gün sonra olmuşumBazilari 40 gun fln diyo ama suan 28 gun oldu ozmn olmam lazim
Ben 34 35 günde oluyordum 34.günde olmuşum ilk ayBazilari 40 gun fln diyo ama suan 28 gun oldu ozmn olmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?