- 17 Kasım 2017
- 2.481
- 2.302
- 63
- 45
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.901
Canım 2 yıldır istiyoruz bu ay çatlatma iğnesi oldum 11. Günüm 12 si normal adet günüm ama iğneden dolayı değişir mi bilmiyorum yarın sabah test yapıcam bendeİnşallah kuzum Allah razı olsun :) senin kaç gün var adetine ne kadardır istiyorsun
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah canimm.. ben çatlama iğnesi olduğum ay 14.gun bile hafif silik cikmisti..Canım 2 yıldır istiyoruz bu ay çatlatma iğnesi oldum 11. Günüm 12 si normal adet günüm ama iğneden dolayı değişir mi bilmiyorum yarın sabah test yapıcam bende
Canim test bozuk dagilma olmusMerhabalar.uzun zamandır yorumlarınızı okuyup dertlesiyorum sizinle.28 yasindayim.5 aydır evliyim.hic korunmadık ama artık her ay negatif sonuç görünce dayanılmaz olmaya başladı stresim.simdi adet gunume 4 gün var.bugun dayanamayıp evdeki kaset testlerden yaptım.negatif gibi ama siz de bı bakarmisiniz.bi umut iste
Tşk ederim cevap için.o zaman hala umut var.ben erken gebelik testlerinden alayım yarın sabah yine denerim.insallah isteyen herkese bu mucizeyi yasatır allahm.Canim test bozuk dagilma olmus
Erken gebelim testini sabah yapmaya gerek yok 2 saat su icmeyin wc ye gitmeyin varsa cikar predictor marka iyi ben onla netlestirmistimTşk ederim cevap için.o zaman hala umut var.ben erken gebelik testlerinden alayım yarın sabah yine denerim.insallah isteyen herkese bu mucizeyi yasatır allahm.
Masallah kuzum allah sagsalim dogurmani nasip etsin en onemlisi o insan bisey olacak diye tedirgin oluyor cunkuYok Can'ım 2 aylık daha.Kimyasaldan sonra 5. Ay kaldım.Vakti var herşeyin emin ol.Allah o vakti bekliyor.
hayırlı sonuçlar al inşallah bizide haberdar etTestin son hali . Yarın kan vericem insallahh
Ederim tabiki kuzum :)hayırlı sonuçlar al inşallah bizide haberdar et
daha önce silik çıkmışmıydı benim testlerim hep silik ama gebelik yok hatta buay bile silik çıktıHadi hayırlı haberler alırsın inşallah canimm.. ben çatlama iğnesi olduğum ay 14.gun bile hafif silik cikmisti..
3 yıl boyunca hiç korunmadın mı sorun neydi gözün aydın buaradaTestin son hali . Yarın kan vericem insallahh
Yok cnm hiç korunmadim bir sorun yoktu. Mart gibi aşılama yaptırmayı dusunuyorduk. Bu ay soğan kürü uyguladim inşallah test yanıltmaz beni3 yıl boyunca hiç korunmadın mı sorun neydi gözün aydın buarada
markası nedir daha önce silik görmediysen çizgin belli görünüyorYok cnm hiç korunmadim bir sorun yoktu. Mart gibi aşılama yaptırmayı dusunuyorduk. Bu ay soğan kürü uyguladim inşallah test yanıltmaz beni
Laboquick canim. Gecen ay beni yanılttı yine silik çizgi çıkarttı ama inşallah bu auly yanıltmazmarkası nedir daha önce silik görmediysen çizgin belli görünüyor
Daha çok erken canım. Benim yumurtlamadan sonra 13.cu günüm bugün.. 2gun önce tekrar idrar testi yapmıştım negatiftiBenimde meratech benim bat 16 17 aralik ama benim avrim olunca hast idrarda gebelik bakti negatif dedi hos daha ovs uzuerimden 5 gun amca gecmisti
evet bide idrar verdim yani hastane idrarda nasıl bakıyorsa artık değer yok pozitif veya negatif deniyor daha 13 güne varDaha çok erken canım. Benim yumurtlamadan sonra 13.cu günüm bugün.. 2gun önce tekrar idrar testi yapmıştım negatifti
Canim benim de boyle cikti sonra erken gebelik testi yaptim net cikti kanda 87 cıktı senin de asagi yukari boyle bir deger çıkacağını dusunuyorum hayirli olsunTestin son hali . Yarın kan vericem insallahh
Merhaba cnm uzun zaman oldu yoksun ortalıkta merak etmiştim seni hastanede de biz gibi bakılıyor gebelik testi idrar veriyorsun sen nasıl evde bakıosan oda ögle bakılyo tek kanda cihaza konuluyor.evet bide idrar verdim yani hastane idrarda nasıl bakıyorsa artık değer yok pozitif veya negatif deniyor daha 13 güne var
İnşallah kuzummm yarın kan verecem bakalım:)Canim benim de boyle cikti sonra erken gebelik testi yaptim net cikti kanda 87 cıktı senin de asagi yukari boyle bir deger çıkacağını dusunuyorum hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?