Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım 2 yıldır istiyoruz bu ay çatlatma iğnesi oldum 11. Günüm 12 si normal adet günüm ama iğneden dolayı değişir mi bilmiyorum yarın sabah test yapıcam bende
Hadi hayırlı haberler alırsın inşallah canimm.. ben çatlama iğnesi olduğum ay 14.gun bile hafif silik cikmisti..

Canim test bozuk dagilma olmus

Tşk ederim cevap için.o zaman hala umut var.ben erken gebelik testlerinden alayım yarın sabah yine denerim.insallah isteyen herkese bu mucizeyi yasatır allahm.
Erken gebelim testini sabah yapmaya gerek yok 2 saat su icmeyin wc ye gitmeyin varsa cikar predictor marka iyi ben onla netlestirmistim

Benimde meratech benim bat 16 17 aralik ama benim avrim olunca hast idrarda gebelik bakti negatif dedi hos daha ovs uzuerimden 5 gun amca gecmisti

Eklentiler

• 20171207_163831-1.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 124
evet bide idrar verdim yani hastane idrarda nasıl bakıyorsa artık değer yok pozitif veya negatif deniyor daha 13 güne var
Merhaba cnm uzun zaman oldu yoksun ortalıkta merak etmiştim seni hastanede de biz gibi bakılıyor gebelik testi idrar veriyorsun sen nasıl evde bakıosan oda ögle bakılyo tek kanda cihaza konuluyor.
Hem yumuetlamanın üstünden cok geçmemiş daha hcg salgılanmamıştır vicuduna kızımda 10.gün bunda 9.gün silip gördüm bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…