Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Üstüne görme olduğunu düşündüm dediğinizde gerçekten üstüne mi görmüşsünüz yani üstüne görmeden sonra ki testler negatif miydi hep? Şuan hamilesiniz sanırım ilişkiden veya üstüne görmeden şüphelendiğiniz kanamadan kaç gün sonra testte çıktı

Kızlar merhaba adete bır gun var lh testım boyle cıktı 21.gunumde progstron testı yaptırdım 0,20 cıkmıstı gec yumurtlamıs olabılırmıyım benle aynı durumda olan varmı

Eklentiler

• 0DE0E421-9959-45A8-B866-5F3DD000CC13.webp
    23 KB · Görüntüleme: 119
B
daha önce çıkmadımı yani deneme yaptınız mı :)
Silik çıktı 4. Gün.Artık hamile kalmada sıkıntı olmadığını ileriki zamanlarda problem oldugunu anlayınca hcg testi yaptırmaktan vazgeçtim.Eşimin zoruyla 4 gün geçince yaptım.Kan da aldırmadan 10. Gün doktora gittim.

Anlamadım 4 gün silk mi çıktı yoksa 4.günden öncemi silik çıktı devrik oldu cümle tebrik ederim keseyi görmüşmüydünüz gittiğinizde.

Anlamadım 4 gün silk mi çıktı yoksa 4.günden öncemi silik çıktı devrik oldu cümle tebrik ederim keseyi görmüşmüydünüz gittiğinizde.
4. Gün çok silik çıkmıştı önceki günler gözükmeyecekti tahminimce.Sonra adetin 9. Günü gittim doktora direk kesem göründü.Kan aldırmadan hiç atlattım şükür.

4. Gün çok silik çıkmıştı önceki günler gözükmeyecekti tahminimce.Sonra adetin 9. Günü gittim doktora direk kesem göründü.Kan aldırmadan hiç atlattım şükür.
Tebrik ederim muhtemelen geç yumurtladınz yada geç döllenme oladu yada idrara geç yansıdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…