Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Erken yum oldugumu saniyorum muhtemelen 8 gundeyim bugun silik gorunce testte idrarda bakti hastane tabi erken ama silik olan ida formezmiydi

Yok hata 1 2 gün kala olurdum
Bende 1 2 gün önce olurdum hesapladığım tarihten ama olmadım hala bende 4 gün oldu bugün ben bekliycem tam 10 gün geçince gitmwyi düşünüyorum
Ay beni de aranıza alın bugün 3. Günüm regl olmadım henüz ara ara kasık ağrım oluyo şiddetlli ve açık pembe lekelenme oldu göğüslerim sızlıyo ara ara onun dışında bişey yok

Ay beni de aranıza alın bugün 3. Günüm regl olmadım henüz ara ara kasık ağrım oluyo şiddetlli ve açık pembe lekelenme oldu göğüslerim sızlıyo ara ara onun dışında bişey yok
Canım biz ikimizde regl olduk umutlar önümüzdeki aya kaldı

Kızlar bana test bozuk gibi geldi başına böyle bir şey gelen var mı adete 2 gün var mı başta c nin altındaki silik olan daha koyu idi.

Eklentiler

• 56F758E9-5157-405F-9101-39ED17173BDD.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 153
Kızlar iyi akşamlar size birşey sorucam ben adetim düzenlidir 28 günde bir adet görüyorum adetim 10 gecikti 7.gunde kan testi yaptırdım negatif sizceneden böyle olmuştur

Stresten iklim değişikliğinden olabilir. Ya da geç döllenme olabilir.
Hiç adet olucak gibi değilim sadece çok aşırı göğüs agrım var sızce ne zaman gitmeliyim bidaha bişe bu ay bel agrım sol kasıgımda ğıt pıt damar atması hissettim psikolojık mı bilmiyorum ama ilk defa 10 geçit hiç geçmezdi yani

Bence var arkadaşım hayırlısı olsun bi kaç gün sonra yine dene istersen ben de ilk böyle çıkmıştı sonra hiç görünmedi ve kan değerim 7 çıkmıştı sonra adet oldum. Adetin kaç gün geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…