- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.921
Erken yum oldugumu saniyorum muhtemelen 8 gundeyim bugun silik gorunce testte idrarda bakti hastane tabi erken ama silik olan ida formezmiydiMerhaba cnm uzun zaman oldu yoksun ortalıkta merak etmiştim seni hastanede de biz gibi bakılıyor gebelik testi idrar veriyorsun sen nasıl evde bakıosan oda ögle bakılyo tek kanda cihaza konuluyor.
Hem yumuetlamanın üstünden cok geçmemiş daha hcg salgılanmamıştır vicuduna kızımda 10.gün bunda 9.gün silip gördüm bilgin olsun
Ben 5 gunde baktirdim tabiErken yum oldugumu saniyorum muhtemelen 8 gundeyim bugun silik gorunce testte idrarda bakti hastane tabi erken ama silik olan ida formezmiydi
Yok hata 1 2 gün kala olurdum
Ay beni de aranıza alın bugün 3. Günüm regl olmadım henüz ara ara kasık ağrım oluyo şiddetlli ve açık pembe lekelenme oldu göğüslerim sızlıyo ara ara onun dışında bişey yokBende 1 2 gün önce olurdum hesapladığım tarihten ama olmadım hala bende 4 gün oldu bugün ben bekliycem tam 10 gün geçince gitmwyi düşünüyorum
Görürdü süpheli derdi biz ögle dedik hep birde kanda batırın diyordukErken yum oldugumu saniyorum muhtemelen 8 gundeyim bugun silik gorunce testte idrarda bakti hastane tabi erken ama silik olan ida formezmiydi
Canım biz ikimizde regl olduk umutlar önümüzdeki aya kaldıAy beni de aranıza alın bugün 3. Günüm regl olmadım henüz ara ara kasık ağrım oluyo şiddetlli ve açık pembe lekelenme oldu göğüslerim sızlıyo ara ara onun dışında bişey yok
Hadi yaCanım biz ikimizde regl olduk umutlar önümüzdeki aya kaldı
Benim reglim yarın bitecekHadi ya
Hiç adet olucak gibi değilim sadece çok aşırı göğüs agrım var sızce ne zaman gitmeliyim bidaha bişe bu ay bel agrım sol kasıgımda ğıt pıt damar atması hissettim psikolojık mı bilmiyorum ama ilk defa 10 geçit hiç geçmezdi yaniStresten iklim değişikliğinden olabilir. Ya da geç döllenme olabilir.
Valla beklemekten başka çare yok ben acele ettim sanırım birazGörürdü süpheli derdi biz ögle dedik hep birde kanda batırın diyorduk
Bugun sabah tekrar yaptim canin bu sefer ikinci cizgiyi goremedim iki testtede cikti bunda cikmadi napsam bilemedimYok Can'ım 2 aylık daha.Kimyasaldan sonra 5. Ay kaldım.Vakti var herşeyin emin ol.Allah o vakti bekliyor.
Reglime 8 gun varBence var arkadaşım hayırlısı olsun bi kaç gün sonra yine dene istersen ben de ilk böyle çıkmıştı sonra hiç görünmedi ve kan değerim 7 çıkmıştı sonra adet oldum. Adetin kaç gün geçti
Daha çıkmaz Can'ım çok acele etmişsin :)Reglime 8 gun var
Canim bende testi yeniledim test ikinci cizgi cikti ama ilk cizginin cok yakininda ustune gelir sekilde capraz ckms napsam bilemedim sence?Daha çıkmaz Can'ım çok acele etmişsin :)
Atıver bakalım Bi Can'ım.Kaç gün kaldı ki.Şu Ovulasyon testini kullansanız var ya anında gözükürCanim bende testi yeniledim test ikinci cizgi cikti ama ilk cizginin cok yakininda ustune gelir sekilde capraz ckms napsam bilemedim sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?