- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.281
birde foto ile oynamadım hiç.Silik ikinci çizgi görüyorum hemen mi çıkıyor kuruyuncamı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde foto ile oynamadım hiç.Silik ikinci çizgi görüyorum hemen mi çıkıyor kuruyuncamı
Testin arkasından telefonu ışığını tutsana bi ikinci çizgi hafif pembe görünür varsabirazbekledi ama bata var daha ondan umutlandım.
Bide fotoğraf ile oynayınca ikinci çizgi çok bellibirde foto ile oynamadım hiç.
ay canıç benim çok sağol ya, işte bekleyince çıktığı için heyecanladım çokBide fotoğraf ile oynayınca ikinci çizgi çok belli
Bunda daha netSaşi olacam artik
Agzin bal yesin insallah ya dua edin ne olurBunda daha net
Tabi ederim canım inşallah bu ay mucizen gelmiştirAgzin bal yesin insallah ya dua edin ne olur
Amin inşaallah ya bakalım beklemekten başka çaremiz yok çok sağol canımTabi ederim canım inşallah bu ay mucizen gelmiştir
Allah kucagina aalmayi nasip etsin canim bende 2 yildir 2,ci icin cabaliyorumDün karnım ağrıdığı için doktora gittim büyük ultrasona girdim bebeğimi gördüm bi hareketli yerinde durmuyor ne kadar muhteşem bişey ya ağlamamak için kendimi zor tuttum rabbim bu duyguyu her kadına tatdırsın
Naptin canmYarın canım idrarla takip ediyorum artmasını erkenden kan vericem
Verdim cnm 1.5 saatim kaldı 3 te cıkıcakmıs yine testi yaptım koyulaşıyor allaha şükürNaptin canm
Bunda daha görünüyor şekerim inş doğrudur yumurtlamadan sorna kaçıncı gününSaşi olacam artik
Benimde 2.bebegim 2 evladımı kaybettim3.5 yaşında bi kızım varAllah kucagina aalmayi nasip etsin canim bende 2 yildir 2,ci icin cabaliyorum
Bilmiyorum yaa, reglden hemen sonra ovs akintim basladi 22 mayista kasikta batmam oldu 2 gun, hesaplayamiyorum 8 veya 9 gun gibi sankiBunda daha görünüyor şekerim inş doğrudur yumurtlamadan sorna kaçıncı günün
Allah bagislasin insallah dogrudur insallah geliyordur,Benimde 2.bebegim 2 evladımı kaybettim3.5 yaşında bi kızım var
Cümlemizin evladını İnşallah 2. Kez anne oluyorsundurAllah bagislasin insallah dogrudur insallah geliyordur,