ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımmmmmm negüzel valla çok sevindim ne güzel olmuş bir çoğumuz birdaha tüp bbek yapamayacak kadar yıprandık o yüzden böle ikiz olunca çok seviniyorum en azından birkerede 2 kuzucuğumuz oluyo diye gerçi benimki tek ama olsun sizler adınada çok seviniyorum aman nolur hiç kımııldama en azından 3 ayı tamamla çok dikkat et ya vallahi çok mutlu oldum
TesekkÜr ederim canim.
Evet seviniyoruz ikiz oldugu için mutlulugumuz 2ye katlandi.
Ben dinlenemiyorum çalisiyorum her gün 45 dk gidis yol yapiyorum 45 dk dönüs arabayla gidip geliyorum ve çok yoruluyorum.
herkese erhaba çoktandır nete girmedim o yüzdende bakamadım nasılsınız.. nurcan sen hamile değilmisin? bendede pco vardı eşimdede sperm sayısı çok düşüktü.. o yüzden tüp bebek yaptırdıkk.. siz neler yaptını tedavi gördünüüzmü?....
ama dna hasarı % 25 ten cok ıse normal yolla hamılelık ımkansızmıs % 35 ten coksa mıkro bıle ıse yaramaybılıyormus.bızım % 42(( bundan dolayı uzuluyorum.ya hıc olmazsa ıse yaramazsa tedavı bıle.
canım eğer minibüs değilde otobüse biniyorsan çok sorun olmaz ama minibüsler sallıyor ben hastaneme çok uzak oturuyorum üstüne tedavi sürecim kuzenimin evliliğine denk geldi herşey sanki ozamana birikmiş gibi bende hep sokaklardaydım halada öyleyim yol çok sorun olmaz ama unutma mümkün derecede otobüs kullan minibüs değil:))))))) ağır iş yapma sadece birde yükseye uzanma lütfen canım ikizler daha hassas oluyor tek gebelikten çok dikkat et işin masa başımı peki
Ben kendi arabamla gidip geliyorum kendim kullaniyorum.
Isim masa basi. Bu yönden rahatim.
Yüksege uzanmamaya çalisiyorum.
Ellimden geldigi kadar dikkat ediyorum bazen insan unutuyor.
iyi iyi sevinidim ben senden öndeymişim doğar sağsalim inşlh...
kızlar bugun muayene gunumdu bebegımle ılk bulusmamızdı ve bıze suprız yaptılar ıkızlerımız gelyo ınsallh hem soktayım hem cok mutluyum allahım sonuna kadar goturur ınsallh..bırının kalbı cok zayıf etıyordu aklım hep onda sımdı ınsallh 10 gun sonra gıtcem yıne ozamana kadar guclenır bebısım
oooooooooooo sen daha ne dert ediyon ben valla otobüslerde sürünüyom kendi arabansa bişi olmaz ama uzanmak yooooooooook unutmakta yooooooook en azından 3 ayı doldur
Ben dert ediyorum.
Yollar sarsiyor sallandiriyor. Bazen sukur, kaldirim derken korkuyorum birsey olucak diye.
korkma korkma inşallah bize sıkı sıkı tutundular bırakmıcaklar bizi ama sen yoruluyosunya işte en azından eve gelince iş felan yapim deme gelişimleride geri olur yoksa ilk aylar çok öneli napıcan çalışan insansın ama mecbur evde bişi yapmıcan benim hep eşim yaptı ben bu hafta başladım yavaş yavaş bişiler yapmaya
ooo allah analı babalı doğurtsun ikisinide inşlhhhhhhhhhh......biz dua ederizibze olmaz inşlh.. tüp bebekmi normalmi bu ikizlerimiz?
canım öncelikle ikiz olmalarına çok sevindim ikizlerde hep birtanesi geriden gelir ama bu ilk haftalarda çok dikkat etmen lazım eğer birinin kalbi yavaş atıyorsa sürekli vitamin depola vüvudunu ve suuuuuuuuu artı sakın üşütme
kızlar bugun muayene gunumdu bebegımle ılk bulusmamızdı ve bıze suprız yaptılar ıkızlerımız gelyo ınsallh hem soktayım hem cok mutluyum allahım sonuna kadar goturur ınsallh..bırının kalbı cok zayıf etıyordu aklım hep onda sımdı ınsallh 10 gun sonra gıtcem yıne ozamana kadar guclenır bebısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?