kızlar bugün ilk ultrasona girdim maalesef bebğim gelişmemiş.bugün 6+5 fakat kese 5 haftalığı gösteriyor. bebğide göremedik zaten. doktorum normalde kalp atışlarını bile duymmaız geerkirdi dedi.
%80 gelişmez düşer dedi.haftaya gel gene bakalım aynı olursa düşürecez dedi.çok üzgünüm gene olmadı.. rabbimden çoookkk sabır istiyorum..
dur canım yaaa ...hemen bebeğim gitti diye üzülme .... 8. haftada kalp atışını duyan var ...
dua et bol bol ...haftaya gel gene bakalım dediğine göre umut var ... İnşallah diyelim .... Haftaya hayırlı haber alırsın ....
bide canım bu hafta kivi ye .... ilk haftalarda bebeğe kuvvet verirmiş ... çok kişiden duydum ...
canım gelişme ihtimali %20 dedi. doktorumu iyi tanıyorum olumsuz olmasa böyle söylemezdi. her zaman dua ediyorum.hayırlısı olsun.bebeği görseydik gene üzülmezdim.bebği bile göremedik.
saol canım kivi sürekli yiyorum.. allah hayırlısını nasip etsin.benim için de dua edin.
şimdi namaza geçiyorum ..bizim topikteki diğer arkadaşlara da kendime de hep dua ediyorum ..ama sana dua edicemde .... senin adınıda bilmiyorum ???
kızlar bugün ilk ultrasona girdim maalesef bebğim gelişmemiş.bugün 6+5 fakat kese 5 haftalığı gösteriyor. bebğide göremedik zaten. doktorum normalde kalp atışlarını bile duymmaız geerkirdi dedi.
%80 gelişmez düşer dedi.haftaya gel gene bakalım aynı olursa düşürecez dedi.çok üzgünüm gene olmadı.. rabbimden çoookkk sabır istiyorum..
canım çok iyiy imiş şükür biraz yaramaz diyo zor baktı ultrasonda sürekli oynuyo :))))))) onundışında herşey normal cinsiyetini gördü ama erken daha yanıltmıyım haftaya bakalım bidaha öle söliyim dedi :)))))))) sen nasılsın bu arada nasıl gidiyo haftalar ben bukadar hızlı geçmesine şaşıyorum normal gebeliğimde bukadar hızlşı geçmiyodu sanki :)))))))))9
canım 10. haftada bırakıyorsun sen çok kullanmışsın gerçi benimki jel idi ama sana bi çizelge vermeleri gerekiyordu hangi ilacı hangi hafta bırakıcaksın diye mesela ben 14 haftalığım bu hafta elevit diye vitamin kullanıyordum onu bıraktım sadece kan hapı kullanıyorum bence bi doktoruna sor istersen ama bana göre çok kullanmışsın 5 hafta fark var aramızda ben 10. haftaya girdsdiğim gün bıraktırdılar
çok çok teşekkür ederim cnm knştm bugün doktorla bıraktımm rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah tekrar teşekkür ederimm
canım gozun aydın ınsallh allh gonlune gore verır.ne zaman hıssedersınkı bebısı ay cok heyecanlı ya rabbım herkese tattırsın ınsallh opuyorum tatlım
canım kıyamamam ben .... cennette meleğin var bir tane .... sen çok şey yaşamışsın ... Allah bu evladından yüzünü güldürsün inşallah ... canım benim kusura bakma sana hatırlatttığım için ...
Canım çok sevindim haberlerin iyi olmasına,inşallah sonuna kadar böyle devam eder sağlıkla da kucağına alırsın,darısı başımıza inşallah..bu arada cinsiyetle ilgili içime erkek gibi doğuyor ama hayırlı ve sağlıklı olsun gerisi boşş..
canım çok geçmiş olsun Allahım yardımcınız olsun ümitlenmenide istemem ama benim bebekte çok küçüktü 8. haftada anca kalp atışını gördük bizde 7. haftada bitek kese vardı belki gelişir sen yinede fazla yorma kendini rabbim hayırlısını nasip etsin
canım benim 2. gebelik olduğu için doktor yavaş yavaş hissedersin dedi inşallah hepimize nasip olur bu duygular :))))))))
bu arada diğer mesajınıda okudum canım senin bebişin biri geriden geliyor ama bu normal doğdukları zamanda farklı olacak gelişimleri herzaman genelde hatta çelimsiz olanlar daha haşere oluyorlar çevremde ikiz bebekleri olan çok arkadaşımvar inşallah kötü birşey yoktur ama olduğunuda düşünmüyorum sadece kendini yorma ve kesinlikle üşütme canım
sağol canım bu seferde nasip değilmiş sanırım... hayırlısıyla siz bebeklerinizi kıcağınıza alın inş. bize de sıra gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?