Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

dur canım yaaa ...hemen bebeğim gitti diye üzülme .... 8. haftada kalp atışını duyan var ...
dua et bol bol ...haftaya gel gene bakalım dediğine göre umut var ... İnşallah diyelim .... Haftaya hayırlı haber alırsın ....

canım gelişme ihtimali %20 dedi. doktorumu iyi tanıyorum olumsuz olmasa böyle söylemezdi. her zaman dua ediyorum.hayırlısı olsun.bebeği görseydik gene üzülmezdim.bebği bile göremedik.

canım gelişme ihtimali %20 dedi. doktorumu iyi tanıyorum olumsuz olmasa böyle söylemezdi. her zaman dua ediyorum.hayırlısı olsun.bebeği görseydik gene üzülmezdim.bebği bile göremedik.

Ne diyeyim canım benim ...Allah yardımcın olsun ...Şartlar koşullar ne olursA OLsun Allahtan ümit kesilmez.. Dualarımız bizi ayakta tutar.. Üzüntülüsün biliyorum ama mucizelere de inan ...

Canım benim çok üzgünsündür mutlaka ama çıkmamış candan ümit kesilmez,bakarsın % 20 lik bir mucize olur ve bebeğin seninle kalır sonuna kadar, ayrıca allah korusun olmasa bile unutmayalım ki her şerde bir hayır var rabbimin vardır bir bildiği öyle düşün..dualarım seninle..

Canım çok sevindim haberlerin iyi olmasına,inşallah sonuna kadar böyle devam eder sağlıkla da kucağına alırsın,darısı başımıza inşallah..bu arada cinsiyetle ilgili içime erkek gibi doğuyor ama hayırlı ve sağlıklı olsun gerisi boşş..

canım allah yardımcın olsun ınsallh haftaya kadar bebegın toparlar cabucak gelısır sakın moralını bozma zor ama bunu bebgın ıcın yap lutfen..benımde ıkıncı bebek pek gelısmemıstı cuma gunu tekrar bakılcak beklemek zor ama ınsallh rabbım emeklerımızı bosa cıkarmaz opuyorum tatlım allaha emanet ol

çok çok teşekkür ederim cnm knştm bugün doktorla bıraktımm rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah tekrar teşekkür ederimm

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................14. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 8. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8.Hafta
5-) byn_zeynep .............................10 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 30.Hafta.......................................KIZ
minikmucizem........................ 9.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 25.Hafta........................................ER KEK
12-) nevra.................................. 17.Hafta.........................................KIZ
13-) yasmin_07............................ 7.Hafta...................................
14-) nevaa............................. .... 6.Hafta....................................
15-) Ah_kalBiM........................... 22.Hafta.......................................... KIZ
16-) sabriya................................ 5.Hafta.............................
17-) dilek23_41 ............................ 8.Hafta................................
1hasretimsin83.......................... 7.Hafta...............................
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :)))))))))

canım gozun aydın ınsallh allh gonlune gore verır.ne zaman hıssedersınkı bebısı ay cok heyecanlı ya rabbım herkese tattırsın ınsallh opuyorum tatlım

canım benim 2. gebelik olduğu için doktor yavaş yavaş hissedersin dedi inşallah hepimize nasip olur bu duygular :))))))))
bu arada diğer mesajınıda okudum canım senin bebişin biri geriden geliyor ama bu normal doğdukları zamanda farklı olacak gelişimleri herzaman genelde hatta çelimsiz olanlar daha haşere oluyorlar çevremde ikiz bebekleri olan çok arkadaşımvar inşallah kötü birşey yoktur ama olduğunuda düşünmüyorum sadece kendini yorma ve kesinlikle üşütme canım

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun Allahım yardımcınız olsun ümitlenmenide istemem ama benim bebekte çok küçüktü 8. haftada anca kalp atışını gördük bizde 7. haftada bitek kese vardı belki gelişir sen yinede fazla yorma kendini rabbim hayırlısını nasip etsin

Son düzenleme:

amin canım hepimizin yüzü gülsün artık inşallah Allahımın izni ile rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın kızınla sana ve eşine bir ömür mutluluk versin

Son düzenleme:

sağol gülüm :))))))))) Allah için kalbimden erkek geçiyor amabugün doktoruma da dedim bizim bi cinsiyet isteme lüksümüz yok yeterki birer evladımız olsun diyorum oda gülüyo haftaya sölerim belki dedi şimdilik sölemek istemiyorum diyor :)))) rabbim hepimize kucağına almayı nassip etsinde eminim hiçbirimiz onları kucağımıza alınca kız erkek ayıramayız zaten ama genede merak ediyorum şimdi :))))))))))))))
bu arada sen nasılsın canım senin bebiş nasıl

Son düzenleme:

sağol canım bu seferde nasip değilmiş sanırım... hayırlısıyla siz bebeklerinizi kıcağınıza alın inş. bize de sıra gelecektir.

ınsallh canım saol..ama ne bılım uykularım bıle kacyo ınankı yuz ustu uyusam sabah kotu bıse olcak sanıyom saga sola bıle tam yatamıyom tedırgınım hep ya bıse olursa dıe..artık ınelerde canımı yakıyo ıyıce bunalımdayım bugun allah kolaylık versın bole surmez ınsallh..bırde gulcen belkı ama aklıma takılıyo tek gebelıklerde bıle yazıyolar bulantı halsızlık falan fılan bende ıkı tane bebıs ama yok denecek kadar az bu belırtıler bı anormallık mı var kı offf ya yada ben kasınıyom heralde nese su cuma bı gelsede artık bellı olsa hersey

sağol canım bu seferde nasip değilmiş sanırım... hayırlısıyla siz bebeklerinizi kıcağınıza alın inş. bize de sıra gelecektir.

canım ya neden hemen pes edıyorsun bazı bebekler gec gelısıyor karamsar olma hemen bebegının senın destegıne ıhtıyacı var moralını yuksek tut kopma bıseden..ıstersen baska bı doktorada gıt derım ben..allah askına yılma bızıde uzme dua et bol bol bebısıne seslen bırakmasın senı.ben transferden sonra hep konustum duala ettım..bebısımın bırı zayıf benımde zaten daularım sayesınde geldı o bebgım kardesını tut dıyodum hep onuda getır yanında annenız ozledı ıkınızı dıyodum benımleler cok sukur ama bırı zayıf belkı sesımı gec duydu ondandır nolur bırakma sende dua et seslen hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…