Amin darisi hepimize.
Bende agrilar sancilar gitti ilk 2 ay baya çektim diyebilirim.
Son iki gün rahatim.
Ben 9 hafta + 1 gün hamileyim bu hesap yumurtalarim toplandigi günden itibaren.
Seninkiler kaç hafta oldu.[/COLOR][/I][/B]
benımde agrılarım hafıfledı bı kac gundur ama bakalım işte yrn tekrar randevum var hersey yolundadır ınsallh..gecen salı doktorum 7.haftası doldu dedı yanı ozaman sımdı 8+2 olyo sanırım ama yarın tam oğrencem ınsallh
dilekcim yarın mutlaka yaz bize sonucunu bebeklerin nasıllar valla bugün bir arkadaşımdan haber bekliyordum ne gece uyuya bildim mereaktan nede gündüz bu saate kadar bekledim halada bir ümit bekliyorum inşallah güzel haberlerinle bizleri sevindir canım
Pozitif sonuç aldığım halde bebeğimle bekleyemesemde topiğinizi takip ediyorum...Hepinize canı gönülden Rabbim tamamına erdirsin diyorum....Siz bebişlerinizi büyütürken ben size yetişirim belki :))
ınsallh bekledın sonucu hayırlı haberle alırsın canım..yrn 11:30 da randevum eve gelmem falan 2 yı bulur ınsallh hemen yazcam dua edın bana mutlu haberlerle gelım ınsallh..rabbım emeklerımız bosa cıkarmasın cok opuyorum ıyı geceler canım
mrb arkadaşlar uzun zamandır yazmasamda takip ediyorum, ben 3 haftadır kontrole gitmedim doktorum çok sık gelmene gerek yok dedi, ikili test için 23 ünde gidecem. ilaçlarım konusunda tlf den bilgi alıyorum ve şuan kullandığım sadece folik ve bebek aspirini. hamilelğim sat tarihinden 1 gün erken ilerliyor 11+2 oldu bugün itibariyle. ben hesap yaparkende hep içinde olduğum haftayı söylüyordum şuan 11 haftalık hamileyim gibi ama öyle değilmiş 12.haftada oluyormuşum. Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 12.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe bu siteden bakınca anladım, belki benim gibi düşünenler vardır buradan bakınca daha iyi anlayacaksınız haftanızı. benim hamileliğim çok rahat geçiyor, ne bulantı ne kusma olmadı sadece migren ve mide yanması problemim var ama bunada şükür.
sizlerin kilo durumu nasıl ilerliyor? ben hiç kilo almadım hiç de vermedim aynı kilodayım daha.beslenme konusunda en çok neye dikkat ediyorsunuz?
ayrıca nurcan canım bebeğim büyüdü 12 haftalık oldu,düzeltirsen sevinirim
canım benim yaşadıkların kolay değil, bu şekilde davranman çok doğal ama sen gönlünü ferah tut, allahın izniyle sağ salim kucağına alıp büyüteceksin bebeğini, bu hafta cinsiyetide belli olur senin inş gönlündeki gibi erkek olur bebeğin, ben doktoruma güveniyorum ondan sorun değil 1 ay gitmesemde içim rahat. tlf den de aklıma takılanları soruyorum zaten.,ah canım ben sizlerden haber bekliyorum umutla burda biriniz diyinki bebeğim şukadar haftalık oldu diye sizler hafta atladıkça ben mutlu oluyorum kendimdende umudum oluyor bu arda doktorunun dediği doğru ilk zamanlar ayda bir yeterli oluyor ama bu birazda senin içinmin rahat etmesi ile ilgili ben sigortalı yaptırdım bebeği sigortada ayda bitr muayene oluyorum birde özele gidiyorum özeldeki doktorum 1 muayeneyi ücretli 2. kontrolu bedava yapıyo yani ayda 2 kerede ona gidiyorum birde canım sıkılınrsa korkarsa bişiden burda 10 milyona muayene eden özel biyer var oraya gidiyorum ama benim korkum diğer bebeğimden dolayı canım bitanesi hastalandığı için ya bunuda hasta edersem anlamazsam diye çok korkuyorum gerçi allah biliyo ya kucağına alıp kaybetmesi daha zor nese hayırlısı yani ayda bir gitmen sorun olmaz ikili testininde sonuçları hayırlı çıkar inşallah
canım gelir gelmez yaz rabbim inşallah yüzünü güldürür bebişlerinin ikiside birbirinden daha sağlıklı çıkar da sende eşinde mutlu olursunuz bizlerde acizene sizin için seviniriz birbirimize umut oluruz bölece sende bi annemize umut olursun
nurcan canım geldım ben ama pekte ıyı gelmedım.bebegımın bırı yok artık gelısmemıs kaybolmak uzre dıgerıde normalde 8+3 tu ama 6+5 gorunuyo doktorum ıkızken gec gelıstı o yuzden ole sımdı tek duzelır dedı ınsallh bebısıme bıse olmaz dua et nolur cok uzuldum bugun..ptesı baska bı doktorada gıtcem ınsallh hakkımızda hayırlısı olur
canım inşallah diğer bebeğine bişi olmaz doktorun dediği doğru tek gen daha dızlı büyü ama sakın ayaklarından felan soğuk alama bide maddi durumun yeterli ise sık sık git doktora onların çağırmasını bekleme canım ben hep duacınım bu 2. kötü haberim oldu Allahım daha kötüsünü vermesin bebişini sana bağışlasın sonuçta bizler çok birşey istemiyoruz zaten birtane bebeğimiz olsun istiyoruz rabbim diğerinin ömrünü bu kardeşine versin dilekcim sürekli süt peynir yoğur tüket ve aşırı su iç bebeğin deri gelişimi ve damarları felan hepsini su oluşturuyor içebildiğin kadar su içki bebeğin geridende gelse en azından gelişimini tamamlarsa sağlığından olmaz sadece biraz zayıf doğar ama önemli olan şuan vücudunu oluşturması sağlıkllıca buda sadecue su ile olur
canım cok saol bugun yıkıldım ya suan canım nasıl yanıyo kımse anlayamaz.hemen annemlere geldım burda kalcam 1 hafta ptesı baska doktoa randau aldım bakm o ne dıcek hayırlısı artık ınsallh bu bebegım gelısır rabbım ımtıhan etmez bıda..
nurcan canım geldım ben ama pekte ıyı gelmedım.bebegımın bırı yok artık gelısmemıs kaybolmak uzre dıgerıde normalde 8+3 tu ama 6+5 gorunuyo doktorum ıkızken gec gelıstı o yuzden ole sımdı tek duzelır dedı ınsallh bebısıme bıse olmaz dua et nolur cok uzuldum bugun..ptesı baska bı doktorada gıtcem ınsallh hakkımızda hayırlısı olur
Canim benim geçmis olsun.
Insallah diger bebegin güzelce gelisir.
BUndada vardir bir hayir. Ne desek bos biliyorum insan üzülüyor.
Allah sifa versin.
geçmiş olsun arkadaşım tek gebelik her zaman daha iyidir
ileriki dönemleri düşününce düşük tehlikesi erken doğum ikiz gebelikte çok daha fazla riskliydi şimdi tek yavrun var ama onu daha iyi besleyebilirsin oda anneciğine sıkı sıkı tutunur daha güzel gelişir inşlhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?