saol canım da benım bu aralar pek agrım kalmadı bırının kalbıde zayıf atıyodu zaten korktum sımdı ınsallh yolundadır hersey.bu arada bıde kasıktan cok sırt agrım olyo nese allah hepımıze kolaylık versın opuyorum
Meleğini bekleyenler
isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek
1-) nurcan306 ................................14. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 8. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 8.Hafta
5-) byn_zeynep .............................10 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 30.Hafta.......................................KIZ
minikmucizem........................ 9.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 25.Hafta........................................ER KEK
12-) nevra.................................. 17.Hafta.........................................KIZ
13-) yasmin_07............................ 7.Hafta...................................
14-) nevaa............................. .... 6.Hafta....................................
15-) Ah_kalBiM........................... 22.Hafta.......................................... KIZ
16-) sabriya................................ 5.Hafta.............................
17_) dilek23_41 ............................ 6.Hafta................................
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))))
canım çok geçmiş olsun .ama bebeklerden biri hep dahaminik daha kuvvetsiz oluyor diye duymuştum .. oda yetişir düzelir inşallah .. . ikiz gebelikler biraz daha zahmetli geçiyor sanırım ....inşallah hafif sağlıklı keyifli bir gebelik geçirirsin
canlarım ağrılar bizdede vart merak ettmeyin benim tek gebelik ama yinede var ağrı doktor ağrı zzmanla geçer takma dedi şişkinlik 1. haftadan sonra kalmıyo gibi bişey anca okadar ilaç içiyoz dilekcim karamsar olma sakın inşallah yavrunda bişi yok bütün ikizxlerde 1 tanesi daha zayıf olur daha geridsen gelir
kızlaarrr Rabbim bebeklerınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın sızlere ve darısı da bana ve benım gıbı bebek ozlemı cekenlere olsun inşallah.nerelrde yaptrdınız tedavınızı ben ıstanbuldayım ve bende mıkro dusunuyorum esımde sorun var.sızlerde sorun neydı ve tedavı oldugunuz merkezler nereseıydı ozellıkle ıstanbulda yaptıranlar bana fıkır verebılırmısınız
canım mesajını okudum ama benim tedavim Ankarada maya tüp bebek merkezinde oldu.sen özellikle İstanbul sorduğun için yanıtlamadım.umarım en kısa zamanda meleğine kavuşursun canımneden kımse cvp vermıyor topıklerde.hamıle kalanlar kalamayanlara hıc yardımcı olmuyor yaa.
neden kımse cvp vermıyor topıklerde.hamıle kalanlar kalamayanlara hıc yardımcı olmuyor yaa.
neden kımse cvp vermıyor topıklerde.hamıle kalanlar kalamayanlara hıc yardımcı olmuyor yaa.
hazel mehaba
inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursun diyorum ..
canım ben Bahçeci kliniğinde yaptırdım .. çok pahalı bir yer çok uzun sürüyor orada birde .. önce problemlerini çözüyorlar ..seni hazırlıyorlar bebeğe .. genelde embiryoları donduruyorlar ... benim 8.5 ay sürdü tedavim .. 9. ayda hamile olduğumu öğrendim ..
hem biraz pahalı hemde sabır istiyor ..ama adamlar işlerini biliyorlar ... istersen bir ara randevü al görüş ...
sagolun kızlar.gataya gıdemem askerı personel degılız ama ozelden ne kadar acaba.bır fıkrınız varmı.bırde bahcecıden bahsetmıssınız.orasını burdada cok duydum.8.5 ay ne surdu canım yaa cok uzunmus.neler yaptıkı dr.lar ve de fıyat ne kadar bır soylersen cok sevırım.maya tupbebekte cok unlu ama ankarada gercı olsunda oraya da gıderız ne yapalım. ne kadar pekı orası.yaza baslıycaz bızde.bende sorun yok esımde sperm kalıtesı yonden problem var ve morfolojıs.varıkosel amelıyatı oldu ama normal yolla hıc olmıycak galıba.bu ay 10. denememızdı ve bugun yıne adet oldum offff
sagolun kızlar.gataya gıdemem askerı personel degılız ama ozelden ne kadar acaba.bır fıkrınız varmı.bırde bahcecıden bahsetmıssınız.orasını burdada cok duydum.8.5 ay ne surdu canım yaa cok uzunmus.neler yaptıkı dr.lar ve de fıyat ne kadar bır soylersen cok sevırım.maya tupbebekte cok unlu ama ankarada gercı olsunda oraya da gıderız ne yapalım. ne kadar pekı orası.yaza baslıycaz bızde.bende sorun yok esımde sperm kalıtesı yonden problem var ve morfolojıs.varıkosel amelıyatı oldu ama normal yolla hıc olmıycak galıba.bu ay 10. denememızdı ve bugun yıne adet oldum offff
arkadaşlar bugün 6+4 olduk. ama henüz keseyi bile göremedim.randevum yarın inş. bebeğim bana sıkı sıkı tutunmuştur.. onu görmek için sabırsızlanıyorum bi taarftan da göremezsem diye korkuyorum. gecen 8 yıl beni o kadar körertmiş ki onu görmeden ben hamileyim diyemeyeceğim. belki de okurken bana gülüyorsunuz veya aynı şeyleri sizde hissettiniz..inş yarın her şey güzel olur ve güzel haberleri burdan size yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?