bende yeni katıldım aranıza.9 senelik evliyim ilk tp bebek deneyım oldu 7 tane yumurtam toplandı 2 kalite embriyo transfer edildi transferin 5 günümdeyım 4 gün kasık arğısı wc çok sık gitmeler bugünse hiç belirti kalmadı diyebilirim çokk korkuyorum deneyımlerinizden yaşadıklarınızdan banada yazarmısınıs??haa...3çu günümde kan değil de kahve rengi damar görunumunde lekeler gördum amaa çok ince lekeler boyle birsey yaşadınızmı :78:
bende yeni katıldım aranıza.9 senelik evliyim ilk tp bebek deneyım oldu 7 tane yumurtam toplandı 2 kalite embriyo transfer edildi transferin 5 günümdeyım 4 gün kasık arğısı wc çok sık gitmeler bugünse hiç belirti kalmadı diyebilirim çokk korkuyorum deneyımlerinizden yaşadıklarınızdan banada yazarmısınıs??haa...3çu günümde kan değil de kahve rengi damar görunumunde lekeler gördum amaa çok ince lekeler boyle birsey yaşadınızmı :78:
17 eylülde yumurtalarım toplandı 20 eylülde ise transferim yapıldı şuan 8 +6 günlük hamileyim ve benim gibi bebişleri yolda olan arkadaşlarla burada buluşup sorunlarımızı ve yaşadıklarımızı birbirimizle paylaşalım istiyorum.
Bütün gebe arkadaşları bekliyorum.
arkadaşlar bugün 6+4 olduk. ama henüz keseyi bile göremedim.randevum yarın inş. bebeğim bana sıkı sıkı tutunmuştur.. onu görmek için sabırsızlanıyorum bi taarftan da göremezsem diye korkuyorum. gecen 8 yıl beni o kadar körertmiş ki onu görmeden ben hamileyim diyemeyeceğim. belki de okurken bana gülüyorsunuz veya aynı şeyleri sizde hissettiniz..inş yarın her şey güzel olur ve güzel haberleri burdan size yazarım.
nurcancım lütfen yardım et bana 15 haftalık hamileyim bu progesteron vajinal tablet kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor......
Ben ilk denememde hamile kalıp maalesef bebeğimi kaybettim..Rabbim sizlere hayırlı hamilelikler nasip etsin..Donmuşlarla tedaviye başlamadan önece merak ettiğim bi konu var..Cevaplarsanız sevinirim...Transferden sonra progestan olarak neler kullandınız?? İğne olmak istemiyorum acaba tutunma ile ne kadar ilgilidir..Şimdiden teşekkür ederim...
Ben ilk denememde hamile kalıp maalesef bebeğimi kaybettim..Rabbim sizlere hayırlı hamilelikler nasip etsin..Donmuşlarla tedaviye başlamadan önece merak ettiğim bi konu var..Cevaplarsanız sevinirim...Transferden sonra progestan olarak neler kullandınız?? İğne olmak istemiyorum acaba tutunma ile ne kadar ilgilidir..Şimdiden teşekkür ederim...
kızlar 1 de ilk ultrasona girecemm çok heyecanlıyım. inş. eve neşeli olarak döner ve burdan hemen siiznle paylaşırım..
nurcan merhaba ;
online görünce yazayım dedim . ne dedi doktor .. bebiş nasılmış ? ?
canım çok iyiy imiş şükür biraz yaramaz diyo zor baktı ultrasonda sürekli oynuyo :))))))) onundışında herşey normal cinsiyetini gördü ama erken daha yanıltmıyım haftaya bakalım bidaha öle söliyim dedi :)))))))) sen nasılsın bu arada nasıl gidiyo haftalar ben bukadar hızlı geçmesine şaşıyorum normal gebeliğimde bukadar hızlşı geçmiyodu sanki :)))))))))9
MAŞALLAH bebişine .. valla haklısın hızlı geçiyor benim bu haftalarda bel ağrılarım var.. birde burnumu sildiğimde biraz kan geliyor .. + baş ağrısı ... bu haftlarda oluyormuş .. çok önemsememye çalışıyorum ... bebeğim sağlıklı olsun da ben bunlarda idare ederim diyorum
..bu arada senin daha önceki sonlanan hamileliğin ne kadar sürmüştü
canım burun kanaması dediğingibi bazı gebelerde oluyor telaşlanmaman iyi doktoruna söle ama gittiğğinde bu arada benim diğer bebeğim doğdu ama doktorlar zamanını geçirdi erken doğması gerekiyomuş anlamamışlar doğumu içerde sıkıştı anemiye yakalandı yani kansız kaldı kanı çöok az kalınca vücut kan pompalamayınca kalbi ve beyni hasar gördü ciğer ve bböbrekleride tamamen bitmişti 2 haftayı bulmadı bukadar hastalanması meğersem 10 gün önceki muayenemde doğurmam gerekiyomuş 10 gün sonra doğurdum acil olarak ama yavrum ancak 2 gün yaşadı gerçi doktorlar hatalarını kabul etmedi bulamadığımız bi hastalığı vardır dediler çıktılar işin içinden o yüzden şimdi bikaç doktora birden gidiyorum
canım çok iyiy imiş şükür biraz yaramaz diyo zor baktı ultrasonda sürekli oynuyo :))))))) onundışında herşey normal cinsiyetini gördü ama erken daha yanıltmıyım haftaya bakalım bidaha öle söliyim dedi :)))))))) sen nasılsın bu arada nasıl gidiyo haftalar ben bukadar hızlı geçmesine şaşıyorum normal gebeliğimde bukadar hızlşı geçmiyodu sanki :)))))))))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?