Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

slm kızlarrr bende aranıza yeni katılıyorum topiğinize bugün yeni uğradım,Allahım herkesin bebeğini ailesine bağışlasın,bende bugün biraz daha fazla odaklandım hamileliğe,ama ben siz göre daha çok tazeyim ben daha 4+4 lüğüm teyzeleri benide aranıza alırmısınız sizlerden bilgi almak istiyorum çünkü....bugün 18.günüm ve değerim 740 çıktı,
12.gün değerim 42,64
14.gün değerim 147,99
18.günüm yani bugün 740 çıktı çok şükürler olsun rabbime..
haftaya keseyi görecekmişiz ama gün vermedi dr um 5 hafta dedi,
inş bebişim kesesinide gösterirde mutlu eder ailemizi.

sizlereee

canım aramıza almak nedemek bi bizim gibiler için açtık bu topiği birimize değil hepimize ait bu arada rabbim tamamına erdirsin değerin çooooooook güzel daha erken diye üzülme bende bir iki hafta önce senin olduğun yerdeydim hatta daha 1 hafta önce gibi geliyor ama bak nerdeyse 4. ayımıza yaklaştık :))))))) bir bakarsın ay kalbi attımı ay nezaman oynıcak ah cinsiyeti ne derken doğuruyorsun :)))))))) innnnnnşaallah Allahın izni ile ismini listemize hemen yazıyorum tekrardan hoş geldin ALLAHIM MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................15. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 12. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 9.Hafta
5-) byn_zeynep .............................10 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 30.Hafta.......................................KIZ
minikmucizem........................ 9.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 25.Hafta........................................ER KEK
12-) nevra.................................. 19.Hafta.........................................KIZ
13-) yasmin_07............................ 7.Hafta...................................
14-) nevaa............................. .... 6.Hafta....................................
15-) Ah_kalBiM........................... 22.Hafta.......................................... KIZ
16-) sabriya................................ 5.Hafta.............................
17-) dilek23_41 ............................ 8.Hafta................................
1 herzaman_seninle..................... 5.Hafta..............................
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Meleğini bekleyenler

isim gebelik haftasıkız/erkek

1-) nurcan30615. Hafta
2-) ela200813. Hafta
3-) hilye3512. Hafta
4-) espoir_fr9.Hafta
5-) byn_zeynep10 .Hafta
6-) xtatlıkız29 .HaftaKIZ
7-) nazim8330.HaftaKIZ
minikmucizem9.Hafta
9-) tok30.HaftaERKEK
10-) fatmanur7.Hafta
11-) firstNimbus25.HaftaER KEK
12-) nevra19.HaftaKIZ:89:
13-) yasmin_077.Hafta
14-) nevaa6.Hafta
15-) Ah_kalBiM22.HaftaKIZ
16-) sabriya5.Hafta
17-) dilek23_418.Hafta
1 herzaman_seninle5.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Son düzenleme:
sğl nurcan cım teşekkürler benide listeye eklediğin için oh oh çok şükürler olsun RAbbim sanunda nikimin yanına hamiş yazılmasınıda nasip etti inş sorunsuz geçirmemizi de nasip eder...

hoşgeldinn... hamileliğin hayırlı olsun .... bebeğin hep yanında olsun ayrılmasın senden hiç...
gözünaydın.. taze anne .....
hcg 1000 i bulduğunda keseyi görüyorsun yani 3 güne kadar kesen ultrasonda görülecek düzeye gelir .... haftaya tam görürsün inşallah ....

Gözün aydin. bebegin iyi olmasina sevindim.
Insallah saglikli gelisir sorunsuz gebelik yasarsin.

amin cnm inş bebeğim ve bebeklerimiz inş bizi hiç bırakmaz...dimi değerm 1000ni bulunca gözüküyor kese doğru biliyormuşum ,inş sorunsuz bi hamilelik geçiririz kızlar ve kucağımıza alırız yavrularımızı Allahımızın izni ile...

Meleğini bekleyenler

isim gebelik haftasıkız/erkek

1-) nurcan30615. Hafta KIZ
2-) ela200813. Hafta
3-) hilye3512. Hafta
4-) espoir_fr9.Hafta
5-) byn_zeynep10 .Hafta
6-) xtatlıkız29 .HaftaKIZ
7-) nazim8330.HaftaKIZ
minikmucizem9.Hafta
9-) tok30.HaftaERKEK
10-) fatmanur7.Hafta
11-) firstNimbus25.HaftaER KEK
12-) nevra19.HaftaKIZ:89:
13-) yasmin_077.Hafta
14-) nevaa6.Hafta
15-) Ah_kalBiM22.HaftaKIZ
16-) sabriya5.Hafta
17-) dilek23_418.Hafta
1 herzaman_seninle5.Hafta

Canlar bebişim şimdilik kız gibi gözüküyor ama doktor yinede birdahaki ay net birşey sölerim dedi ters duruyor şuan dedi ama kız gibi dedi :)))))))) yaniiiiiiiiiiii sanırım dünya güzeli bi kızım olacak inşallah teyzeleri :)))))))))))))

kalbimiz bir atıyormuş ... ben sana sorarken cinsiyeti ..sen zaten açıklama yazıyormuşsun. mesajlarımız aynı dakikada :))))
hayırlı uğurlu olsun ...maşallah ...

Canım benim ne güzel bir haber '' KIZ''...Allah sağlıkla kucağına alıp koklamayı da nasip eder inşallah..kız çocukları bir başka oluyor yaa:)) Darısı başıma inşallah,benimde gönlümde hep kız yatıyor.. Bu arada Nurcan Teyzesi bizi listeden düzeltir misin 10. haftamısdayıs biss:))

şuanda 27. haftamızın içindeyiz oğluşumla ben tatlım

kalbimiz bir atıyormuş ... ben sana sorarken cinsiyeti ..sen zaten açıklama yazıyormuşsun. mesajlarımız aynı dakikada :))))
hayırlı uğurlu olsun ...maşallah ...

evet canım aynı yazmışız ben görmedim yazıp hemen çıktım akşama yemek yapmak için gerçi doktor bir ay sonra bidaha bakalım dedi sonra senin hesap benimkide değişirse :))))))))))

sağol canım rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…