canım aramıza almak nedemek bi bizim gibiler için açtık bu topiği birimize değil hepimize ait bu arada rabbim tamamına erdirsin değerin çooooooook güzel daha erken diye üzülme bende bir iki hafta önce senin olduğun yerdeydim hatta daha 1 hafta önce gibi geliyor ama bak nerdeyse 4. ayımıza yaklaştık :))))))) bir bakarsın ay kalbi attımı ay nezaman oynıcak ah cinsiyeti ne derken doğuruyorsun :)))))))) innnnnnşaallah Allahın izni ile ismini listemize hemen yazıyorum tekrardan hoş geldin ALLAHIM MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİNslm kızlarrr bende aranıza yeni katılıyorum topiğinize bugün yeni uğradım,Allahım herkesin bebeğini ailesine bağışlasın,bende bugün biraz daha fazla odaklandım hamileliğe,ama ben siz göre daha çok tazeyimben daha 4+4 lüğüm teyzeleri benide aranıza alırmısınız sizlerden bilgi almak istiyorum çünkü....bugün 18.günüm ve değerim 740 çıktı,
12.gün değerim 42,64
14.gün değerim 147,99
18.günüm yani bugün 740çıktı çok şükürler olsun rabbime..
haftaya keseyi görecekmişiz ama gün vermedi dr um 5 hafta dedi,
inş bebişim kesesinide gösterirde mutlu eder ailemizi.
sizlereee
slm kızlarrr bende aranıza yeni katılıyorum topiğinize bugün yeni uğradım,Allahım herkesin bebeğini ailesine bağışlasın,bende bugün biraz daha fazla odaklandım hamileliğe,ama ben siz göre daha çok tazeyimben daha 4+4 lüğüm teyzeleri benide aranıza alırmısınız sizlerden bilgi almak istiyorum çünkü....bugün 18.günüm ve değerim 740 çıktı,
12.gün değerim 42,64
14.gün değerim 147,99
18.günüm yani bugün 740çıktı çok şükürler olsun rabbime..
haftaya keseyi görecekmişiz ama gün vermedi dr um 5 hafta dedi,
inş bebişim kesesinide gösterirde mutlu eder ailemizi.
sizlereee
nurcancım bugun baska bı doktora gıttım bebegım ıyı cok sukur gelısımı herseyı normal dedı doktor.yarın 8.haftası doluyo ınsallh.dıerınınde sadece kesesı var oda zarar vermez dedı tek olması herzaman daha ıyıdır falan dedı raahatladım..ınsallh bebegım saglıklı bı sekılde gelısır allah herkesın gonlune gore versın...
hoşgeldinn... hamileliğin hayırlı olsun .... bebeğin hep yanında olsun ayrılmasın senden hiç...
gözünaydın.. taze anne .....
hcg 1000 i bulduğunda keseyi görüyorsun yani 3 güne kadar kesen ultrasonda görülecek düzeye gelir .... haftaya tam görürsün inşallah ....
:))))))))) Allahın izni ile bişi olmaz merak etme canımsğl nurcan cım teşekkürler benide listeye eklediğin için oh oh çok şükürler olsun RAbbim sanunda nikimin yanına hamiş yazılmasınıda nasip etti inş sorunsuz geçirmemizi de nasip eder...
Canlar bebişim şimdilik kız gibi gözüküyor ama doktor yinede birdahaki ay net birşey sölerim dedi ters duruyor şuan dedi ama kız gibi dedi :)))))))) yaniiiiiiiiiiii sanırım dünya güzeli bi kızım olacak inşallah teyzeleri :)))))))))))))
Canlar bebişim şimdilik kız gibi gözüküyor ama doktor yinede birdahaki ay net birşey sölerim dedi ters duruyor şuan dedi ama kız gibi dedi :)))))))) yaniiiiiiiiiiii sanırım dünya güzeli bi kızım olacak inşallah teyzeleri :)))))))))))))
Meleğini bekleyenler
isimgebelik haftası kız/erkek
1-) nurcan30615. Hafta
2-) ela200813. Hafta
3-) hilye3512. Hafta
4-) espoir_fr9.Hafta
5-) byn_zeynep10 .Hafta
6-) xtatlıkız29 .Hafta KIZ
7-) nazim8330.Hafta KIZ
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur7.Hafta
11-) firstNimbus25.Hafta ER KEK
12-) nevra19.Hafta KIZ:89:
13-) yasmin_077.Hafta
14-) nevaa6.Hafta
15-) Ah_kalBiM22.Hafta KIZ
16-) sabriya5.Hafta
17-) dilek23_418.Hafta
1herzaman_seninle 5.Hafta
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))
kalbimiz bir atıyormuş ... ben sana sorarken cinsiyeti ..sen zaten açıklama yazıyormuşsun. mesajlarımız aynı dakikada :))))
hayırlı uğurlu olsun ...maşallah ...
Canım benim ne güzel bir haber '' KIZ''... Allah sağlıkla kucağına alıp koklamayı da nasip eder inşallah..kız çocukları bir başka oluyor yaa:)) Darısı başıma inşallah,benimde gönlümde hep kız yatıyor.. Bu arada Nurcan Teyzesi bizi listeden düzeltir misin 10. haftamısdayıs biss:))
nurcan hayırlısı olsun cnm,inş sağlıklı sıhhatli bi şekilde dünyaya getirirsin cnm..tebrikler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?