canım bu hafta bende aynı şeyi yaşadım aam sen daha güçlü olmalısın birini kaybetmişin ama diğeri hala seninle onun için moralini çok yüksek tut çünkü onun gelişme şansı yüksek aam benim nerdeyse hiç şansım yok..inş o güzelce gelişir hepimiz için her zaman dua ediyorum..
Canım böylesi hayırlıymış öyle düşün lütfen ,inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur sağlıkla da kucağına alırsın..
nurcanıcım merhaba ; bebiş iyidir inşallah ... öpüyorum bebişini
biz 19 . haftamızdayız düzeltebilirmiyiz
canım bizim bebiş iyi çok şükür pazartesi gatada sallıda özelde randevumuz var cnım senin bebiş nasıl baya büyümüş sen dör ayı atlattın iyi valla hadi artık kolay günler geçer bebiş hareketleri iyice hissediliyodur
az kalmış bebişini görmene .. ohh maşallah ..
benimki 1 haftadır hareketlendi ..17.de ...bir 2 kez falan oynadı .. 18.haftada hissetmeye başladım daha ... tekmeler hafif ama ... dolanıyor yaa içerde o daha rahat hissediliyor...
seninde oynamasına az kalmış annesi .... sen belki daha önce hissedersin .. 2. ham,ileleiğin yaa
canım ben yavaş yavaş hissediyorum gerçi bugün hiç oynamadı ama dün biraz oynadı ben bekiyodum zaten hissetmeyi ama daha ufak olduğu için bikere geziyo bidaha ses soluk yok inşallah en kısa zamanda daha çok hissederizde içimiz az olsun ahat eder
erkek o zaman :)))
hahahaha :)))))))))) ay azın bal yesin inşallah kız bitane oğlumu kaybettim rabbim en azından yerii azda olsa hafifletecek oğlum deyip saracak bi evlat versin ya kızda olsa aynı yanlış anlama ama o oğlum lafı içimde kaldı okadar umutla bekledim bir kere dokunamadım yavruma belki acım biraz hafifler ölece
bişey sorucam
şimdi ben tüp bebek tedavisindeyim
yumurtalarım biraz geç gelişti bence
neyse dün kontürolüm vardı dr 2 gün daha kullanırsın puregon dedi
e2 için kanda verdim bu arada kan sonucuna göre ilaçı ne kadar vuracağımı tel açıp söylüyorlar
hemşire aradı bugünde ilaç pazar çatlatma iğnesi dedi
ama dün benim en büyük yumoş 17mm di 14 15 10 böyle karışıktı nasıl olacak bu iş
anlamadım vallahi bu tüp bebeğe aklım ermedi benim bilgisi olan var mı böle mi oluyor
bişey sorucam
şimdi ben tüp bebek tedavisindeyim
yumurtalarım biraz geç gelişti bence
neyse dün kontürolüm vardı dr 2 gün daha kullanırsın puregon dedi
e2 için kanda verdim bu arada kan sonucuna göre ilaçı ne kadar vuracağımı tel açıp söylüyorlar
hemşire aradı bugünde ilaç pazar çatlatma iğnesi dedi
ama dün benim en büyük yumoş 17mm di 14 15 10 böyle karışıktı nasıl olacak bu iş
anlamadım vallahi bu tüp bebeğe aklım ermedi benim bilgisi olan var mı böle mi oluyor
Canım benim Allah gönlüne göre vrsin inşallah
nurcancım bugun baska bı doktora gıttım bebegım ıyı cok sukur gelısımı herseyı normal dedı doktor.yarın 8.haftası doluyo ınsallh.dıerınınde sadece kesesı var oda zarar vermez dedı tek olması herzaman daha ıyıdır falan dedı raahatladım..ınsallh bebegım saglıklı bı sekılde gelısır allah herkesın gonlune gore versın...
nurcan senin çizelge nasıl canım anlamadım ben .. kaç haftalık yazmıyor galiba
nurcancım bugun baska bı doktora gıttım bebegım ıyı cok sukur gelısımı herseyı normal dedı doktor.yarın 8.haftası doluyo ınsallh.dıerınınde sadece kesesı var oda zarar vermez dedı tek olması herzaman daha ıyıdır falan dedı raahatladım..ınsallh bebegım saglıklı bı sekılde gelısır allah herkesın gonlune gore versın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?