Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

evet aynı seyı yasadık gercekten cok zormus allah sabır versın...ınsallh bu bebegım ıyı gelısırde sag salım dogar allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın

dilek23_41 canım çok üzüldüm ... inşallah diğer bebeğin sana sıkı sıkı tutunur bırakmaz.... karnına bol bol oku üfle ..... iyi beslen .... dinlen biraz

nurcanıcım merhaba ; bebiş iyidir inşallah ... öpüyorum bebişini

biz 19 . haftamızdayız düzeltebilirmiyiz

canım bizim bebiş iyi çok şükür pazartesi gatada sallıda özelde randevumuz var cnım senin bebiş nasıl baya büyümüş sen dör ayı atlattın iyi valla hadi artık kolay günler geçer bebiş hareketleri iyice hissediliyodur

Meleğini bekleyenler

isim ......................................... gebelik haftası...................................kız/erkek

1-) nurcan306 ................................15. Hafta
2-) ela2008 .................................. 13. Hafta
3-) hilye35 .................................... 12. Hafta
4-) espoir_fr ................................. 9.Hafta
5-) byn_zeynep .............................10 .Hafta
6-) xtatlıkız.................................. 29 .Hafta...................................... KIZ
7-) nazim83.................................. 30.Hafta.......................................KIZ
minikmucizem........................ 9.Hafta
9-) tok ....................................... 30.Hafta.....................................ERKEK
10-) fatmanur............................ 7.Hafta....................................
11-) firstNimbus........................ 25.Hafta........................................ER KEK
12-) nevra.................................. 19.Hafta.........................................KIZ
13-) yasmin_07............................ 7.Hafta...................................
14-) nevaa............................. .... 6.Hafta....................................
15-) Ah_kalBiM........................... 22.Hafta.......................................... KIZ
16-) sabriya................................ 5.Hafta.............................
17-) dilek23_41 ............................ 8.Hafta................................
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :)))))))))

az kalmış bebişini görmene .. ohh maşallah ..

benimki 1 haftadır hareketlendi ..17.de ...bir 2 kez falan oynadı .. 18.haftada hissetmeye başladım daha ... tekmeler hafif ama ... dolanıyor yaa içerde o daha rahat hissediliyor...
seninde oynamasına az kalmış annesi .... sen belki daha önce hissedersin .. 2. ham,ileleiğin yaa

canım ben yavaş yavaş hissediyorum gerçi bugün hiç oynamadı ama dün biraz oynadı ben bekiyodum zaten hissetmeyi ama daha ufak olduğu için bikere geziyo bidaha ses soluk yok inşallah en kısa zamanda daha çok hissederizde içimiz az olsun ahat eder

erkek o zaman :)))

hahahaha :)))))))))) ay azın bal yesin inşallah kız bitane oğlumu kaybettim rabbim en azından yerii azda olsa hafifletecek oğlum deyip saracak bi evlat versin ya kızda olsa aynı yanlış anlama ama o oğlum lafı içimde kaldı okadar umutla bekledim bir kere dokunamadım yavruma belki acım biraz hafifler ölece

bişey sorucam
şimdi ben tüp bebek tedavisindeyim
yumurtalarım biraz geç gelişti bence
neyse dün kontürolüm vardı dr 2 gün daha kullanırsın puregon dedi
e2 için kanda verdim bu arada kan sonucuna göre ilaçı ne kadar vuracağımı tel açıp söylüyorlar
hemşire aradı bugünde ilaç pazar çatlatma iğnesi dedi
ama dün benim en büyük yumoş 17mm di 14 15 10 böyle karışıktı nasıl olacak bu iş
anlamadım vallahi bu tüp bebeğe aklım ermedi benim bilgisi olan var mı böle mi oluyor

Canım benim Allah gönlüne göre vrsin inşallah

canım oncelıkle tedavın hayırlı olsun..dotorun ıkı gun daha kullan demıs ya 2 gunde neler degısır.benımde yumoslarım senın gıbıydı doktor ıkı gun daha dedı ıkı gun sonra 20 bıle vardı takma canım doktorun daha ıı bılır sen gonlunu ferah tut ılclarını aksatma allah yardımcın olsun opuyorum...

canım bende tedavideyim su an benimde hem gec cıktı hemde yavas büyüyo yarın kontrol var
benimde pek bilgim yok hakkımda hayırlısı olsun

nurcancım bugun baska bı doktora gıttım bebegım ıyı cok sukur gelısımı herseyı normal dedı doktor.yarın 8.haftası doluyo ınsallh.dıerınınde sadece kesesı var oda zarar vermez dedı tek olması herzaman daha ıyıdır falan dedı raahatladım..ınsallh bebegım saglıklı bı sekılde gelısır allah herkesın gonlune gore versın...

canım gözün aydın. inş. bebeğin seni hiç bırakmaz...

oh iyi merak etme doktorun doğru söylüyor tek bebek daha hızlı gelişir ve daha iyi tutunur sonuçta bütün alan onun Allahım korusun nyavrunu çok sevindim iyi olmasına gerçekten diğer kesenin bi sorun yaratacağını sanmıyorum bende senin tek düşünmen gereken şimdi dinlenmek sürekli dinlen ve uyu bebekler nekadar uyursan okadar hızlı kilo alır ve suyu unutma mutlaka booooooool su iç çünkü yakında derisi oluşmaya başlayacak elleri ayakları birbirinden ayrılacak nekadar su içersen okadar hızlı tmasamlanır deri ve iç organların gelişimi hadi canım benim tekrar gözün aydın diyelim sana :)))))))))) allahım bu yavrunla mutlu huzurlu hayırlı ve başarılı bir hayat versin sana gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…