Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Canım gözün aydın..Rabbim analı babalı büyütsün....

nurcancım bitanem gelmişin yoktum ben herşey gönlünce olsun inşallah bak peşpeşe güzel haberler alıyosun allahım kuzunu sana bağışlasın inşallah benim kalbim çok ferah bişi olmicak allahın izniyle

espoir canım 33.haftandasın gözün aydın tehlike geçti inşallah bende görürüm o haftaları seni rüyamda gördüm seni tam olarak hatırlamıyorum ama doğurmuştun bebeklerin çok tatlıydı maşallah bende sıkıntından kurtulmuş diye yordum vallla

bugün doktora gittim bende bebikler 400 küsür gram olmuşlar azıma gitti sizlerin bu haftalarda nasıldı??? ama doktor herşey süper gidiyo dedi suları falan çok güzelmiş sağlıklarıda iyi maşallah havuzu sordum suyun içinden yavaş yavaş git dedi yürüyüşte yapabilirmişim bi sakıncası yokmuş şeker testimin ne zmana yapılacağını sormayı unuttum kaçıncı haftada yapılıyo zaten cuma tekrar gitcem ozaman söyler heralde

cnm dr un eğer bebişlerin kilosuna süper dediyse hiç kurcalama haftasına göre kilosunu herkesin bir olmuyo bide senin 3 taneler hiç uyuşmazlar...dr unu dinle sen
şeker testi 24.ile 28.haftalar arasında yapılıyo cnm...inş çıkmaz..
ben yarın 100lk yükleme yaptıracam inş düşmüştür son 1 haftalık diyetim işe yaramıştır...

Nurcancim canim benim temiz çiktigini çok sevindim allaha sükürler olsun bebegini sana bagisladi. Dualarimiz senin için. Allahin izniyle yarinde zeka testiniz temiz çikicak.
Kendine ve prensese iyi bak.

Canim en büyük riski atlatik fakat 36 haftaya kadar azda olsa risk var 3 hafta daha dayanabilseler bebislerim çok iyi olucak allahin izniyle. Darisi sana canim. Seninki üçüz kaç haftaya kadar gidersin bilmiyorum çogul gebelikler riskli ve erken dogum riskida var.
Insallah senin içinde hersey güzel olucak.
Bugün doktora gittin güzel seyler söyledi insallah hep böyle devam eder sonuna kadar.

Beni rüyanda gördün hayrola. Güzel rüyan insallah rüyan gibide olur.

Insallah yarin temiz çikar seker yüklemen.

iyi geceler nurcan simdi okudum yazilarini cok sevindim sonuclara emin ol dualarimiz seninle ve bebeginle rabbim yar ve yardimcin olsun ...allaha emanet olun .

günaydın kızlar kimseler yok bugün nasılsınız, herzamn seninle canım şeker problemin olmaz inşallah, benim havaların ısınmasıyla çok abartılı olmasada şişmelerim başladı ellerim tombik tombik eşim akşam yüzümünde şişmiş olduğunu söyleyince morelim bozuldu ağladım kızım beni çirkinleştirdi.

biz 33ü görsek süper olacak dayanırlar inşallah ya azı gittti çoğu kaldı öpüyorum bebiklerini

canım yüksek çıkmış yine diyete devam heralde 3e göre güzel dedi oda zaten cinsiyetleride kesinleşti

nurcan naptı acaba sütü geldi mi??? inş gelmiştir rezene iyi oluyo demişlerdi ben şimdiden aldım çünkü gögüslerim küçük acaba küçüklükle süt gelip gelmemesinin bi alakası var mıdır??? bide hastaneye pompa götürmeyi düşünüyorum ben havalar çok ısınmadan alışveriş yapıp tamamlasam iyi olacak sıcaklar fena gelicek heralde

slm kızlarrrr.
biz geldik evimize sonundaa
dr kontrolü şeker derken saatin nasıl geçtiğini anlamadım hee
şeker aynen şöyle
100gr yüklemede açlık 101 1.saat 207 2.saat 158 3.saat 96 çıktı
dr sınırda yinede dikkat etmekte fayda var dedi...
bebişimizin kontrolüne gelince herşey yolunda geçti neredeyse yarım saat incelendi tekrardan ayrıntılı gibi heryerine bakıldı çok güzel fıstık bi kıza benziyo yandan dedi kilosuna gelince malesef teyzoşları 1kg ya ulaşamamış daha kızım 961 grda normal dedi...
foto vermiyecekmi dedim sen şimdi git yarım saat sonra tekrar gel foto belki o zman verir dedi ve yarım saat sonra hiçten göstermedi yüzünü sırtını dönmş vaziyetteydi...neyse sağlık olsun..
bu arada 100lük glikozu içince 2 saat deliksin tekmeler yedim tatlı geldi yaa nasıl çoştu anlatamam.

olur mu öyle şey eminimki güzelleşmişsindir bende kendimi ucube gibi görüyorum:)ama herkes çok yakışmış diyo..napalım yüzümüzde şişicek elimizde ama hiç bozma moralini kuaföre git fön falan çektir makaj yap tabi yapıyosan morali yerine geliyo insanın

canım neyse çok yüksek çıkmamış diyet dışında bişey kullanıcakmıymışsın..bide şekerini sürekli ölçürtmen gerekiyomuymuş.

Son düzenleme:

canım fıstığımızında seninde iyi olmana sevindim doktor sınırda demiş aman dikkat et hoş gerçi senin gibi bir anne adayına denmez ama olsun canım ben bu gün güne kusma ile başladım kaç gündür direniyordum bu gün kustum akşamları erkenden uyuyorum gündüz uyku bastırıyor ama dalamıyorum yalnız yerimdende kalkamıyorum canım yaaa bu gün çok kötü bir şey oldu duş aldım bu gün bulantıma iyi gelsin diye duşta o jelin parçası elime geldi ve koyu kahveydi çok korktum ama sen bunlar olacak demiştin ve merkezde dün öyle deişti ya hemen geldi aklıma rahatladım biraz ama korkuyorum be canım kan falan yok normal mi sence:18:

canım fıstığımızında seninde iyi olmana sevindim doktor sınırda demiş aman dikkat et hoş gerçi senin gibi bir anne adayına denmez ama olsun canım ben bu gün güne kusma ile başladım kaç gündür direniyordum bu gün kustum akşamları erkenden uyuyorum gündüz uyku bastırıyor ama dalamıyorum yalnız yerimdende kalkamıyorum canım yaaa bu gün çok kötü bir şey oldu duş aldım bu gün bulantıma iyi gelsin diye duşta o jelin parçası elime geldi ve koyu kahveydi çok korktum ama sen bunlar olacak demiştin ve merkezde dün öyle deişti ya hemen geldi aklıma rahatladım biraz ama korkuyorum be canım kan falan yok normal mi sence:18:

canım neyse çok yüksek çıkmamış diyet dışında bişey kullanıcakmıymışsın..bide şekerini sürekli ölçürtmen gerekiyomuymuş.
yok cnm kullanmayacağım...şekeride sürekli ölçtürmeyeceğim bunlarla ilgili bişi demediler

hiç korkma olacak onlar hatta daha büyük parçaların geldiğide olacak sen sakın telaşlanma
uykun gelince uyu dinlenmek isteyince dinlen...
bulantılar için bişi diyemiyorum farkındasın...

kim ne derse desin
bizler bebişlerimize kolay sahip olmadık güzelleşirizde çirkinleşirizde bunlar önemli değil yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsu zamanında ve sağlıkla kucağımıza alalım hamilelikte çirkinleşmeye razıyım...
kim ne derse desin duymayın kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…