sevindim gözünaydın .. o çayı biliyorum .. iç canım faydası var ..kardeşimde içmişti...
inş. sütün gelir
:)))))))))))) arkadaşlar hepimnize ayrı ayrı teşekkür ederim herzaman anlatmış doğumum çok kolay ve güzel geçti rabbim hepinize benimkigibi rahat doğum nasip etsin
nevracım özür dilerim dün sen ben nevranın annesi diyince ben senin annen aradı sandım şaşkın konuştum biraz(((( sonradan çözdüm durumu
kızlar kızımın değerleri ilk doğduğundan düşük çıktı yarın sabah tekrar test yapılacak inşallah bir sorun çıkmaz ama bu gece başını beklicez herhangi bi morarma felan olursa acile gidicez benim üzüntüden bugün sütüm gitti sabahtan beri onla uğraşıyorum Allahtan hastane bi mama sölemişti onu almıştık her ihtimale karşı iykide almışım mecbur kızıma azda olsa verdim huzurluca uyuyor yavrum hepinize tekrar tekrar teşekkürle sık giremeye bilirim kızım çok yorgun gibi saatlerce uyanmıyor uyandırmakla uğraşıyoruz sürekli canını yakmamızı söledi hemşireler ki genebile uyanmıyo ağlayıp hemen uyuyor bize dua edin
canlarım kan testimiz temiz çıktı şüükr değerlerde düşme yok yarın birdaha gidicez zeka testi için inşallah Allahımın izni ile oda temiz çıkar
hepinize dualarınız için ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Allahım razı olsun sizden inşallah yavrularınıza sağ sağlim kavuşun hepiniz :)))))))))
nevracım doktor bir çay yazdı onu içiyorum dünden beri süt yapıyormuş humananın bitki çayı
nurcancım bitanem gelmişin yoktum ben herşey gönlünce olsun inşallah bak peşpeşe güzel haberler alıyosun allahım kuzunu sana bağışlasın inşallah benim kalbim çok ferah bişi olmicak allahın izniyle
espoir canım 33.haftandasın gözün aydın tehlike geçti inşallah bende görürüm o haftaları seni rüyamda gördüm seni tam olarak hatırlamıyorum ama doğurmuştun bebeklerin çok tatlıydı maşallahbende sıkıntından kurtulmuş diye yordum vallla
bugün doktora gittim bende bebikler 400 küsür gram olmuşlar azıma gitti sizlerin bu haftalarda nasıldı??? ama doktor herşey süper gidiyo dedi suları falan çok güzelmiş sağlıklarıda iyi maşallahhavuzu sordum suyun içinden yavaş yavaş git dedi yürüyüşte yapabilirmişim bi sakıncası yokmuş şeker testimin ne zmana yapılacağını sormayı unuttum kaçıncı haftada yapılıyo zaten cuma tekrar gitcem ozaman söyler heralde
canlarım kan testimiz temiz çıktı şüükr değerlerde düşme yok yarın birdaha gidicez zeka testi için inşallah Allahımın izni ile oda temiz çıkar
hepinize dualarınız için ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim Allahım razı olsun sizden inşallah yavrularınıza sağ sağlim kavuşun hepiniz :)))))))))
nevracım doktor bir çay yazdı onu içiyorum dünden beri süt yapıyormuş humananın bitki çayı
nurcancım bitanem gelmişin yoktum ben herşey gönlünce olsun inşallah bak peşpeşe güzel haberler alıyosun allahım kuzunu sana bağışlasın inşallah benim kalbim çok ferah bişi olmicak allahın izniyle
espoir canım 33.haftandasın gözün aydın tehlike geçti inşallah bende görürüm o haftaları seni rüyamda gördüm seni tam olarak hatırlamıyorum ama doğurmuştun bebeklerin çok tatlıydı maşallahbende sıkıntından kurtulmuş diye yordum vallla
bugün doktora gittim bende bebikler 400 küsür gram olmuşlar azıma gitti sizlerin bu haftalarda nasıldı??? ama doktor herşey süper gidiyo dedi suları falan çok güzelmiş sağlıklarıda iyi maşallahhavuzu sordum suyun içinden yavaş yavaş git dedi yürüyüşte yapabilirmişim bi sakıncası yokmuş şeker testimin ne zmana yapılacağını sormayı unuttum kaçıncı haftada yapılıyo zaten cuma tekrar gitcem ozaman söyler heralde
cnm dr un eğer bebişlerin kilosuna süper dediyse hiç kurcalama haftasına göre kilosunu herkesin bir olmuyo bide senin 3 taneler hiç uyuşmazlar...dr unu dinle sen
şeker testi 24.ile 28.haftalar arasında yapılıyo cnm...inş çıkmaz..
ben yarın 100lk yükleme yaptıracam inş düşmüştür son 1 haftalık diyetim işe yaramıştır...
Canim en büyük riski atlatik fakat 36 haftaya kadar azda olsa risk var 3 hafta daha dayanabilseler bebislerim çok iyi olucak allahin izniyle. Darisi sana canim. Seninki üçüz kaç haftaya kadar gidersin bilmiyorum çogul gebelikler riskli ve erken dogum riskida var.
Insallah senin içinde hersey güzel olucak.
Bugün doktora gittin güzel seyler söyledi insallah hep böyle devam eder sonuna kadar.
Beni rüyanda gördün hayrola. Güzel rüyan insallah rüyan gibide olur.
cnm dr un eğer bebişlerin kilosuna süper dediyse hiç kurcalama haftasına göre kilosunu herkesin bir olmuyo bide senin 3 taneler hiç uyuşmazlar...dr unu dinle sen
şeker testi 24.ile 28.haftalar arasında yapılıyo cnm...inş çıkmaz..
ben yarın 100lk yükleme yaptıracam inş düşmüştür son 1 haftalık diyetim işe yaramıştır...
hoşgeldin cnm....nasılsınız bakalım...
günaydın kızlar kimseler yok bugün nasılsınız, herzamn seninle canım şeker problemin olmaz inşallah, benim havaların ısınmasıyla çok abartılı olmasada şişmelerim başladı ellerim tombik tombik eşim akşam yüzümünde şişmiş olduğunu söyleyince morelim bozuldu ağladımkızım beni çirkinleştirdi.
slm kızlarrrr.
biz geldik evimize sonundaa
dr kontrolü şeker derken saatin nasıl geçtiğini anlamadım hee
şeker aynen şöyle
100gr yüklemede açlık 101 1.saat 207 2.saat 158 3.saat 96 çıktı
dr sınırda yinede dikkat etmekte fayda var dedi...
bebişimizin kontrolüne gelince herşey yolunda geçti neredeyse yarım saat incelendi tekrardan ayrıntılı gibi heryerine bakıldı çok güzel fıstık bi kıza benziyo yandan dedi kilosuna gelince malesef teyzoşları 1kg ya ulaşamamış daha kızım 961 grda normal dedi...
foto vermiyecekmi dedim sen şimdi git yarım saat sonra tekrar gel foto belki o zman verir dedi ve yarım saat sonra hiçten göstermedi yüzünü sırtını dönmş vaziyetteydi...neyse sağlık olsun..
bu arada 100lük glikozu içince 2 saat deliksin tekmeler yedim tatlı geldi yaa nasıl çoştu anlatamam.
slm kızlarrrr.
şeker aynen şöyle
bebişimizin kontrolüne gelince herşey yolunda geçti neredeyse yarım saat incelendi tekrardan ayrıntılı gibi heryerine bakıldı çok güzel fıstık bi kıza benziyo yandan dedi kilosuna gelince malesef teyzoşları 1kg ya ulaşamamış daha kızım 961 grda normal dedi...
foto vermiyecekmi dedim sen şimdi git yarım saat sonra tekrar gel foto belki o zman verir dedi ve yarım saat sonra hiçten göstermedi yüzünü sırtını dönmş vaziyetteydi...neyse sağlık olsun..
bu arada 100lük glikozu içince 2 saat deliksin tekmeler yedim tatlı geldi yaa nasıl çoştu anlatamam.
slm kızlarrrr.
şeker aynen şöyle
yok cnm kullanmayacağım...şekeride sürekli ölçtürmeyeceğim bunlarla ilgili bişi demedilercanım neyse çok yüksek çıkmamış diyet dışında bişey kullanıcakmıymışsın..bide şekerini sürekli ölçürtmen gerekiyomuymuş.
canım fıstığımızında seninde iyi olmana sevindimdoktor sınırda demiş aman dikkat et hoş gerçi senin gibi bir anne adayına denmez ama olsun canım ben bu gün güne kusma ile başladım kaç gündür direniyordum bu gün kustum akşamları erkenden uyuyorum gündüz uyku bastırıyor ama dalamıyorum yalnız yerimdende kalkamıyorum canım yaaa bu gün çok kötü bir şey oldu duş aldım bu gün bulantıma iyi gelsin diye duşta o jelin parçası elime geldi ve koyu kahveydi çok korktum ama sen bunlar olacak demiştin ve merkezde dün öyle deişti ya hemen geldi aklıma rahatladım biraz ama korkuyorum be canım kan falan yok normal mi sence:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?