Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

tamam canım renginin farklı gelmesi normal yanı farkındayım canım bulantıya çare olmadığını biliyorum canım biliyor musun o bulantılar bebeğimin benimle olduğunu hissetiriyor bana inan bu gün çok zor bir gün geçiriyorum ama olsun be bunları yaşamak için az beklemedim değil mi ben eskisi gibi uzun kalamıyorum pc başında ama inanın aklım hep sizde çok özlüyorum dayanamayıp gelip bakıyorum sizlere uzun süre gelemezsem beni unutmayın neoluuuurrrrr

Merhaba kizlar.

Lila insallah sende gôrürsün 33 haftayi banada uzak ve hayal giib geliyordu ama yetisebildik.

Herzaman_seninle seker yüklemen çok yüksek çikmadi sinirda bence korkulacak birsey yok. Yinede sen dikkat et yediklerine daha fazla çikmasin.

Nurcan'dan haber var mi bugün prenses'e zeka testi yapilacakti insallah temiz çikar.

evet cnm şükür sınırda çıktıda diyetle devamedecem
aslında iyide olacak gereksiz kilo almamış olurum...
yaa evet prensesin testi vardı bugün..onla aynı hastaneye gidiyoruz yaa bende bugn bi umut karşılaşırız belki labratuarda diye gözledim ama göremedim hiç karşılaşamadık...
numarası var ama aramaya çekiniyorum rahatsızlık vermim diye uyuyodur meşguldür diye
kayınvalidesi onlarda o diyodu kayınvalidem gelince sık giremem ama onu göndereyim kaçar kaçar bi msjda olsa yazarım diye.
herşey yolundadır umarm..

ayyyynen öyle datlım:) bende yarın ayrıntılı ult gircem gramını kesin söylememişti ama umarım yüksek çıkar doktora zaten dün sadece bebğin kilo alabileceği besinler var mı dedim güldü o bünye meselesi bi hastam 20kilo aldı 2 kiloyu zor gördü diğeride 9kilo almıştım 3.400 doğurdu dedi hayır ben manyak gibi meyve ve dondurma yiyorum haftada 1balık yiyorum 2yemeğe çalışıyorum hatta... bigünde konserve yiyorum yarın onuda sorcam acaba besin değeri var mıdır yoksa boşuna yemiim hiç yememekten iidir bence ya benim bişeyim olmuyo kızlar çok komikim aynen böyle ama valla değer az hayallerini kurmamıştım ben bu göbişin... içinizden çatlaklar başlayınca görürüm seni diyosunuzdur

cnm inş ayrıntılı ultrasonunuz güzel çıkar..
bak sana bebeğe faydalı bi yemek söyiyim bulgur pilavı
hamilelikte hem zararı yok faydası var bebeğede faydası var doğumdan sonrada süt yapımında faydası var...eğer seviyosan bol bol yemeni tavsiye ederim..
şimdiye kadar ne kadar kilo aldın sen...

ayy bu topiğe heep uzaktan baktım hep heves ettim kısmet bugüneymiş :)))
ben de geldim hem de tüm ümidimin tükendiği anda kendiliğinden geliverdi mucizem..
umarım beni bırakmaz..

ben de geldim hem de tüm ümidimin tükendiği anda kendiliğinden geliverdi mucizem..
umarım beni bırakmaz..

cnm benim hoşgeldin topiğimize....
inş cnm inş bırakmaz mucizen seni...
zorluklarla mücadele ettin sonunda bıraktın o anda geldi yavrucuğun ne kadar güzel bişi
tekrar tebrik ederim cnm seni..
buyur topiğimize..
hoşgeldin...
son adet tarihini biliyonmu cnm kaç haftalık olduğunu hesaplayalım..

hoşbulduk kuşum
SAT 17 Nisan

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer--------umut tüp bebek----------8.hafta
2-) espoir_fr ---Fransada tüp bebek -------31.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm ----Doğal gebelik----- 24.hafta----------ERKEK
4-) efda----------brüksel tüp bebek------5.hafta-------------
5-) byn_zeynep--- Avrupa şafak hast------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle---- Memorial okmeydanı----28.hafta -----KIZ---------Ceyda
7-) ceydda ----Bursa acıbadem hasta.---- 31.hafta--------- Kız ----------Ceyda
sabriya --Yesilkoy international hast.---31.hafta---------KIZ---------
9-) judith_mc-------- umut tüp bebek ----24.hafta--------KIZ
10-) prizeprize ----Ankara genart---------- 22.hafta--------ERKEK
11-) dilek23_41 ----Medicıne hos. asy. -----20.hafta ----------ERKEK
12-) kumtanem----- Okmeydan memorial---- 5.hafta
13-) pares83 ----çamlıca medıcana--------19.hafta--------KIZ-----------------ARYA*
14-) neyzen_x ---Antolia------------------- 22.hafta--------KIZ
15-) gulumgulum ----Anatolia tüp bebek -----22.hafta------ERKEK
16-) minikmucizem--- ankara tüp bebek ----22.hafta------- KIZ
17-) leydim84------------------------------21.Hafta------kız
1 htcyldz ------Umut tüp bebek ---------16. hafta
19-) zeynepela ---Bursa acıbadem ---------26.hafta----------kız
20-) nilu----- Maya tüp bebek------------- 18.hafta-------ikiz erkek
21-) leydim84 Yesilkoy international ------- 13.hafta
22-) suannacats--- Doğal gebelik ----------11.hafta
23-) handesb09 ----Koza tüp bebek bursa--16.hafta----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay --Beylikdüzü medicana------- 9.hafta
25-) lila3146 ----Eurofertil tüp bebek --------20.hafta
26-) minelberra--İvi Tüp Bebek -------------13.Hafta
27-) edut---- Kocaeli üniv. Tıp fakul. --------15. Hafta---------ERKEK
2stdt-------ÖZEL EGE TÜP BEBEK---------9.Hafta
29-)istanbul1977----Memorial----------------6. Hafta
30-)rudi-----------brükseltüp bebek----------8.hafta------İKİZ
31-)doğum yapacaklar

derviş &meriç

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

arkadaşlar girip durumunu bildirmeyen arkadaşları siliyorum listeden arasıra ayda birde olsa durumunuzu bildirirseniz sevinirim[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53
5-)NEVRA & Nevra &10/05/2011 & saat 10:15 [/QUOTE]
6-)nurcan306 & Öykü nisa & 23/05/2011 & saat 10:40 [/QUOTE]

saol canım benim bulgur pilavını biraz severim süt yaptığını duydum ama bebğe faydasını duymamıştım 9kilo aldım canım aslında 64le başladım şimdi 67yim ama 16haftaya kadar 6 kilo vermiştim aslında başlangıçtan beri 3kilo almışım allahtan boyum uzun 1.74 aynen nohut yutmuş solucan gibi oldum bacaklarım ince göbekkten daha da ince görünüyo sen kaç kilo aldın??? bide 23.haftadayız bizde

umarım beni bırakmaz..

cannıımmm çok şaşırdım senin yazılarını okumuştum nurcanın diğer topikte...
hayırlı olsun çok sewindim kendiliğinden mi oldu???
allahım yeterede nasip etsin inşallah onuda orda okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…