yok cnm kullanmayacağım...şekeride sürekli ölçtürmeyeceğim bunlarla ilgili bişi demediler
hiç korkma olacak onlar hatta daha büyük parçaların geldiğide olacak sen sakın telaşlanma
uykun gelince uyu dinlenmek isteyince dinlen...
bulantılar için bişi diyemiyorum farkındasın...
kızlarr listeyi gncelleyecem haftanızı yazın epeydir yazmayan arkadaşlar var haftalarınız geri kalmasın
Merhaba kizlar.
Lila insallah sende gôrürsün 33 haftayi banada uzak ve hayal giib geliyordu ama yetisebildik.
Herzaman_seninle seker yüklemen çok yüksek çikmadi sinirda bence korkulacak birsey yok. Yinede sen dikkat et yediklerine daha fazla çikmasin.
Nurcan'dan haber var mi bugün prenses'e zeka testi yapilacakti insallah temiz çikar.
kim ne derse desin
bizler bebişlerimize kolay sahip olmadık güzelleşirizde çirkinleşirizde bunlar önemli değil yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsu zamanında ve sağlıkla kucağımıza alalım hamilelikte çirkinleşmeye razıyım...
kim ne derse desin duymayın kızlar...
ayyyynen öyle datlım:) bende yarın ayrıntılı ult gircem gramını kesin söylememişti ama umarım yüksek çıkar doktora zaten dün sadece bebğin kilo alabileceği besinler var mı dedim güldü o bünye meselesi bi hastam 20kilo aldı 2 kiloyu zor gördü diğeride 9kilo almıştım 3.400 doğurdu dedi hayır ben manyak gibi meyve ve dondurma yiyorum haftada 1balık yiyorum 2yemeğe çalışıyorum hatta... bigünde konserve yiyorum yarın onuda sorcam acaba besin değeri var mıdır yoksa boşuna yemiim hiç yememekten iidir bence ya benim bişeyim olmuyo kızlar çok komikimaynen böyle ama valla değer az hayallerini kurmamıştım ben bu göbişin... içinizden çatlaklar başlayınca görürüm seni diyosunuzdur
ayy bu topiğe heep uzaktan baktım hep heves ettim kısmet bugüneymiş :)))
ben de geldim hem de tüm ümidimin tükendiği anda kendiliğinden geliverdi mucizem..
umarım beni bırakmaz..
cnm benim hoşgeldin topiğimize....
inş cnm inş bırakmaz mucizen seni...
zorluklarla mücadele ettin sonunda bıraktın o anda geldi yavrucuğun ne kadar güzel bişi
tekrar tebrik ederim cnm seni..
buyur topiğimize..
hoşgeldin...
son adet tarihini biliyonmu cnm kaç haftalık olduğunu hesaplayalım..
hoşbulduk kuşum
SAT 17 Nisan
cnm benim
5+4
yani 5 hafta 4 günlük hamilesin..
6 haftalık diyebiliriz...
pıt ptılar ne zaman geliyooo???
herzaman seninle iyi fazla cikmamis banada diyet demisti dondurma ve cikolata yasak ins saglikli sekilde ilerleriz
himmm birde 31 haftalik yazarsan seviniriz
cnm inş ayrıntılı ultrasonunuz güzel çıkar..
bak sana bebeğe faydalı bi yemek söyiyim bulgur pilavı
hamilelikte hem zararı yok faydası var bebeğede faydası var doğumdan sonrada süt yapımında faydası var...eğer seviyosan bol bol yemeni tavsiye ederim..
şimdiye kadar ne kadar kilo aldın sen...
ayy bu topiğe heep uzaktan baktım hep heves ettim kısmet bugüneymiş :)))
ben de geldim hem de tüm ümidimin tükendiği anda kendiliğinden geliverdi mucizem..
umarım beni bırakmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?