cnm merak ettim seni ama bulantılarının çok olduğunu bildiğim için giremiyosundur diye düşündümki doğruymuş...
sağlık ocağına kayıt yaptır cnm faydası olur zararı olmaz...
ayrıca o kan tahlilleri falan yaptırır dr un merak etme sen
banada kalp atışlarını duyduktan sonra yapılmıştı...sen sağlık ocağına git ama tahlillerini falan dr unun yaptırmasını bekle dr a ne zaman gideceksin bi daha hatırlat dr una muhakkak yaptıracaktır oda sana.
bu arada sen tüp bebek dr unamı devam edeceksin yoksa başka bi dr a mı?
cnm gözünaydın ne güzel bi hbr bu maşallah değerinde epey yüksek ne güzel..
bu topikte devam edeceksen yazışmalara listemize ekleriz senide istersen..
cnm şekerin çok iyi maşallah
senin ilk testmiydi bu çok güzel çıkmış perhizlik bi durum yok yani....
hba nedir bilmem ama?
huhuuu
bilin bakalım size kimden slm getirdim...
öykü nisa hanımdan slm var teyzelerine...
geçte olsa nurcanı ziyarete uğrayabildim...
ikiside çok güzel görünüodu maşallah
ben gittiğimde yeni emmiş zilli kucağıma aldım çok tatlı bişi heryeri çok güzel...
nurcanda çok iyi görünüyodu
sizlere slmı var çok....
canımmm dedikleriniz hep çıkıyor bu güb bir kaç lokma dışında bir şey yiyemedim fenayım kusmamak için direniyorum.canım doktorumu aradım 8. haftada istiyormuş bu tahlilleri senin dediğin gibi kal atışını duyduktan sonra ama yarın yaptır kontrole gelirken de getir dedi yaptırmadım ya bir sorun olur mu dedim olmaz dedi.ne olur bu bulantılar çare yok mu çok şükür hamileyim bunları yaşamak çok güzel ama eşim bile kokuyor sanki anlatamam size çok fenayım canlar çoookkk.yazmayı unutmuşum ben bu kontrolümede tüp bebek doktoruma gitcem sonra yakınlarımdan bir doktora gitcem ama korkuyorum hani tüp bebek doktorum ilaçlarımı falan hep o ayarladı diğer doktorlarda bilirler değil mi güvenemiyorum canım tüp bebek doktorum da maddi olarak çok zorlayacak bizi ve çok uzak bakalım canım ama oraya gidemem artık.
tamam canım öyle yaparım artık inşallah iyi bir doktora denk gelirim alibey köyde haliç hospital diye bir yer var oraya gitmeyi düşünüyorum takıldığım yerlerde tüp bebek dokturumu ararım ve tabiki sizlerden de yardım alcam bu testler hakkında falan hakkınızı helal edin başka kimsem yok çünki benim buralardacnm ne yazıkki hiç bi çözüm yok bulantılara...katlanmak zorundasın
ben sabahları aç karna su içiyodum suyu bile çıkarıyodum
su içmediğim zamanlar yine safra istifra ediyodum
malesef hiç bi çaresisi çözümü yok
katlanmaktan başka
bu kontrolnede tüp bebek dr una git bi dahakine başka dr araştırır devam edersin...
diğer dr lara başlayınca tüp bebekle ilgili ilaçlarınla ilgili soruların olunca tüp bebek dr unu arayabiliyosun cnm merak etme...
tamam canım öyle yaparım artık inşallah iyi bir doktora denk gelirim alibey köyde haliç hospital diye bir yer var oraya gitmeyi düşünüyorum takıldığım yerlerde tüp bebek dokturumu ararım ve tabiki sizlerden de yardım alcam bu testler hakkında falan hakkınızı helal edin başka kimsem yok çünki benim buralarda
canım doktorumu aradım yarın yaptırmamı kontrole giderken götürmemi istedi yarın yaptırcam korkuyorum inşallah güzel çıkar her şey.canım öğleye kadar çok kötü bulanıyor hiç bir şekilde geçmiyor kusmamak için direniyorum bakalım nereye kadar direnebilirsemminnoşum kan testlerini doktorun yapsın ve tüp bebek doktoruna devam etmek zorunda diilsin heleki uzak ve pahalıymış kafanın uyuştuğu ve makul olan bi doktor elbette bulacaksın benim mide bulantılarım çok fenaydı bazılarının sadece bulanır ama kusamazlar ben ne zaman kusacağımı tahmin bile edemezdim bi kere kuaförde kusmuştum bi kere arabayı sağa çekip yanımdaki poşete kusmuştum bi keresinde poşet bile yoktu sadece zencefil çayı rahatlatırdı onuda çok içemezdim günde 2kere yemeklerden sonra bazen o bile fayda etmezdi ama genellikle rahatlatırdı bide naneli şeker çok sakinleştirirdi midemi ama sana belki fayda etmez çünkü o bende psikolojik olabilir küçükken midem bulanınca annem verirdi
kızlar nurcandan hbr geldii
prensesin kan değeri sonuçları düşük çıkmış
ne olur kızlar bol bol dua edinde bi şekilde kan değerleri yükseldin
nurcanım tekrardan eski sıkıntılarına geri dönmesin..
canım doktorumu aradım yarın yaptırmamı kontrole giderken götürmemi istedi yarın yaptırcam korkuyorum inşallah güzel çıkar her şey.canım öğleye kadar çok kötü bulanıyor hiç bir şekilde geçmiyor kusmamak için direniyorum bakalım nereye kadar direnebilirsem
canım bebeğinmi kan değeri düşük çıkmış yaa çok üzüldüm ayatel kürsü okuyalım bol bol inşallah iyi olur hayırlıca...
evet cnm...bebişimizin kan değerleri....
Kıslar selam bu gun transferım 8 . Gunu ıdrar testı yaptım negatıf çıktı
Pöfff uzuldum bıraz benım gıbı olan varmıydı aranızda
cnm idrar testine hiç güvenme yanıltıcı olabiliyo
ben 12.günde yapmıştım o bile silik belli belirsiz çıkmıştı...
Bu durumda en iyisi kan testi gününü bekle ve kan testini yaptır..
Idrar testine güvenip üzülme..
çok heyacanlandım ondan yapım dedim bırazda adet sancım gıbı sancım oldu korktum bı şansımı denim dedim atmadım zaten testı şimdi baktı benımde ole sankı var la yok arasında ama dedin gibi çok kaptırmıyım kendımı
çok heyacanlandım ondan yapım dedim bırazda adet sancım gıbı sancım oldu korktum bı şansımı denim dedim atmadım zaten testı şimdi baktı benımde ole sankı var la yok arasında ama dedin gibi çok kaptırmıyım kendımı
cnm hiç kaptırma tabii
adet sancısıyla hamilelik belirtileri aynı zaten farkedemezsin..
Sen 4 gün sonra kanda baktır cnm en sağlıklısı ve en kesin sonuç..
Bu arada bizide unutma sonucunu bildir heee
Kıslar selam bu gun transferım 8 . Gunu ıdrar testı yaptım negatıf çıktı
Pöfff uzuldum bıraz benım gıbı olan varmıydı aranızda
idrar testine hiiiiç güvenme moralini de bozma her zamanın dediği gibi adet ve hamilelik belirtileri aynı bende çok sancılanmıştım hatta umudu kesmiştim hiçte moralim bozulmamıştı allahım sağlık versin tekrar deneriz demiştim bol bol dua ediceksin başka yapacağın hiçbişey yok. inşallah tutunmuştur bebeğin sana sıkıca benim belirtiler 2.ayı bitirene kadarda dewam etmişti
oğlunda da o sorun vardı dimi canım benim ya inşallah kötü bişey yoktur hemen iyileşirde evine gelir kızcağız allahım sabır versin onada canı sıkılmıştır şimdi
evet cnm oğlundada o sorun vardı
ama oğlunda doğumdan hemen sonra küveze almışlar 2 3 gün sonrada kaybetmişler...
inş prenses direnecek
msj attım müsait değildir diye 4te çıkacakmış sonuçlar ama cvp vermedi daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?