herkez merak etmiş özür aslında siyteye girdim ama bişi yazamadım buraya bkızımla ilgilenmem gerekti testlerimiz temiz çıktı hala sütüm çok az ve kızımın kalbinde üfürük varmış yarın kalp ekosu çektirmeye gidicez rabbim bu sınavıda atlatmamızı sağlasın alnımızın akı ve hayırlısı ile inşallah
ayşecimö hoş geldin topiğimize Allahım tamamına erdirsin canım[/Q
nurcancim aman siz iyi olun da siteye girmesende olur allah bu mubarek cuma saatlerinde bebegine saglik sana da ona sifa verecek sut nasip etsin nurcan birde hurma yiyebilirsen cok iyi hurma sut yapar tekrar allah sifa ihsan etsin minik melegini op bizim icin
herkez merak etmiş özür aslında siyteye girdim ama bişi yazamadım buraya bkızımla ilgilenmem gerekti testlerimiz temiz çıktı hala sütüm çok az ve kızımın kalbinde üfürük varmış yarın kalp ekosu çektirmeye gidicez rabbim bu sınavıda atlatmamızı sağlasın alnımızın akı ve hayırlısı ile inşallah
ayşecimö hoş geldin topiğimize Allahım tamamına erdirsin canım
Değerim 1041Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et
Değerim 1041Rabbim sen tamamına erdir, sen herkese nasip et
ayşecimö hoş geldin topiğimize Allahım tamamına erdirsin canım
kızlar...dün akıntım normaldi bugün ciddi bi artış var aradım hastaneyi dr um hastanedeymiş 5e kadar bi gidip görünecem kasıklarımada sabah ağrı girdi çıktı ince ince...
ayy inş bi sorun yokturda
fitil mitil geçer...
canım inşallah kötü bir şey yoktur ne yaptın iş falan mı yaptın çok mu yüklendin kendine ne olur dikkat et canım inşallah doktor güzel şeyler söyleyecek canımmm ayyy aklım sende kalacak şimdi 5 den sonra hemen yaz ne olur gelip bakayım kendine ve fıstığımıza dikkat et canımmmm dualarımdasın
yaaa yok bişi yaptığımda ne biilim dün akşamda oldu 1 2 kere kasığımda ağrı bağlardandır dedim geçiştirdim bugünde olunca meraklandım bide akıntım fazlalaşınca hastaneyi aradım dr bugün hastanedeymiş bende bi görüneyim dedim
fazla akıntı erken doğum belirtisi olabiliyo önlem alınmazsa..hbr veririm
ohhhh çok şükürler olsunnn
canım çok sağlıklı bi gebelik değer fazlasıyla katlana katlana ilerlemiş....
osmancık bişi dedimi kese için falan..
ayyy o kadar sevindimki anlatamam.
Gözün ayindin Ayse. Degerin çok güzel. Insallah sonuna kadar hersey güzel olur.
teşekkür ederiz teyzeleriii.. ptesi görmeye çalışalım dedi doktor civanım :)))
yaa tecrübeli annişler bişey sorcam fena halde ishalim ben sizde de olmuş muydu? 3-4 gündür böyle:44:
sağol cannım şükür iyiyiz hurmayı duymustum sağolherkez merak etmiş özür aslında siyteye girdim ama bişi yazamadım buraya bkızımla ilgilenmem gerekti testlerimiz temiz çıktı hala sütüm çok az ve kızımın kalbinde üfürük varmış yarın kalp ekosu çektirmeye gidicez rabbim bu sınavıda atlatmamızı sağlasın alnımızın akı ve hayırlısı ile inşallah
ayşecimö hoş geldin topiğimize Allahım tamamına erdirsin canım[/Q
nurcancim aman siz iyi olun da siteye girmesende olur allah bu mubarek cuma saatlerinde bebegine saglik sana da ona sifa verecek sut nasip etsin nurcan birde hurma yiyebilirsen cok iyi hurma sut yapar tekrar allah sifa ihsan etsin minik melegini op bizim icin
şükür canım üfürme sesi kalpten değilmiş akciğerlerde bir damar çok ince kalmış ama bebeklerde olabiliyomuş şimdilik bi tedavi gerekmiyo hoca geçer dedi ama yinede 6 aylıkken birdaha görecek :))))))nurcancım bugn gataya gidecektiniz sanırım gelince müsait olduğunda prensesin durumunu bizede bildir cnm
hiç merak etme minik kızımınız herşeyi düzelecek ve güzel günler geçirmeniz nasip olacak..
sağol canım şükür iyiyiz kötü günler geçirdik ama şükür bitti sen ve kızn iyisiniz inşallahselm kızlar misafir yoğunluğundan gelemedim kaç gündür
şimdide misafirler geşlecek kızım ı sallarken bir bakım ddm nurcanı merak ediyhordum doğum yapğmış çok şükür çok sevindim kızında sende iyisindir umarım okuyamadım geçmişi malum koşturmaca şu an sonra fırsat bulursam gelirim yie görüşürük canlar
Testler temiz çikti insallah hersey yolunda gider en kisa zamandada sütün gelir.
Bizi habersiz birakma gelismelerden
sağol canım şükür iyimiş kızım yukarda yazdım kalbinde bişi yokmuş şüküğr :)))
nevra seni görmüşken yazayım kızımı ilk gördüm sen aklıma geldin kızımın saçı var :)))))))
çok bebekte oluyormuş kalbinde üfürük ..kendiliğinden geçiyormuş ..bebişininde öyledir umarım ...
saçı mı var.... ee demekki inanmasamda ..sende bende nazımda mide yanmaları var saçlı bebek .. tesadüfmü gerçekmi ???? diye düşünüyorum
toparlandınmı biraz nurcan ... dikişlerin nasıl ..yataktan kalkıp inebiliyormusun ... bebeğine kendin bakabiliyormusun ... sorulacak soru çookkk ... yanında kim var???
eşin ne yapıyor bebeğe karşı kimbilir ne kadar sevinçli ve duygusaldır ...
canım ben mecbur kalktım ayağa hemen zaten hergün yollardayım hastaneye git gel koşuşturuyorum yine geçen doğum gibi oldu yavruma bişi olcak diye dikişleri unuttum :)))))))) yanımda kaynanam var ama yardıma gelmedi öle bi yemek yapıyo okadar bebeğe ben ve eşim koşturuyoruz herşeye :))))) ama sağlıklıya umrumda değil dikişler :))))))))))))))
bu arada resim koydum canım profile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?