Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Meleğini bekleyenler

isim gebelik haftasıkız/erkek

1-) nurcan30615. Hafta KIZ
2-) ela200813. Hafta
3-) hilye3512. Hafta
4-) espoir_fr9.Hafta
5-) byn_zeynep10 .Hafta
6-) xtatlıkız29 .HaftaKIZ
7-) nazim8330.HaftaKIZ
minikmucizem9.Hafta
9-) tok30.HaftaERKEK
10-) fatmanur7.Hafta
11-) firstNimbus27.HaftaER KEK
12-) nevra19.HaftaKIZ:89:
13-) yasmin_077.Hafta
14-) nevaa10.Hafta
15-) Ah_kalBiM22.HaftaKIZ
16-) sabriya5.Hafta
17-) dilek23_418.Hafta
1 herzaman_seninle5.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

canım gozun aydın allah hayırlı evlat olmasını nasıp etsın..cok sevındım senın adına ay suan cok mutlu oldum darısı basımıza ınsallh..sımdı ısım dusunmeye baslarsın ne guzel ya allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın opuyorum cok

canım sağol rabbim sanada bu günleri görmeyi nasip etsin
aslında dediğin gibi kız ismi bulmam lazım biz hep erkek ismi düşündük aslında düşünmekte değil diğer oğluma kuzey ali ismini koyacaktık hasta doğunca peygamberimizin ismi ile gitsin istedim muhammed koydum şimdide hep erkek olur diye kuzey ali dedim durdum şimdi kız ismine nasıl karar vercem :))))))))))

evet canım aynı yazmışız ben görmedim yazıp hemen çıktım akşama yemek yapmak için gerçi doktor bir ay sonra bidaha bakalım dedi sonra senin hesap benimkide değişirse :))))))))))

bir dahaki gittiğinde sakın unutma .. tescillet :)))

ben dün doktora gittim ... 3. kez kız tescillendi ... ,dünkü de başka doktordu .. daha iyi oldu .. 2 farklı doktor toplam 3 kere kız demiş oldu ... artık 5. aydan sonrada değişmezmiş....

seninde 2-3 haftaya hkadar tam tescillenir

kızlar ne güzel mutlu haberler var. nurcan allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kızını.. ve tabiki hepinizin bebklerini..ben artık dünden sonra ilaçları kestim ve düşmesini bekliyorum bebeğimin. sonra ki deneme için merkez konusunda fikirlerinize ihtiyacım var topiğimi ziyaret edermisiniz. ayrıca pcos konusunda tecribeliler varsa kullandığınız ilaçlar hakkında bişerler yazrsanız sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-hangi-merkez-fikir-verin-cok-kararsizim.html

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ..
Bende Rabbime çok şükür geçen cumartesi poztifi gördüm..
9.gün 61.15
11.gün 186..
Tek embriyo ve blast .. Tatlıkız arkadaşım gibi, zaten bana umut olmuştu o , daha evvelde yazmıştım..
6 ocakta kalp atışını duymaya gideceğiz..
Yalnız kaç haftalık olduğunu nasıl hesaplıyorsunuz..
Benim Sat:20 Kasım ama transferim 9 aralık...
Kaç haftalık oluyor bebeğim ?
Birde benide ekler misiniz listeye??

Son düzenleme:

valla kaynanam çooooook sevindi hiç kızı yook kız torunuda yok ölür benim kızın yoluna inşallah değişmez ama benim ailemdede hiç erkek yok onlardada biraz burukluk oldu ama onlarda sevinçli genede sağlıklı diye benim bütün yiğenler kız üstüne kız 1 erkek kardeşiz erkek kardeşimde bi erkek yiğen istiyodu hayırlısı yine gittiğimde 2 doktorumada sorucam rabbim mhayırlısını versin ama şimdi kıza odaklanmıyom sanada erkek demişleerdi bu günlerde ya

canım tekrar geçmiş olsun sana inşallah 2. denemende şansın çok yüksek biliyorsun birkere tutundummu sonrası daha kolay oluyor inşallah rabbim sanada buraya kız bebişim olacak diye yazmayı nasip etsin yada erkek kalbinde ne varsa rabbim kucağına versin

canımın içi listeye adını yaziyim ama seninki sanırım uzun protokol o yüzden doktorunun hesaplaması en doğrusu olur hiç kafanı karıştırmayalım gülüm şimdiden gözün aydın rabbim tamamına erdirsin

nurcanım uzun zamandır girmiyodum siteye.maşallah kızın olacakmış çok sevindim canım benim :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.çok öpüyorum

Meleğini bekleyenler

isim gebelik haftasıkız/erkek

1-) nurcan30615. Hafta KIZ
2-) ela200813. Hafta
3-) hilye3512. Hafta
4-) espoir_fr9.Hafta
5-) byn_zeynep10 .Hafta
6-) xtatlıkız29 .HaftaKIZ
7-) nazim8330.HaftaKIZ
minikmucizem9.Hafta
9-) tok30.HaftaERKEK
10-) fatmanur7.Hafta
11-) firstNimbus27.HaftaER KEK
12-) nevra19.HaftaKIZ:89:
13-) yasmin_077.Hafta
14-) nevaa10.Hafta
15-) Ah_kalBiM22.HaftaKIZ
16-) sabriya5.Hafta
17-) dilek23_418.Hafta
1 herzaman_seninle5.Hafta
19-) Bilgemmm

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

iyi geceler kızlaarrr...benim yarın yani perşembe günü tam 4 bitiyoartık 5.haftam oluyo kızlar,,siz kesenizi ne zaman görmüştünüz,dr um bana haftaya dedi ama okuduğum yerlerde 5.haftanın başında keseyi görmek için ultrasonografi cihazı ile görülür diye yazıyo,kararsız kaldım...sizce napayım???

benim 14.yada 15. haftada erkek demişlerdi .. yani erkendi aslında ...
gebeliğin 4+5 bugün itibarı ile .... yani . 5 haftalık gebesin hayırlı olsun

...
5. haftada sanmam daha görülmez .. 6 haftada görülebilir kese ... alttan ultrasonla bakabilir doktorun ...
birde şu var hcg 1000 i geçtiğinde kese gözükür ..hcg en yüksekse 5. ghaftada gözükebilir.... genelde 6 haftada 1000 i geçer ...

Nurcan sağolasın arkadaşım .. Evet uzun protokoldü ama ben dün kafamdan 4+4 diye hesaplamıştım..
Nevra arkadaşım da bugün 4+5 gün diye hesaplamış.. İnşş rabbimin izni ile 6 ocakta pıt pıtları duymaya gideceğiz.. O zamanda kesinleşir , listeye öyle ekleriz..
benim 14.yada 15. haftada erkek demişlerdi .. yani erkendi aslında ...

gebeliğin 4+5 bugün itibarı ile .... yani . 5 haftalık gebesin hayırlı olsun

Nevraa sağolasın arkadaşım , bende senin gibi düşündüm ..

cnm sğl bilgin için ama şöyle bişide var benim ptesi değerim 740 idi bugüne kadar 1000ni geçmiştir diye düşünüyorum ama bilmiyorum yinede Allah bilir..en iyisi dr umla bi görüşmek sğl cnm ilgin için..

canım daha erken 6 hafta ideal merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…