Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

aman ne güzel kaşıntın geçmiş kaşınsada kaşımayaın diyolar elinle ovala ben badem yağı kullanıyorum bol bol çok şükür daha hiç çatlak yok eczacı arkadaşım var oda diyo pahalı kremlere gerek yok bol badem sür diyo bakalım.

bu mübarek günde Allah yar ve yardımcın olsun.. doğdukları güne yakışır hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar seni ve babalarını hiç üzmeden huzurlu mutlulukla büyüsünler.. Allah hep güzel günlerini göstersin inşallah..
cubuk krakerı denıyorum ama leblebiyi denemedım bıde onu deneyimmm barii.artık bıseyler yemek ıstıyorum saat kac oldu ben ac ac oturuyorumm

ama tatlım boş mide daha çok bulanır az az bişeyler ye.. iyice kurumuş kızarmış ekmek ye tuzlu yağsız peynirle.. limonata yapıyorum ben ekşi ekşi iyi geliyor.. aç oturma daha çok bulanır..

haftasonuna kadar raporluyum ama içime sinmedi çıktım işe geldim.. napsam bilmiyorum gitsem mi gitmesem mi?

bugun gırdım ultrasona cok şukur hersey yolunda,
kalbi kesesi herseyı supermiş, o hafif kanama tarzı sey yorgunluktan olmus veya ecoprinden kaynaklanmış olabilirmiş, şu an sadece progenix ve strofeme devam edicekmişim :))) çok mutluum yeniden,

bu haftada direk yatak ıstırahatı dedi, 3 gundur tv karsısındakı koltuktayım ama cok ıyım:)),
bu arada 6.5 haftalıkmışım görüntu öyleymiş, bu normal jınekolog yanı artık boyle devam edıcem,
:))))bu arada hiç bulantım felan yok çok rahatım su an tabi ınşallah böyle gider hep ,
kızlar bana yardımcı olanlara , moral verenlere cok teşekkürler allah hepimizi bebeklerimize bağışlasınn:)

Gözünaydın canıım ne güzel yaa:) için bi rahat etmiştir. Dinlen tabi napıcaksın başka. umarım ailen yakınındadır. benimkiler uzakta midem bulantım falan benim de yok ama, çok çabuk yorulduğumdan diyorum ah keşke biri bari yakınımda olaydı...
inşallah sıkıntı olmaz bundan sonra da tatlım.
ben de normal jinokoloğa gidiyorum :) ah ya bana 1 ay sonra gel demişti. ama ben de dayanamıyorum. bu perşembe 2 hafta olucak. napsam, gitsem mi ki meleklerimi görmeye?

Lavanta selam, hayırlı uğurlu olsun :) ben de geçen cuma beta sonuçlarımı aldım, herşey yolunda
bana 2 hafta sonra gel dediler, yani transferden 26 gün sonra, çok mu geç ?
bir de 6.5 haftalığım diyorsun ? son regl tarihin nedir ?
tüp bebek olunca bulunduğumuz hafta hamileliği normal yolla hamile kalanlardan farklılaşıyor mu ?

canım cok saolll,
benı once 12. gun kan testınden sonra ılk ultrasona ıkı haffta sonra cagırdı o zaman 5 haftalık dedı tup bebek dr um, ancak hafta sonu kahve rengı leke gelınce panıkledım o yuzden bugun buradakı kendı jınekologuma gıttım esımle , o baktı kesenın uyumu 6,5 hafta dedı, son adetım 9 mayıs trasnferım 26 mayıs, ona göre hesap yaptı, valla bende bilemedim ama kalp atımı kese hersey cok guzel ve yolunda dedi, cok şukur, kanamada galıba ecoprin felan ondan olmus olabılır dedı bu haftada dınlen dedı,

öyle yani,

Şizofrencımm:)), saol canımm, hersey yolunda cok şukur, bende yalnızım evde, kvalıdem yakın sayılır ama dah soylemedım onlara,
benım annem babam maalesef ben kucuken vefat ettıler, su an evde haftalık gundelıge gelen bır kadınım vardı o gelıyor hergune cevırdık, sabah 9 akşam 6 arası:),
kardeşm yurt dışında kız kardesım , görümcelerim calısıyor ıstanbuldalar, o yüzden yani evde ben ve eşim ve yardımcımız ıdare edıyoruzz:)),
çok şükürrrrrr çokkkkk

lavaanta bakçok şükür güzel sonuçlarla döndün allah tamamına erdirsin inşallah.

merhaba kızlar herkese hayırlı kandillier bu güzel günde hepimizin duaları kabul olsun inşallah..
bende bugün şeker yüklememi yaptırdım açlık 85 çıktı 50 mg şekerden sonra 124 idrarda şeker pozitif çıktı doktorumu aradım normal korkma dedi tabiki hafif tırstım
kan değerlrim iyi ama wbc 10 olması lazımken 11 çıktı dr soramadım şekere takmıştım inşllh sorun değildir...

Anladım canım...
Olsun en iyisi aslında. bi büyük olunca çok abartıyolar. yardımcını sen yönlendirirsin en azından :)
Allah yardımcın olsun canım. hepimizin olsun gerçi :) ben de gün içinde hep yalnızım. eşim de akşamları yanımda sağolsun. buna da şükür. bulunduğumuz yerde yeni olduğumuzdan, kimseye güvenemiyorum...

haftasonuna kadar raporluyum ama içime sinmedi çıktım işe geldim.. napsam bilmiyorum gitsem mi gitmesem mi?
annna kızım madem raporlusun ne diye gittin işe
yürü çabuk eve dinlenmek varken...
bak yaptığın sıkıntılara deyemdi dimi rahatladın şimdi bi derinohhh çek bakalım hakettin...
herşey inş hep böyle yolunda devam eder...
cnm değerin süper maşallahın var valla
140 sınır senin 124 süpermiş hee
kıskandım
kızlar espoir heralde doğurmuştur inşllh oda bebekleride sağlıklıdır..

ayyy evet doğum olmuştur inş hepsi sağlıklıdırlarda çektiği sıkıntılara değer...
ne kadar güzel bişidir o yaaa az kaldı bizimde tatmamıza

valla acaip kaşınıyodu ama geçti şükür evet badem yağı ve kako yağı kullanıyodum zaten halada kullanıyorum ama badem yağı bitince zeytinyağına geçtim zaten o geçirdi kaşıntımıda artık onu kullanıyorum ya çatladığıma takılmıyorum artık kaşınmiim yeter beterin beteri varmış çatlağıma üzülüyodum kaşıntım bastırdı çatlağımı unutturdu aman dikkat edin kızlar haftaları az olan şimdiden başlasın ben 12haftada başlamıştım yinede oldu ama bende olcak diye sizdede olcak diye bişey yok dikkat edin

canım bu arada bende geçen hafta yaptırmıştım 50mg şeker yüklendi bi saat sonra 122 çıktı iyiymiş

hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
kimseyi de çok bekletmeden yavrusuna kavuştursun inş.amiin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…