Ben hala merak ediyorum valla :) Tamam aranmıyorum tabi de, insan hani bi belirti arıyor kendinde... Eşime sürekli sorup duruyorum ben de var mı değişiklik diye. aynaya daha sık bakar oldumben da hala kilo almadım hiç. aman almak iyi değil tabi bi de ikiz olunca daha iyi ama, yine de insan bi farklılık arıyor işte kendinde ya...
ben de epey bir değişiklik var sanki sivilce bastı heryerimi.. göğüslerim desen sütyenlere sığmam taşarım misali :))) gittim pamuklu kalın askılı sütyenler aldım öğlen.. doktoruma söyledim sivilce işini ne güzel işte tüm belirtileri yaşıyorsun tadını çıkar dedi..
benimde göğüslerim çok büyüdü şimdide büyük diyorum inşallah montofon gibi büyüyo süt gelir inşallah diyemecburen aynen senin gibi kalın askılı toparlayıcı sütyen almak zorunda kaldım suratımdada sivilceler 3 ay bittikten sonra kayboldu:)
aman sanki çok küçüktü benimkiler :))) sonuna doğru paraşüt bağlar gezerim artık
kızlar siz bilirsiniz yaa benimkiler de malum büyüklüğünden bahsetmeyimşey ya arası çok pişiyor koku oluyor sizdede oluyor mu oluyorsa ne yapıyorsunuz sürekli yıkıyorum
kızlar 2 dk pc başından kalkayımda evi sileyim dedim
sildim ardındanda şu yemeğide bi koyayım dedim
yemeğide pişmeye bıraktım
sonra dedim bide kek yapim oda pişiyo hadi bana akşama yemeğe gelin üstünede kekle çay içeriz..
lilacım ben kendi makinamla çekilmedim hiç yani bende foto yok elime geçince koyarım...
ben de bugün telefon ettim bağlı olduğumuz sağlık ocağına yarın gel dediler yapılan tahlillerinizi de getirin dedi doktor.. zorunluymuş bildirmek diye duydum..merhaba kızlar,
biz bugün sağlık ocağına gittik ve kaydımızı yaptırdık.doktor hamile kalınca haberim olsun demişti biz de bugün gidebildik anca.sonra niye geç kaldınız diye kızdı bize doktorumuz ama kesinleşsin diye bekledik dedim anlaştık.sizler gittinizmi bilmiyorum ama iyi oldu valla.18 ve 20.haftalarda aşımız varmış öğrenmiş olduk.tahlillerimize de baktı sonuçlar ii çıkmış dedi.biraz daha rahatladık kontrol gibi oldu.
kızlar 2 dk pc başından kalkayımda evi sileyim dedim
sildim ardındanda şu yemeğide bi koyayım dedim
yemeğide pişmeye bıraktım
sonra dedim bide kek yapim oda pişiyo hadi bana akşama yemeğe gelin üstünede kekle çay içeriz..
lilacım ben kendi makinamla çekilmedim hiç yani bende foto yok elime geçince koyarım...
ben de bugün telefon ettim bağlı olduğumuz sağlık ocağına yarın gel dediler yapılan tahlillerinizi de getirin dedi doktor.. zorunluymuş bildirmek diye duydum..
becerikli bacım benim
ben napim ya akşama canım bişey istemiyo aklımada bişey gelmiyo
pufff havada fena sıcak üstüme bi ağırlık çöktü
evet cnm sağlık ocağına kayıt yaptırman gerekiyo
benimki çok komik olmuştu
eşime dedim böyle böyle sağlık ocağına kayıt yaptırmamız gerek diye oda dedi tamam bi ara gideriz
bi kontroldede dr uma dedim sağlık ocağına gitmeme gerek varmı diye oda sen bilirsin dedi
bende unuttum kaldı
bu aya geldik hiç aklıma gelmedi
geçen eşim hastanede otururken biri gelmiş demiş sizin eşinizin ismi şumu eşimde demiş evet neden demiş bize gelmiyo
eşimde demiş siz kimsinizki size gelsin
demiş ben sağlık ocağından geliyorum bize kayıt olması gerek bi gelsin demiş geçen hafta gittim kayıt yaptırdım
şaka gibi...ama nasıl beni buldular eşimi nasıl buldular orasını hala bilmiyoruz
tansiyonunu ölçüyo elinde minik bi cihazla kalp atışlarına bakıyo kilonu ölçüyo falan..ayda bir gitmen gerek cnm..
ben de bugün telefon ettim bağlı olduğumuz sağlık ocağına yarın gel dediler yapılan tahlillerinizi de getirin dedi doktor.. zorunluymuş bildirmek diye duydum..
gözün aydın canım senin ikiz olduğu için sıkıntılarının da daha çok olması normal tabi.. doktorum 8-10. haftalarda bulnatıların artar 11. haftadan itibaren rahatlarsın dedi.. çok mecbur kalırsam kullanmak için de bulantı kesici hap verdi..bende 7+5 ikiz beklıorum.bu ara mıde bulantılarımdan sınırlerım baya gergın.ozellıkle kahvaltı yapamıorum yapsamda 1 den sonra ve bı pogaca yıyebılıorum.yedıgımdese cıkarıyorum malesefgun boyu suruyo bu mıde bulantım.hıc bıse yıyemıorum zar zor corba ıcebılıyorum ancak.evımde hele hıc bıse yapamıorum mutfakta ve yıyemıorum meyve dahıl.ancak ya dısarda yada baska evde cok ılgınc:44:mutfagımın kapısını tamamen kapadım anlıcanız.21ınde dra gıttık kalp atıslarını duyduk bazı testler verdı onları yaptırıp 2 hafta sonra gel dedı.mıde bulantılarım ne zaman gecer yaa:26:
evet cnm öyleymiş hatta sen unutsan da onlar arayıp aşını falan hatırlatıyolarmış.iyi oldu aslında gözden kaçan bişey olmaz en azından :)
bu arada senin belirtiler sanki kızın olacakmış gibi geldi bana :) ben de hiç sivile yok hamile değilken daha çoktu sanki.bide 8.haftada çıkmıştı şimdi hiç kalmadı.benim gönülmeden hep kız olsun geçiyodu ama sanki erkek gibi belirtilerim.tatlıya düşkün oldum mesela bu aralar.bide ultrasonda ağır hareketleri olduğundan babasına benzettim hehe :)) dedim bana çekse kesin çok hareketli olurdu :))) şaka bi yana sağlıklı olsunlarda başka bir şey istemeyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?