Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ben de epey bir değişiklik var sanki sivilce bastı heryerimi.. göğüslerim desen sütyenlere sığmam taşarım misali :))) gittim pamuklu kalın askılı sütyenler aldım öğlen.. doktoruma söyledim sivilce işini ne güzel işte tüm belirtileri yaşıyorsun tadını çıkar dedi..

benimde göğüslerim çok büyüdü şimdide büyük diyorum inşallah montofon gibi büyüyo süt gelir inşallah diye mecburen aynen senin gibi kalın askılı toparlayıcı sütyen almak zorunda kaldım suratımdada sivilceler 3 ay bittikten sonra kayboldu:)

aman sanki çok küçüktü benimkiler :))) sonuna doğru paraşüt bağlar gezerim artık

kızlar ne güzel kaynatmışınız ben yokken dün evde yoktum annemlerdeydim bahçede dolandım durdum köpeklerle oynadım bahçeyi suladım ayyy hiiiççç halim kalmadı eşimde diyo bak yarın sancım var dersen kendin gidersin doktora beni ilgilendirmez diyo allahtan sancım yok ama dayak yemiş giibyim ayy napim şöyle süzülüp nazlanamadım huyum diil yapamıyorum sonra çekiyorum bööle aman evdeyim tüm gün yatarım napim
her zaman foto var mı canım kıyafetini ve seni çok merak ediyorum
bu arada ya benim göğüslerim küçüktü ööle beklediğim gibi devasa bişey olmadı yada göbeğimden belli olmuyo

kızlar siz bilirsiniz yaa benimkiler de malum büyüklüğünden bahsetmeyim şey ya arası çok pişiyor koku oluyor sizdede oluyor mu oluyorsa ne yapıyorsunuz sürekli yıkıyorum

benim ezel evvel büyük olduklarından yazın çok terlersem pudra sürerim ben bebe pudrası zararı olmaz sanırım..

kızlar 2 dk pc başından kalkayımda evi sileyim dedim
sildim ardındanda şu yemeğide bi koyayım dedim
yemeğide pişmeye bıraktım
sonra dedim bide kek yapim oda pişiyo hadi bana akşama yemeğe gelin üstünede kekle çay içeriz..
lilacım ben kendi makinamla çekilmedim hiç yani bende foto yok elime geçince koyarım...

kendimi tutamadım bankanın önünde köylü bir teyze erik satıyordu camdan gördüm gidip erik aldım geldim.. ohh yedikçe gözüm açılıyor vallaa..
eşim de doktorumuza uğramış yarından itibaren rapor almış bana 4 gün.. doktor aman da aman hamile de kalırmış da midesi bulanırmış diye dalga geçiyormuş benimle.. adamın bile benim hamile kalacağımdan ümidi yoktu galiba :)))

ohh hamaratlık başka şey vallaa.. yarından itibaren ben de evdeyim şu dolap içlerini bir halledeyim ben de..

merhaba kızlar,
biz bugün sağlık ocağına gittik ve kaydımızı yaptırdık.doktor hamile kalınca haberim olsun demişti biz de bugün gidebildik anca.sonra niye geç kaldınız diye kızdı bize doktorumuz ama kesinleşsin diye bekledik dedim anlaştık.sizler gittinizmi bilmiyorum ama iyi oldu valla.18 ve 20.haftalarda aşımız varmış öğrenmiş olduk.tahlillerimize de baktı sonuçlar ii çıkmış dedi.biraz daha rahatladık kontrol gibi oldu.

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-) espoir_fr --------------Fransada tüp bebek ---------35.hafta--------- 1KIZ/1ERKEK
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------9.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------31.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---33.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------28.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------10.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1 htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------27.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------13.hafta------İKİZ
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------13.hafta
33-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------6.hafta
34-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------6.hafta
35-)sizofren_ev_kedisi---medicalpark---------------------10.haftası

Son düzenleme:
ben de bugün telefon ettim bağlı olduğumuz sağlık ocağına yarın gel dediler yapılan tahlillerinizi de getirin dedi doktor.. zorunluymuş bildirmek diye duydum..

becerikli bacım benim
ben napim ya akşama canım bişey istemiyo aklımada bişey gelmiyo
pufff havada fena sıcak üstüme bi ağırlık çöktü

ben de bugün telefon ettim bağlı olduğumuz sağlık ocağına yarın gel dediler yapılan tahlillerinizi de getirin dedi doktor.. zorunluymuş bildirmek diye duydum..

evet cnm sağlık ocağına kayıt yaptırman gerekiyo
benimki çok komik olmuştu
eşime dedim böyle böyle sağlık ocağına kayıt yaptırmamız gerek diye oda dedi tamam bi ara gideriz
bi kontroldede dr uma dedim sağlık ocağına gitmeme gerek varmı diye oda sen bilirsin dedi
bende unuttum kaldı
bu aya geldik hiç aklıma gelmedi
geçen eşim hastanede otururken biri gelmiş demiş sizin eşinizin ismi şumu eşimde demiş evet neden demiş bize gelmiyo
eşimde demiş siz kimsinizki size gelsin
demiş ben sağlık ocağından geliyorum bize kayıt olması gerek bi gelsin demiş geçen hafta gittim kayıt yaptırdım
şaka gibi...ama nasıl beni buldular eşimi nasıl buldular orasını hala bilmiyoruz
tansiyonunu ölçüyo elinde minik bi cihazla kalp atışlarına bakıyo kilonu ölçüyo falan..ayda bir gitmen gerek cnm..

aslında gittiğimiz özel yerlerin sağlık müdürlüğüne bildirmesi gerekiyormuş onlar da gelip seni buluyorlarmış ama özeller bildirmiyor işte.. benim arkadaşlarım acıbademe gidiyorlardı hemen bildirmiş acıbadem sağlık ocağından arayıp fırçaladılar kızları neden gelmediniz diye..

bende 7+5 ikiz beklıorum.bu ara mıde bulantılarımdan sınırlerım baya gergın.ozellıkle kahvaltı yapamıorum yapsamda 1 den sonra ve bı pogaca yıyebılıorum.yedıgımdese cıkarıyorum malesefgun boyu suruyo bu mıde bulantım.hıc bıse yıyemıorum zar zor corba ıcebılıyorum ancak.evımde hele hıc bıse yapamıorum mutfakta ve yıyemıorum meyve dahıl.ancak ya dısarda yada baska evde cok ılgınc:44:mutfagımın kapısını tamamen kapadım anlıcanız.21ınde dra gıttık kalp atıslarını duyduk bazı testler verdı onları yaptırıp 2 hafta sonra gel dedı.mıde bulantılarım ne zaman gecer yaa:26:

evet cnm öyleymiş hatta sen unutsan da onlar arayıp aşını falan hatırlatıyolarmış.iyi oldu aslında gözden kaçan bişey olmaz en azından :)
bu arada senin belirtiler sanki kızın olacakmış gibi geldi bana :) ben de hiç sivile yok hamile değilken daha çoktu sanki.bide 8.haftada çıkmıştı şimdi hiç kalmadı.benim gönülmeden hep kız olsun geçiyodu ama sanki erkek gibi belirtilerim.tatlıya düşkün oldum mesela bu aralar.bide ultrasonda ağır hareketleri olduğundan babasına benzettim hehe :)) dedim bana çekse kesin çok hareketli olurdu :))) şaka bi yana sağlıklı olsunlarda başka bir şey istemeyiz :)

gözün aydın canım senin ikiz olduğu için sıkıntılarının da daha çok olması normal tabi.. doktorum 8-10. haftalarda bulnatıların artar 11. haftadan itibaren rahatlarsın dedi.. çok mecbur kalırsam kullanmak için de bulantı kesici hap verdi..

yaa bana sanki oğlanmış gibi geliyor tabi Allah sağlıklısını versin de kız daha mı tatlı olur sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…