Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

hayırlı olsun cnm benim de kusmam olmadı ama bulantım çoktu.çok şükür 10.haftada azaldı ve şimdi yok denecek kadar az.sadece aç kaldığımda bulanıyo benim midem.ben de yemek yaparken bütün camları açıp yapıyodum zor oluyo.sürekli kusman varsa beslenmene dikkat etmen lazım.bildiğim kadarıyla serum takıyolarmış çok zorlandığında aklında olsun.bebişlerin de beslenmesi önemli cnm.

yok kıslar sureklı kusmuyorum sadece erken kahvaltı yaptıgım zaman oldu 2 kez.sureklı bulantı var sadece ve dr ılac vermeyım pek ıse yaramıo zaten bıde kullanma dedı bulansın bırak bunlar guzel seyler,belırtıler dıyerek motıve etmeye calıstı benı amagun boyu bulantı cıdden cok fena bıse yemıyosunz sonra halsız dusuyosunuz:97:bebeklerın beslenmesıyle ılgılıde cok takıyodum ama 3 aya kadar senden bıse almıolar dıyolar bebekler ve folıkasıtle bıde multı vıtamınım var onları alıorum.bendemı saglık ocagına gorunsem ama benım sıgortam yok farkedıyomu acaba?

Slm cnm benide ekleyeblirmisiniz hamile listesine çok hoşuma gitti

dayanıcaz artık napalım.. bana leblebi birde çubuk kraker çok iyi geliyor bi dene istersen..benim doktorum da yavaş yavaş geçecek bulantıların eğer pat diye kesilirse asıl o zaman kork, bulnatı sürecin normal bir parçası diyor...

cnm özellerde bildiriyo ama bazıları bizim hastane bildiriyo mesela ama ben vezneye uğramadan dr un kapısına çıktığım için o yüden hastanedede hamile diye girişim yok işin garibi bu girişim hiç olmadı ama nereden buldular beni oda belli değil.

Merhaba kizlar yarin sabah 8te hastanede olucaz allahin izniyle yarin dogumum gercelesicek. Insallah hersey yolunda gider. Daha once haber veremedim eksiklerimiz vardi onlari almaya ciktik.
Herzaman seninle bu arada biz 37 haftalik olduk guncellersen simdiden tsk ederim.

allah kurtarsın cnm..umarım çok sağlıklı ve kolay bir doğum gerçekleşir.benim daha 6+2 günlük inşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız cnm.

ayy cnm benim belli oldu demek hadi Allahın hayırlısıyla kurtulmanı nasip etsin inş...
bize yarın doğumdan sonra müsait olduğunda elden falan hbr ver cnm merakta bekliyo oluruz
cnm benim sen bu listeyi unut artık seni doğum yapanlar listesine alıcaz artık
hadi mübarek günde geliyo bebişler Allahım uzun ömürler nasip etsin

merhaba cnm .. artık sık giremiyorum .
. kızım çok gazlı .. hep başında ilgi lazım ..çok karnı ağrıyor .. şimdi uyudu .. bazen hemen uyanıyor ..
inş .sizin bebekler gazsız olur ..
senin haftada baya ilerlemiş artık ..az kalmış ..sağlıkla inş ..
çok yüksek değilmiş .. bendede o kadar çıkmıştı .. bol su iç dedi sadece .. o şekilde düzeldi .. hele ki ilaç kullanacaksan çabuk geçer merak etme
Sagol canim. Pazartesi sabahi doktoru aricam haber gelmedi insallah sali günü alirlar beni.
Mutlaka yazarim buraya habersiz birakmam sizleri.
Sende Nevra prensesi benden için koklaya kolaya öp.

oyuncak çok güzelmiş bayıldım .. inş. bebeklerde bayılırlar görünce (yani hemencecik uyurlar :)))
şu saatlerde bebeklerine kavuşmuşsundur .öpüyorum .çok...
bol bol kokla minikleri benden

kolay gelsin .. ohh işler yapılmış ; yemekler yapılmış ...vakit bol tabiii .yap :)))
bugünleri iyi değerlendir ...
ütü masasını sabah açıyorum ..ara vere vere akşamüstü anca bitiyor ... yemek yapmaya fırsat olmuyor ...
uykuu ??? o da ne????
depolanacak birşey olsa bol uyku depola diyeceğim ...

kendini çok yorma genede ... ye iç yat ...ev işlerini seyrek yap biraz bişeycik olmaz..

Gazlı bebeklere emzik verin diyolar ama bilemiyorum...Sana da söylemişlerdir hoş....Sağlıkla bi doğsunlarda o zaman muhabbet değişicek galibaSütü,gazı,.....

bende acıbademe gidiyorum ama beni ararmadılar ama ben aşı için gitmiştim zaten gebelik takip dosyası oluyo orda tansiyonu kilonu kontrol ediyolar doktorun unutuyosada bazı tahlillerini bile yapıyolar hatta evden çıkamıyosan bebeklere aşı için bile eve geliyolarmış ben ona çok sevindim zaten

kız senin artık güncellenecek bişeyin kalmamış
ayyyy çok heyecanlı bu gece ben bile uyuyamam
allaha emanet olun inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın

kızzzzlaaaarrr kaşınmam geçti çok şükür yada ara verdi bilmiyorum çatlağımda artmadı sadece aşağıda var biraz
bende diyodum şimdiden böyleysem naparım acaba diye
neyse çok sevinmiim tekrar başlarda
allahım inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız BEBİŞLERİMİZİ unutur güler geçeriz bugünlerimize
AMİİİİİİNNNN

cubuk krakerı denıyorum ama leblebiyi denemedım bıde onu deneyimmm barii.artık bıseyler yemek ıstıyorum saat kac oldu ben ac ac oturuyorumm

cnm..zor gnlerdir haklısın..ama zevkli ve güzeldir ayıca
bizde şikayetler artıyo gitgide
al bugünde ayak bileklerimde şişlikleri farkettim delirmişe döndüm resmen bastırınca içeri göçüyo meğerse ödem buymuş tuzu kesip ıhlamur içmem grekiyomuş ıhlamur ödemi attırıyomuş...
ahh cnm uykuyu çok seven biri olarak uyku bozulma düzenlerine alıştırma yapıyorum geceleri wc olayından sebep...
Allah yardımcın olsun cnm minik nevramızı kokla bizim için...

canım hayırlı sağlıklı doğumlar olsun inşallah dualarımız seninle ..

benim karşı komşuma doktorla hemşire gelmiş bebeği görmeye bile düşün..
benim hastanem ilk gün bildirmiş sanırm beni sağlık ocağından aradılar hatta ayşe hemşire çok tatlı tetenoz aşısı için kaç kere aradı kızcağız ilk dozu yaptı tarttı bebeğin kalp atışlarını dinletti şimdi 11 temmuzda 2 doz için gidicem.
hatta kimsen yoksa doğumdan sonra yardım edicek,sağlık ocağı hemşire ayarlıyomuş ne güzel

Kizlar simdi eve geldim.
Bebeklerimizin dolabi eksikti onu tamamladik bugün siparis verdik biraz geç gelicek ama olsun bekleriz.
Bebeklerimizin gezme arabasinida aldik ikiz için özel bir model.
Bu aksam bir besigimizi hazir edicem hastaneden geldigimde kullanima hazir olur.
En önemlileri aldik sayilir. Tabii eksikler bitmiyor daha tamamlicaz yavas yavas.
Odamiz hazir oldugunda mutlaka resimleri koyucam buraya.
Bu gece miraç kandil gecesi yarinde kandil insallah mübarek günde allah yardim eder dogumum için.
Sizlere ne zaman yazarim bilemiyorum. Bizim için dualarinizi eksik etmeyin.

ya evet ne güzel mübarek bi günde doğum yapıyosun..
eksiklerin hepsi nasılsa tamamlanır..
üçünüz içinde dua edicem allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…