bende 7+5 ikiz beklıorum.bu ara mıde bulantılarımdan sınırlerım baya gergın.ozellıkle kahvaltı yapamıorum yapsamda 1 den sonra ve bı pogaca yıyebılıorum.yedıgımdese cıkarıyorum malesefgun boyu suruyo bu mıde bulantım.hıc bıse yıyemıorum zar zor corba ıcebılıyorum ancak.evımde hele hıc bıse yapamıorum mutfakta ve yıyemıorum meyve dahıl.ancak ya dısarda yada baska evde cok ılgınc:44:mutfagımın kapısını tamamen kapadım anlıcanız.21ınde dra gıttık kalp atıslarını duyduk bazı testler verdı onları yaptırıp 2 hafta sonra gel dedı.mıde bulantılarım ne zaman gecer yaa:26:
senninde hayırlı olsun arkadaşım cvp verdiğin için teşekkür ediyorum sen kaç haftalısın ben hala yatıyorum bişey olur korkusuyla çokmu abartıyorum acaba dr rum yatmana gerk yok dedi ama karnım agrısı çok korkuyorum bennn
yok kıslar sureklı kusmuyorum sadece erken kahvaltı yaptıgım zaman oldu 2 kez.sureklı bulantı var sadece ve dr ılac vermeyım pek ıse yaramıo zaten bıde kullanma dedı bulansın bırak bunlar guzel seyler,belırtıler dıyerek motıve etmeye calıstı benı amagun boyu bulantı cıdden cok fena bıse yemıyosunz sonra halsız dusuyosunuz:97:bebeklerın beslenmesıyle ılgılıde cok takıyodum ama 3 aya kadar senden bıse almıolar dıyolar bebekler ve folıkasıtle bıde multı vıtamınım var onları alıorum.bendemı saglık ocagına gorunsem ama benım sıgortam yok farkedıyomu acaba?
aslında gittiğimiz özel yerlerin sağlık müdürlüğüne bildirmesi gerekiyormuş onlar da gelip seni buluyorlarmış ama özeller bildirmiyor işte.. benim arkadaşlarım acıbademe gidiyorlardı hemen bildirmiş acıbadem sağlık ocağından arayıp fırçaladılar kızları neden gelmediniz diye..
Merhaba kizlar yarin sabah 8te hastanede olucaz allahin izniyle yarin dogumum gercelesicek. Insallah hersey yolunda gider. Daha once haber veremedim eksiklerimiz vardi onlari almaya ciktik.
Herzaman seninle bu arada biz 37 haftalik olduk guncellersen simdiden tsk ederim.
merhaba cnm .. artık sık giremiyorum .slm kızlar..Bende ne zamandır yazamadım..
Nevra,Nurcan bebişler nasıl???
Herzaman seninle benim lokosit senden fazlaydı doktor sadece su iç dedi....
Sabriya,espoir az kaldı...Hayırlısıyla sıra sizde...
Yeni hamişler size de hayırlı olsun.....
çok yüksek değilmiş .. bendede o kadar çıkmıştı .. bol su iç dedi sadece .. o şekilde düzeldi .. hele ki ilaç kullanacaksan çabuk geçer merak etmenevraa
gözdemmm
evet lökosit 11 12 çıktı dr birz yksek ama bakterinin bazen kendisi çıkıyo dedi en azından o seviyeye ulaşmamış
purınol mu ne bi ilaç yazdı suda çözlen gnde 3 kere kullanıcam bittikten 2 gün sonra yine idrar tahlili ile dr a gidecem
bol su içiyorum zaten dahada çoğaltayım o zmaan...
Sagol canim. Pazartesi sabahi doktoru aricam haber gelmedi insallah sali günü alirlar beni.
Mutlaka yazarim buraya habersiz birakmam sizleri.
Sende Nevra prensesi benden için koklaya kolaya öp.
Merhaba kizlar yarin sabah 8te hastanede olucaz allahin izniyle yarin dogumum gercelesicek. Insallah hersey yolunda gider. Daha once haber veremedim eksiklerimiz vardi onlari almaya ciktik.
Herzaman seninle bu arada biz 37 haftalik olduk guncellersen simdiden tsk ederim.
kolay gelsin .. ohh işler yapılmış ; yemekler yapılmış ...vakit bol tabiii .yap :)))kızlar 2 dk pc başından kalkayımda evi sileyim dedim
sildim ardındanda şu yemeğide bi koyayım dedim
yemeğide pişmeye bıraktım
sonra dedim bide kek yapim oda pişiyo hadi bana akşama yemeğe gelin üstünede kekle çay içeriz..
lilacım ben kendi makinamla çekilmedim hiç yani bende foto yok elime geçince koyarım...
merhaba cnm .. artık sık giremiyorum .
. kızım çok gazlı .. hep başında ilgi lazım ..çok karnı ağrıyor .. şimdi uyudu .. bazen hemen uyanıyor ..
inş .sizin bebekler gazsız olur ..
senin haftada baya ilerlemiş artık ..az kalmış ..sağlıkla inş ..
çok yüksek değilmiş .. bendede o kadar çıkmıştı .. bol su iç dedi sadece .. o şekilde düzeldi .. hele ki ilaç kullanacaksan çabuk geçer merak etme
oyuncak çok güzelmiş bayıldım .. inş. bebeklerde bayılırlar görünce (yani hemencecik uyurlar :)))
şu saatlerde bebeklerine kavuşmuşsundur .öpüyorum .çok...
bol bol kokla minikleri benden
aslında gittiğimiz özel yerlerin sağlık müdürlüğüne bildirmesi gerekiyormuş onlar da gelip seni buluyorlarmış ama özeller bildirmiyor işte.. benim arkadaşlarım acıbademe gidiyorlardı hemen bildirmiş acıbadem sağlık ocağından arayıp fırçaladılar kızları neden gelmediniz diye..
dayanıcaz artık napalım.. bana leblebi birde çubuk kraker çok iyi geliyor bi dene istersen..benim doktorum da yavaş yavaş geçecek bulantıların eğer pat diye kesilirse asıl o zaman kork, bulnatı sürecin normal bir parçası diyor...
kolay gelsin .. ohh işler yapılmış ; yemekler yapılmış ...vakit bol tabiii .yap :)))
bugünleri iyi değerlendir ...
ütü masasını sabah açıyorum ..ara vere vere akşamüstü anca bitiyor ... yemek yapmaya fırsat olmuyor ...
uykuu ??? o da ne????
depolanacak birşey olsa bol uyku depola diyeceğim ...
kendini çok yorma genede ... ye iç yat ...ev işlerini seyrek yap biraz bişeycik olmaz..
bende acıbademe gidiyorum ama beni ararmadılar ama ben aşı için gitmiştim zaten gebelik takip dosyası oluyo orda tansiyonu kilonu kontrol ediyolar doktorun unutuyosada bazı tahlillerini bile yapıyolar hatta evden çıkamıyosan bebeklere aşı için bile eve geliyolarmış ben ona çok sevindim zaten
Kizlar simdi eve geldim.
Bebeklerimizin dolabi eksikti onu tamamladik bugün siparis verdik biraz geç gelicek ama olsun bekleriz.
Bebeklerimizin gezme arabasinida aldik ikiz için özel bir model.
Bu aksam bir besigimizi hazir edicem hastaneden geldigimde kullanima hazir olur.
En önemlileri aldik sayilir. Tabii eksikler bitmiyor daha tamamlicaz yavas yavas.
Odamiz hazir oldugunda mutlaka resimleri koyucam buraya.
Bu gece miraç kandil gecesi yarinde kandil insallah mübarek günde allah yardim eder dogumum için.
Sizlere ne zaman yazarim bilemiyorum. Bizim için dualarinizi eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?