Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ben de başladım 2 hafta oluyo fındık ve kayısı yağı karışımı kullanıyorum.kokusu da çok güzel bakalım faydası olacakmı :)

ben de başladım 2 hafta oluyo fındık ve kayısı yağı karışımı kullanıyorum.kokusu da çok güzel bakalım faydası olacakmı :)

ya bence zaten önemli olan karnının nemli kalması ne sürersen sür ama nemli olsun bide bacaklarınızı göğüslerinizi falan unutmayın kayısı yağını duydumda fındığı duymamıştım

canlar kandiliniz mübarek olsun dualarda olalım inşallah... kızlar jel kullanmayacağım artık çok mutluyum doktorumla görüştüm 12. hafta olduğu için bırak dedi veeee galiba bulantılarda azalıyor bu gün çok şükür rahatım şöyle bir temizlik yapayım dedim biraz iş yaptım canlar sizlerde iyisinizdir inşallah...

Hepimizin mübarek olsun kandili! Dualarda unutmayalım birbirimizi

Ne güzel maşallah yaa jeli bırakmışın... Darısı bana. Progestan kullanıyorum ben de. ama bıktım artık ya. kendimden tiksinir oldum
Bulantılarının geçmesi de süpermiş. ama hemen öyle kalkışma ya temizliğe falan. 12. haftayı dolu dolu bi atlat hele. Allah korusun...
Ben de hala bağırsak problemi yaşıyorum. zaten normalde de sıkıntılıydım off çok kötü şişiyorum ve rahatsız oluyorum. kramplar giriyo karnıma. zeytinyağı içmesem fayda yok

hadi bak çok şükür bırakmışsın jeli çook sevindim bulantılarında gün gün azaldımı keyfe bak diyceksin:)))))
seninde kandilin mübarek olsun canım.

bende badem yağı dışında bişey kullanmıyorum tabi göğüsler kuruyo kollarıma bacaklarıma biraz kötü kokuyo ama:) şimdilik başlamadı kaşıntı çatlak oluşması genetikmiş annenizde olduysa sizdede olbilir yazıyo nette..tabi senin için bence geçerli değil 3 tana dile kolay valla.
senin idrarda çıkmışmıydı şeker .

ayy inşallah en kısa zamanda haber verir..şimdi yavaştan sıra sana geliyo bize telefonunu verirsin ben seni çok merak ederim valla..

aaa bu çok güzel bi hbr
eveeettt gelsin güzel ve keyifli gnler....
seninde kandilin mübarek osun cnm
ev ilerini kendini yormadan yaplütfen.

ya bence zaten önemli olan karnının nemli kalması ne sürersen sür ama nemli olsun bide bacaklarınızı göğüslerinizi falan unutmayın kayısı yağını duydumda fındığı duymamıştım

ben de tv de ebru şallıdan dinlemiştim.gidip aktardan aldım.gerçi bizim onun gibi olmak gibi bir çabamız yok tabiki :)

merhaba kızlaaar raporlu raporlu işe gittim ama baktım madalya falan takmıyorlar ben de eve geldim sağlık ocağına kayıt işini hallettim aşı kartı filan verdiler.. geldim 2ye doğru bir yattım üff daha yeni uyandım :))) uykusu gelmiş kuzumun.. evde olup dinlenince de haliyle kusmadım tabi.. iş bulandırıyor benim midemi

hepinize hayırlı kandiller diliyorum Allah bu günün hürmetine hepimizin evlatlarını korusun bizlere bağışlasın.. bu uğurda hala mücadele eden kader arkadaşlarımıza da tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

varya bende sana yazıcaktım madalyamı takıcaklar gitme dinlen hazır raporun varken diye.hem evdeyken bak midende rahat ediyo..ne güzel uyumuşsun ohh dinlen vallaa..
canım senine kandilin mübarek olsun dün ablamın aşılamsı oldu onun içinde dua et valla allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..

ay hadi inşallah hemen yüzünü güldürsün güzel Allahım ablacığının hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah..

Merhaba Arkadaşlar,
Dondurulmuş embiryo ile hamile kalan varsa bir sorum olacak;
benim 11. gün değerim 68 çıktı, 13. gün değeri 183, 15. gün değeri 530 şeklinde, merkezi arayıp telefonla bilgi verdim ve 15 gün sonra kese görmek için randevu verdiler, bu tarih bana çok geç gibi geliyor... Acaba değerlerde bir düşüklük olduğunu düşündükleri için mi bu kadar geç çağırdılar? daha önceden bakılsa kese görülmez mi? yoksa herşey normal de ben mi paronoya yapıyorum? cevap verirseniz çok sevinirim arkadaşlar, Allah hepimizin yardımcısı olsun....

canım benim dondurulmuş değil ama sen paronayaya bağlamışsınşaka bi yana hepimizi öyle geç çağırdılar merak etme bebeğin hayırlı olsun.

Kizlar kandiliniz mubarek olsun bu mubarek gunde kuzularimi sag saglim kucagima almak nasip oldu darisi sizlere. Dogumum uzun ve zor gecti ama bebeklere kzvustugum icin degerdi.

Kizlar kandiliniz mubarek olsun bu mubarek gunde kuzularimi sag saglim kucagima almak nasip oldu darisi sizlere. Dogumum uzun ve zor gecti ama bebeklere kzvustugum icin degerdi.

canım çok şükür çok sevindim allah analı babalı sağlıkla büyütmeni nasip etsin inan bugün hep aklımdaydın çok şükür.
darısı bizim başımıza.
güzel yavruşlarınıda kokla benim için
sen nasılsın ağrın varmı inşşlh iyisindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…