yaa bak gördünmü sorunlar bitmiyo ama ttalı sorunlar olunca üstesinden geliyosun
sen böyle telaşını sürsürürsen sende kalıcılık yapar ve panik atağa çevirin seni kızarakta olsa sakinleştirmeye çalışıyorum
umarım alınmıyosundur
hamilelikte pimpirikli oluyo insan ama üstesinden gelmeyi bilmeli yoksa bitmiyo
bulantıların nasıl?
slm fıstıklar...
nasılsınız bakalım bugn
tahmer
ya ne büyüttün cnm yaa sana teselli vermek bile gelmiyo artık
söylüyoruz söylüyoruz anlamıyosun bak evo evo ne güzel demiş ense kalınlığı iyiyse kanda iyi çıkıyo diye
lütfen bu kadar pimpiriklenme bebeğinede pimpiriklenmeyi bulaştırma
tamam anlıyorum endişeni ama fazla büyütyosun lütfen sakin olmaya çalış böyle yaparak kendine sıkıntı veririsin..
kızdırdın bak bu sabah beni hasta hasta
herzaman hayrıdır neyin var
haklısın canım yok alınmıyorum aksine iyi geliyor bana inşallah sende iyisindir canım hasta demişsin inşallah önemli bir şey yoktur.canım bulantılar çok çok hafifledi jelde bitti ya artık o kötü kokuda olmuyorya bulantılar yok denecek kadar az inşallah canım bende bu tatlı sorunların üstesinden geleceğim....
haklısın canım yok alınmıyorum aksine iyi geliyor bana inşallah sende iyisindir canım hasta demişsin inşallah önemli bir şey yoktur.canım bulantılar çok çok hafifledi jelde bitti ya artık o kötü kokuda olmuyorya bulantılar yok denecek kadar az inşallah canım bende bu tatlı sorunların üstesinden geleceğim....
hayırdır cicim neren hasta???
şimdi bana kızacaksınız da şu jel nasıl bişey öyle merak ediyorum ki... ilk tedavimi olduğumda da jel vermemişti doktor bana fitil vermişti şimdi fitil de vermedi haftada bir iğnem var ama herkes dertli nasıl bişey ki şu jel:26:
sabah hiç canım kalkmak istemedi 11 e kadar yataktaydım genede kalkmayacaktım ama karnımın açlığı yüzünden kalktım 2 lokma bişi yedim gene yattım kafam sersem gibi sanki tansiyonummu düşüyo ne anlamadım kalkınca biraz daha kendime geldim ve sizlere bakim dedim şuanda sersem gibiyim ama geçecek gibi zaman zaman böle oluyo buda hamileliğin verdiği bişey ama geçecek eminim pozitif düşünce misali..
kafam
halsizlik bacım yaa sersem gibiyim..
şimdi bana kızacaksınız da şu jel nasıl bişey öyle merak ediyorum ki... ilk tedavimi olduğumda da jel vermemişti doktor bana fitil vermişti şimdi fitil de vermedi haftada bir iğnem var ama herkes dertli nasıl bişey ki şu jel:26:
bence ne sormuş ol
bende nede cvplamış olayım
berbat ötesi bişii
fitilden büyük:))))korkunç kokan akan ama çok faydalı:)))
dün tüp bebek uzmanı süha sönmez anlattı kanal 7 de eğer biz tüp bebek yapanlara progestan jel ve hap vermesek hepsi düşük yapar diye tplarken yumurtaları rahimdeki progestan kayboluyomuş çok şaşırdım.
hııı şimdi normal süreçte yumurta çatlayıp dökülünce yerinde kist gibi bişey oluşuyormuş gebeliğin sarı cismi diyorlar işte o kistik yapı keseye hormon sağlıyormuş herhalde opu yapınca o geriye kalmıyor ondan veriyorlar.. ben kendiminkini gördüm keseden büyük bişey ağrı yapan da oymuş 3. aydan sonra kayboluyormuş..
iğne yakıyo ardından iğne yerlerinin acısı paha biçilemez misali bi dertama ama iğne de çok yakıyo amaaa...
sona yaklaştıkça daha çok belirtiler artıyo cnm sorma...canım sen artık sona yaklaşıyosun ve bunlar çok normal.zaten günümüz günümüzü tutmuyo.belki tansiyonun düşmüştür...tabi pozitif düşün pozitif olsun:)
yat anacım yat bak benim yatmaktan kafam yamuldu yine de kalkmıyorum.. üfff bir sürü de işim var halbuki((
varya hepimiz uzman olucaz sonunda.
sen evdesin sanırım ben yerinde olsam paso yatra uyuyrdum hiç iş miş yapma boşver:)
ay hem de ne uzman dün sağlık ocağına gittim ordaki doktorları beğenemez olmuşum, prof.tan aşağısı kesmiyor artık
ya ev işi temizlik falan değil onlar için yardımcım var da dolapların içlerini düzeltmem lazım kadın anlamaz atılacaklar var ayıklama yapmam lazıım.. hadi ben biraz iş yapayım da gelirim yine
herzaman düşsünde çıkmasın tansiyon ..benimde ilk başlarda 4 e kadar düşüyodu doktorum dışardada olsan yat bacaklarını kaldır demişti.şimdide düşük ama nezaman kontrole gitsem yüksek çıkıyo sanırım heycan yapıyorum.
zambak heralde bugün yarın gelir pzartesi gelicek diye biliyodum bende bekliyorum onu:)))
Allahtan yksek değil dediğin gibi benim zaen hep düşük çıkar hiç yüksekliğini bilmem
dilimi ısırayımda :))
seninki heyecandandır cnm.
sana bişey sorucam 7 aylık göbeğinle 8 aylık göbeğin arasında nası bi fark var.çok merak ediyorum ben hamile gibi değilde göbekli gibi duruyorum sankimm:)
ayy sana bişi diyeyimmi demin yağlanıyodum ya dedim bu nasıl bişi küçük gibi geliyo göbeğim bana acaba şimdiden soramı şişecem bilmiyorum...
bi fark yok gibi yani...
dışarıdan çok şiştin diyolar ama bana tepeden bakınca küçük gibi geliyo anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?