Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

benimki yanlara yayıldı ben onun farkındayım
cnm belki fotoğrafını küçültmen gerekiyodur
fotonun üstüne sağ tıkla birlikte aç de ve oradanda en alt sağda fotonun boyutunu küçült bak o zaman oluyomu
olmazsa gene yardımcı olurum.

bana sanki çok büyümemeş gibi geliyo ama doğruyu söyle bana acaba gözümmü alıştı
gözüktüğü gibi yanlara yayıldım dile kolay 13 kg aldım

Son düzenleme:

cnm yaa yandan çekseydin daha iyi değerlendirirdim ama dediğin gibi yanlara çok genişlemişsin kız bebekte öyle oluyo malesef
pek göbüşn yok demek iç karnın geniş cnm
olsun kilosu falan normal nede olsa varsın göbüşn çıkmasın

Sagolun arkadaslar guzel dilekleriniz icin. Dun gece uyumadim yavas yavas toparlaniyorum. Darisi sizlere allah sizlerede sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin.

tabi normal gelişimi şükür ben top gibi olsun isterdim göbüşümün :)))yanlarda toplarım oldu napalım:))benim ablamda benim gibi olmuştu yanlardan büyümüştü kızkardaşler çok benzermiş derler tabi onun popişide büyümüştü:))

Sagolun arkadaslar guzel dilekleriniz icin. Dun gece uyumadim yavas yavas toparlaniyorum. Darisi sizlere allah sizlerede sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin.

amin canım iyi olmana çok sevindim..bebekler uyuyomu sütün gelmeye başladımı ...nasılmış annelik duygusu allah bizlerede yaşatsın kucağımıza alıp koklamayı

ohh hadi iyi yani göznaydın
kaç çıkmış değer cnm...sadece dr a mı gösterdin yoksa kontrolde oldunmu?
sahi yaa sen dr unu değiştirdinmi

canım doktora göstermedim doktoruma yarın gitcem ama raporda risk tespit edilemeiştir diyor.canım papp-a 1,08mlu bide düzeltilmiş mom var oda 0,49 fb-hcg 73.70 onun düzeltilmiş mom da 1,63 canım.ya canım bir şey sorcam doktor benden başka tahlillerde istemişti hani şu toxoplazma falan varya onda rubella ıgg ve cmv ıgg yüksek çıkmış bunlar nedir biliyor musun...

Son düzenleme:

referans aralığındanmı yüksek çıkmış..druna bi göster cnm onlarıda yarın bakalım ne der
ama telaşlanma kötü bişi değildir...dengelenmesi için bişiler söyler sana uygularsın

referans aralığındanmı yüksek çıkmış..druna bi göster cnm onlarıda yarın bakalım ne der
ama telaşlanma kötü bişi değildir...dengelenmesi için bişiler söyler sana uygularsın

canım tüp bebek doktorumlada diğer doktorumlada görüştüm sorun yokmuş yani her şey normalmiş ayyy çok mutluyum çok şükür ALLAH ıma çok şükür.

canım tüp bebek doktorumlada diğer doktorumlada görüştüm sorun yokmuş yani her şey normalmiş ayyy çok mutluyum çok şükür ALLAH ıma çok şükür.

çok şükür güzel çıkmış sonuçların çook sevindim..ama daha 3 lü 4 lü ayrıntılılı ve en son şeker yüklemes,i olarak seni, bekleyenler var ben en son şekeri yaptırdım gerçekten bende hep tedirgindim:))))))canım ikili güzel çıkınca benim dr 3 lü yaptırmadı 4 lüyü yaptıralım ama ne olur neolmaz demişti.benim bildiğim ikili en önemlisi çok şükür ..

ay bende boy yok o yüzden mi bilmem ama ben sanki şimdiden senin gibiyim ay ben çok şişcem galiba top gibi olurum artık

yok be güzelim ilk zamnalrda nasılsa öyle kalıyo insan tam olarak olmasada hep bidahakki ay dahada büyür kocaman olur diyolardı öyle kocaman değil yanlara yayılan göbek oldu tabi erkek çocukları öne kızlar yanlara diyolar ne kadar doğru bilmem ama ...
hamilelik herkese çok yakışıyo tombilik olsakda allahımıza çok şükür :)

huuuu ben burdayım ama tombilik falan demeyelim ayıp oluyo amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…