Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Kizlar bebislerim uyuyorlar. Annelik duygusu bambaska birsey herkese nasip olur insallah. Halen inanamiyorum. Kuzularimi emziriyorum sutum daha gelmedi. Darisi sizlere :)

selamlar. benim bir sorum olucak. ben en son mayısın 16 sında adet oldum.haziranın 14 ünde adet olmam gerekiyordu adet olmadım. sadece bu ayın 23 ünde 4 gün süren çok çok az bi kanama oldu ama adet kanaması değildi günde bir damla iki damla geliyordu. acaba bu implantasyon kanamasımıdır. adet olmam gereken gün test yaptım negatif çıkmıştı. şimdi 27 sinde o kanama geçti ben daha test yapmadım. ne zaman evde idrar testi yapsam çıkar bi fikriniz varmı??

BURCUUUUU
daha azönce diger topikte yazdımm
göbüş nasıl büyüdümü diye
sonra geldimm bu topige bibakıyım dedimmm
ahada fotonu koymuşsunnn
önceki halini gördügüm için büyümüş kuzummm karnınnn
yayvan gerçektennn klasik kız karnııı

evet şimdi yazdım sana remini koydum diye
tam kız karnı dimi seninki ne durumda bu kızların hepsimi yayılıyo böyle:))))))bide popo büyür diyolar ben çok istiyorum büyüsün tahta gibiydi hamile kalmadan önce bende alt küçük üst geniş zaten alt büyüdümü denge olur hemm
i

muhakkak tekrarla testi ya da en güzeli kan testi yaptır kesin sonuç ama yazdıkların genelde hamilelerin başına gelen sanırım senin tüp değil.
inşllh hamilesindir

Bugün 10. haftamıza girdik ve günler geçtikçe ben çok mutlu oluyorum :) Ama doktor bana 2 hafta önce gittiğimde 1 ay sonra gel demişti. bense dayanamıyorum. meraktan çatlıyorum yaa. Acaba meleklerim napıyor diye, görmek istiyorum. Sizce gideyim mi doktora, ya da doktorun dediği zamanda mı giderim?
Hani bi de bende hiç belirti yok ya. sürekli aklım onlarda...

Kizlar bebislerim uyuyorlar. Annelik duygusu bambaska birsey herkese nasip olur insallah. Halen inanamiyorum. Kuzularimi emziriyorum sutum daha gelmedi. Darisi sizlere :)

Valla senin yazdıklarını okudukça, sabırsızlanıyorum ben! Allahım diyorum nasıl geçicek haftalar? Hayırlısıyla sağlıkla biz de kavuşuruz inşallah meleklerimize... insan nasıl da özlem duyuyor ya. Annelik içgüdüsü bu olsa gerek...

kızlar bişiy daha sorucaktım yaa...
İkizlerde yanılma payı yüksek olduğundan, ikili test önerilmiyo diyo okudum bi yerde. ikiz hamile olup yaptıranınız var mı ikili test?

günaydııın genelde öğleden sonra oluyordu benim bulantılar ama bu sabah meşhuuuuur sabah bulantısıyla da tanışmış oldum.. fena bir his ama beni mutlu ediyor çok şükür bugünleri de gördüm ya varsın bulansın...

ayyy ben asla dayanamaaam benim doktor zaten 15te bir çağırıyor ben ona bile dayanamadığım için 2. bir doktora daha gidiyorum sonuç olarak her hafta gitmiş oluyorum ben hamile olduğumu mayısın 25inde öğrendim saydım o günden beri 6 kez gitmişim doktora:))))

Yok ya biz sadece 2 kez gittik. Emin ol içim içimi yiyor. sürekli merak içindeyim. eşime diyorum nolur gidelim. diyor acele etme, yolundadır herşey. bazen diyorum tıbbi bilgisi olmasaydı çok daha meraklı olurdu o da. ama yok işte. biliyo ya, beni de meraktan öldürüyoo

ben de böyle delirmiş gibi devam etmiycem sonunda iki doktordan birine karar vericem ama şöyle bir 3 ayım falan bitsin ondan sonra.. zaten böyle devam edersem bebek gelince ona bakacak paramız kalmaz :)))

ben de böyle delirmiş gibi devam etmiycem sonunda iki doktordan birine karar vericem ama şöyle bir 3 ayım falan bitsin ondan sonra.. zaten böyle devam edersem bebek gelince ona bakacak paramız kalmaz :)))

:)) çok haklısın. ama işte şu 12 hafta, 3 ay ilk tremester bilmem ne bitene kadar, insan korkuyor. görmek istiyor. inan şu 12 haftayı bi atlatsam, üzerimden yük kalkıcak sanki... görebilsem bi de yavrucuklarımı :)

ben de galiba hareketlerini hissedene kadar hamile olduğumdan emin olamıycam :))) hala gidip gebelik testi yapasım var:))) hamile kalmadan önce 9 ay çok kısa keşke daha uzun olsa hamileliğin keyfine varsam diyordum şimdi önümde asırlar var gibi geliyor..

banada ilk başta öyle yapıyodu o kapıdan işe bende bacadan burdaki doktora gidiyodum kendi doktorumuza değilt tabii:) ilk başlarda söylüyodum gittim falan diye baktım bıdır bıdır konuşuyo gittiğimi söylemiyodum bende:)
bebek hareketlenince vazgeçtim bide uyuz etti burdaki dt-r kötü heber tellalı gibi gelmeye başladı şimdi gitmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…