Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

günaydın canım maşallah 10 hafta falan derken nasıl ileliyo haftalar :)))senin haftalarında bende hep merak içindeydim hareketler başlayınca rahatlıyosun..
eğer fırsatın varsa git gör yada yakınlarda başka hastane varsa ona git

kızlar bişiy daha sorucaktım yaa...
İkizlerde yanılma payı yüksek olduğundan, ikili test önerilmiyo diyo okudum bi yerde. ikiz hamile olup yaptıranınız var mı ikili test?

benim ikiz değil ama burda okuduklarımdan ikili yaptırmadı ikiz anneleri kan değerleri farklı çıkıyo diye ama ense kalınlıklarını ölçüyolar sanırım

ben de böyle delirmiş gibi devam etmiycem sonunda iki doktordan birine karar vericem ama şöyle bir 3 ayım falan bitsin ondan sonra.. zaten böyle devam edersem bebek gelince ona bakacak paramız kalmaz :)))

benim burdaki öylesine gittiğim dr hastane olduğu için 30 tl bide 10 gün içinde kontrol vardı rahat rahat gidebiliyodum prof falan olsa bende gidemezdim habire:)))))))

kızlar bişiy daha sorucaktım yaa...
İkizlerde yanılma payı yüksek olduğundan, ikili test önerilmiyo diyo okudum bi yerde. ikiz hamile olup yaptıranınız var mı ikili test?
evet cnm ikiz gebeliklerde ikili test yapılmıyo sadece ense kalınlığı ölçülüyo
ense kalınlığı iyiyse ikilide iyi çıkıyo
sanada ikili test yapılmaz büyük ihtimal
ben de böyle delirmiş gibi devam etmiycem sonunda iki doktordan birine karar vericem ama şöyle bir 3 ayım falan bitsin ondan sonra.. zaten böyle devam edersem bebek gelince ona bakacak paramız kalmaz :)))
ayşem sen osmancığa muyene başına kaç kuruş ödüyon bayağı tuzludur o herif

hihi bende ilk başlarher hafta gidiyodum her hafta
sonralarda hareketlerini hissedince 15e çıkarmaya karar verdim
2 3 defa 15te bir gittim sonra yüzün göstermediği için merakla belki bu sefer gösteriri diye her haftaya çevirdik yüzünü gösterdi 15te bire çıkardık 2 defa 15 günde 1 gittim şimdi ise geçen hafta muayene oldum yarın yine olucam idrar testi sonucu için
bundan sonrada haftada 1 gitmeye niyetim var...sona yaklaştım ultrason görüntülerinin sonları olacak
bide benim gittiğim dr un olduğu hastanede eşim genel yönetici olarak çalıştığından hiç sorun yok
dr umda siz ne zaman isterseniz gelin diyo

Kizlar bebislerim uyuyorlar. Annelik duygusu bambaska birsey herkese nasip olur insallah. Halen inanamiyorum. Kuzularimi emziriyorum sutum daha gelmedi. Darisi sizlere :)

canımmm allah analı babalı büyütsün şansları bahtları açık olsun inşallah, sağlıkla huzurla büyüt:))), darısı bizeeeeee inşallahh:))

kızlarrr merhaba, dün giremedim, eşim herşeyi yasaklıyor laptop, cep telefonu felan, benden cok korktu tabı :),
işlerimden ötürü biraz açtığımda hemen bir bakıyorum topiğe,

okadar cok ilerlemişki okuyamadım:),

herzaman canım saol , inşallah hep böyle gider, şu anda hala yatıyorum oyle bır korku gelmişki valla wc ye bile korka korka gidiyorum sankı gene olcakmıs gıbı gelıyor off ne zor bırsey yaa,

ayşeee cimm, bende yatmaktan kılo aldım valla sankı ama hıc ıyı degıl off ne yapcaz, benım mıdemde bulanmıyor o yuzden herseyı rahatca yıyorum:)),

şizofrenn, canım benimde burda bir tane arkadaşım var o da henuz birşey bilmiyor tum gun yalnızım gene allahtan bır yardımcı kadın var, akşamda eşim geliyor, aman o da bazen sınırlı gelıyor ıslerınden dolayı , bu haldeykende hıc başka birşey çekemiyorsun valla:), hep şımartılmak istiyormuşsun ohh ne ala bende yapıyprum valla :)))

ay ne güzel benim eşim olsaydı hastanede bende giderdim habire:))senin doğumun sezeryan olucak dimi kesin tarih vermedimi daha doktorun.

ay ne güzel benim eşim olsaydı hastanede bende giderdim habire:))senin doğumun sezeryan olucak dimi kesin tarih vermedimi daha doktorun.

valla sorma çok iyi gerçekten yoksa hangi dr çeker her hafta aynı hastayı
kesin sezeryan cnm ama biz etrafa sezeryan demiyorum sonunda belli olacak diyoruz....

espoir cnm hoşgeldin maşallah ikiz bebeklerden vakit bulup giriyon ne güzel
şu tarih ve saatlerini isimleri belliyse yazda listeye ekleyelim sizi

varya aslında iyi yapıyosun ben kime söylesem aaa neden normal doğur canım diyolar çok biliyolar
ben normal doğurmuş kadınların artık ben çektim oda çeksin mantığıyla üstüme geldiğini düşünmeye başladım sonunda
işin şakası gerçekten insanın bazıları canını sıkıyo yok sezeryan öyleymiş böyleymiş sanane dimi nası istersem öyle doğururum

Valla canım eşim çıkınca peşine ben de çıkiim desem o da o hastanede çalışıyo ve biz ilçede olduğumuzdan bi tanecik hastane var. o da devlet :) Ayh bugün ikna edebilirsem bi uğrıycam bakalım. inşallah başarabilirim :)

bana geçmiyo şimdilik günler. sayıyorum bir bir:) evde yalnız olunca ve mide bulantısı falan da olmayınca keyfim yerinde ya çok şükür. geçmiyo günler :) ahh ahh yakınlardaki hastaneye ulaşımıım eşimden dolayı çok zor... aslında 2 dakikalık mesafedeyim ama...

benim ikiz değil ama burda okuduklarımdan ikili yaptırmadı ikiz anneleri kan değerleri farklı çıkıyo diye ama ense kalınlıklarını ölçüyolar sanırım

anladım canım ya çok sağol. buradaki doktor ikiz pek takip etmediğinden bişiy demedi. kendi doktorumla hennüz görüşmediğimden fikir aliim dedim. çok sağol....

öyle olmuyo işte :) eş hastanede olunca hiç gidilmiyo canım. kadın doğuma gitmek için önce eşimin polikliniğinden geçmem gerekiyo ve beni görse ne der diye korkuma gidemiyoruum :)))

bizim etrafta tüp bebek olduğunu bilen bile yok dr umuzdan başka...
tüp bebekte genelde sezeryan deniliyo ama bakalım bizim dr ne ile karşılayacak
gerçi ben sezeryan olucam desemde dr um neden demez çok iyi bi dr um var
eşimde tüp bebek olmasa bile sezeryan yaptırtır beni çünkü o acıyı çelmemmi istemiyo mazallah bana o acıyı çektirdi diye bebekten soğur bide neme lazım
bakalım yarın bi dr a söyleyeyim ne olacak yorumu..geçen kayınvalideme dedim eşimin sezeryan istediğini bana ters ters baktı çokta tın ters bakması hiç umrumda bile değil..beraber olduğumuz ortamlarda millet soruyo nasıl doğuracan kaynanada atlıyo hemen şuan bişi belli olmaz son anda belli olur diye ya sanane be kadın bana soruyolar sana değil.

ayşem sen osmancığa muyene başına kaç kuruş ödüyon bayağı tuzludur o herif

ehh biraz 250 muayene ama ayda 1 kez alıyor her gittiğimde vermiyorum..prof.olanlar o civarda alıyorlar bursada 250-300 gibi.. asıl doğum kısmet olursa o pahalıya patlar.. Allahtan banka epey bir kısmını karşılıyor 250nin 190nını alıyorum bankadan..

evet cnm anca o civarlardır muhakkak..
ama banka karşılıyosa iyi yani ayda 60 lira ödemiş oluyosun
ee doğumda karşılarmı peki?

oyyy burcuuu öyle demeee
benimm poponun maşallahı vardııı
hamile kalınca hepten coştuuu
yaygın benimde karnımmm

güzel annecikler
ben yarın sabahtan dr kontrolümü olucam idrar ve şekerime tekrar bakılacak ve sonuçlarla dr a muayene olucam...
sonrasındada 1 haftalığına aranızdan ayrılıyorum...
anneme gidicem orada ablamlarda olucak ve güzel 1 hafta geçireceğimi umuyorum
doğumdan önceki son kaçamağımı yapıcam yani...
ablamlara eşlik edemem denize giremem korkumdan ama sıcak kumlarda sizleri hatırlarım en azında...
annişlede alışverişe çıkıcaz bana pijama falan filan son eksiklerimi tamamlayacağız...
sonra evime döndüğümdede bebişimin cicilerini yıkama ütüleme dolabına yerleştirme işine başlayacağım
kociş sen hiç uğraşma kuru temizlemeye vereyim hepsini sen deterjanlarınıda ver diyo ama ben kesinlikle karşıyım
bebişimin ilk cicilerini kendim yıkamak ütülemek isterim en doğalından...kuru temizlemede neyin nesiymiş...güya beni uğraştırmamak istiyo kocişim ama olmaz..
bebişin cicileri bittikten sonrada temmuzun sonuna doğru evde dip köşe temizlik olacak halılar yıkanmaya gidecek kadın alıcam 1 2 gün temizliğe yardımıma geleceklerde var...
inş planlarım umduğum gibi yürür...geçen bi topikte okumuştum ''kul kurar kader gülermiş'' misali..
Allahım hakkımda ve hakkımızda hayırlı olanı eylesin...
leptopumu götürürmüyüm bilmiyorum ama benden hbr alamazsanız bilinki tatil havasındayım
ben yokken bi yaramazlık yapmayın haaaa

evet cnm anca o civarlardır muhakkak..
ama banka karşılıyosa iyi yani ayda 60 lira ödemiş oluyosun
ee doğumda karşılarmı peki?

karşılar muhakkak ama ne kadarını karşılar bilemiyorum amaaan neyse daha çok var hayırlısıyla o günler gelsin de...
canııım sana iyi tatiller iyi gezmeler çok özletme kendini:80:

canım diğer topiğe yazdım zaten ama özliycez seni dikkat et kendine :))))bilgisayarını götür sen yinee

ya ne güzel özel sigorta dimi seninki..eminim doğumuda uygun yaparsın.

ya ne güzel özel sigorta dimi seninki..eminim doğumuda uygun yaparsın.

evet özel sigorta gibi bişey çalıştığım yere götürüyorum faturalarımı fatura resmi fiyatlara uygunsa %90nını alıyorum.. valla geçen mart 2 arkadaş doğum yaptı acıbademde ceplerinden 200-300 lira ancak çıkmıştır.. ama onarın doktoru da acıbademdeydi biraz indirim yaptılar onlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…