Bugün 10. haftamıza girdik ve günler geçtikçe ben çok mutlu oluyorum :) Ama doktor bana 2 hafta önce gittiğimde 1 ay sonra gel demişti. bense dayanamıyorum. meraktan çatlıyorum yaa. Acaba meleklerim napıyor diye, görmek istiyorum. Sizce gideyim mi doktora, ya da doktorun dediği zamanda mı giderim?
Hani bi de bende hiç belirti yok ya. sürekli aklım onlarda...
kızlar bişiy daha sorucaktım yaa...
İkizlerde yanılma payı yüksek olduğundan, ikili test önerilmiyo diyo okudum bi yerde. ikiz hamile olup yaptıranınız var mı ikili test?
ben de böyle delirmiş gibi devam etmiycem sonunda iki doktordan birine karar vericem ama şöyle bir 3 ayım falan bitsin ondan sonra.. zaten böyle devam edersem bebek gelince ona bakacak paramız kalmaz :)))
evet cnm ikiz gebeliklerde ikili test yapılmıyo sadece ense kalınlığı ölçülüyokızlar bişiy daha sorucaktım yaa...
İkizlerde yanılma payı yüksek olduğundan, ikili test önerilmiyo diyo okudum bi yerde. ikiz hamile olup yaptıranınız var mı ikili test?
ayşem sen osmancığa muyene başına kaç kuruş ödüyon bayağı tuzludur o herifben de böyle delirmiş gibi devam etmiycem sonunda iki doktordan birine karar vericem ama şöyle bir 3 ayım falan bitsin ondan sonra.. zaten böyle devam edersem bebek gelince ona bakacak paramız kalmaz :)))
banada ilk başta öyle yapıyodu o kapıdan işe bende bacadan burdaki doktora gidiyodum kendi doktorumuza değilt tabii:) ilk başlarda söylüyodum gittim falan diye baktım bıdır bıdır konuşuyo gittiğimi söylemiyodum bende:)
bebek hareketlenince vazgeçtim bide uyuz etti burdaki dt-r kötü heber tellalı gibi gelmeye başladı şimdi gitmiyorum:)
Kizlar bebislerim uyuyorlar. Annelik duygusu bambaska birsey herkese nasip olur insallah. Halen inanamiyorum. Kuzularimi emziriyorum sutum daha gelmedi. Darisi sizlere :)
evet cnm ikiz gebeliklerde ikili test yapılmıyo sadece ense kalınlığı ölçülüyo
ense kalınlığı iyiyse ikilide iyi çıkıyo
sanada ikili test yapılmaz büyük ihtimal
ayşem sen osmancığa muyene başına kaç kuruş ödüyon bayağı tuzludur o herif
hihi bende ilk başlarher hafta gidiyodum her hafta
sonralarda hareketlerini hissedince 15e çıkarmaya karar verdim
2 3 defa 15te bir gittim sonra yüzün göstermediği için merakla belki bu sefer gösteriri diye her haftaya çevirdik yüzünü gösterdi 15te bire çıkardık 2 defa 15 günde 1 gittim şimdi ise geçen hafta muayene oldum yarın yine olucam idrar testi sonucu için
bundan sonrada haftada 1 gitmeye niyetim var...sona yaklaştım ultrason görüntülerinin sonları olacak
bide benim gittiğim dr un olduğu hastanede eşim genel yönetici olarak çalıştığından hiç sorun yok
dr umda siz ne zaman isterseniz gelin diyo
ay ne güzel benim eşim olsaydı hastanede bende giderdim habire:))senin doğumun sezeryan olucak dimi kesin tarih vermedimi daha doktorun.
valla sorma çok iyi gerçekten yoksa hangi dr çeker her hafta aynı hastayı
kesin sezeryan cnm ama biz etrafa sezeryan demiyorum sonunda belli olacak diyoruz....
espoir cnm hoşgeldin maşallah ikiz bebeklerden vakit bulup giriyon ne güzel
şu tarih ve saatlerini isimleri belliyse yazda listeye ekleyelim sizi
banada ilk başta öyle yapıyodu o kapıdan işe bende bacadan burdaki doktora gidiyodum kendi doktorumuza değilt tabii:) ilk başlarda söylüyodum gittim falan diye baktım bıdır bıdır konuşuyo gittiğimi söylemiyodum bende:)
bebek hareketlenince vazgeçtim bide uyuz etti burdaki dt-r kötü heber tellalı gibi gelmeye başladı şimdi gitmiyorum:)
günaydın canım maşallah 10 hafta falan derken nasıl ileliyo haftalar :)))senin haftalarında bende hep merak içindeydim hareketler başlayınca rahatlıyosun..
eğer fırsatın varsa git gör yada yakınlarda başka hastane varsa ona git
benim ikiz değil ama burda okuduklarımdan ikili yaptırmadı ikiz anneleri kan değerleri farklı çıkıyo diye ama ense kalınlıklarını ölçüyolar sanırım
ay ne güzel benim eşim olsaydı hastanede bende giderdim habire:))senin doğumun sezeryan olucak dimi kesin tarih vermedimi daha doktorun.
varya aslında iyi yapıyosun ben kime söylesem aaa neden normal doğur canım diyolar çok biliyolar
ben normal doğurmuş kadınların artık ben çektim oda çeksin mantığıyla üstüme geldiğini düşünmeye başladım sonunda
işin şakası gerçekten insanın bazıları canını sıkıyo yok sezeryan öyleymiş böyleymiş sanane dimi nası istersem öyle doğururum
ayşem sen osmancığa muyene başına kaç kuruş ödüyon bayağı tuzludur o herif
ehh biraz 250 muayene ama ayda 1 kez alıyor her gittiğimde vermiyorum..prof.olanlar o civarda alıyorlar bursada 250-300 gibi.. asıl doğum kısmet olursa o pahalıya patlar.. Allahtan banka epey bir kısmını karşılıyor 250nin 190nını alıyorum bankadan..
evet şimdi yazdım sana remini koydum diye
tam kız karnı dimi seninki ne durumda bu kızların hepsimi yayılıyo böyle:))))))bide popo büyür diyolar ben çok istiyorum büyüsün tahta gibiydi hamile kalmadan önce bende alt küçük üst geniş zaten alt büyüdümü denge olur hemm
i
evet cnm anca o civarlardır muhakkak..
ama banka karşılıyosa iyi yani ayda 60 lira ödemiş oluyosun
ee doğumda karşılarmı peki?
oyyy burcuuu öyle demeee
benimm poponun maşallahı vardııı
hamile kalınca hepten coştuuu
yaygın benimde karnımmm[/QUOTE
ya benim popoyu görsen sende derdin :)))özel çamaşır almıştım poplinm, ne adı büyük gösretsin diye eşim dediki giyersen kıçını koparırım :))ondan gizli giydim hatta bi iki kere:))))
ama yapı meselesi yine kollardan alıyorum ..amannn alalım doğurunca koşuşturmaktan eririz zaten.
ee kız anası olduğun nası analşılcak yayılcak ki anlaşılsın:i
güzel annecikler
ben yarın sabahtan dr kontrolümü olucam idrar ve şekerime tekrar bakılacak ve sonuçlarla dr a muayene olucam...
sonrasındada 1 haftalığına aranızdan ayrılıyorum...
anneme gidicem orada ablamlarda olucak ve güzel 1 hafta geçireceğimi umuyorum
doğumdan önceki son kaçamağımı yapıcam yani...
ablamlara eşlik edemem denize giremem korkumdan ama sıcak kumlarda sizleri hatırlarım en azında...
annişlede alışverişe çıkıcaz bana pijama falan filan son eksiklerimi tamamlayacağız...
sonra evime döndüğümdede bebişimin cicilerini yıkama ütüleme dolabına yerleştirme işine başlayacağım
kociş sen hiç uğraşma kuru temizlemeye vereyim hepsini sen deterjanlarınıda ver diyo ama ben kesinlikle karşıyım
bebişimin ilk cicilerini kendim yıkamak ütülemek isterim en doğalından...kuru temizlemede neyin nesiymiş...güya beni uğraştırmamak istiyo kocişim ama olmaz..
bebişin cicileri bittikten sonrada temmuzun sonuna doğru evde dip köşe temizlik olacak halılar yıkanmaya gidecek kadın alıcam 1 2 gün temizliğe yardımıma geleceklerde var...
inş planlarım umduğum gibi yürür...geçen bi topikte okumuştum ''kul kurar kader gülermiş'' misali..
Allahım hakkımda ve hakkımızda hayırlı olanı eylesin...
leptopumu götürürmüyüm bilmiyorum ama benden hbr alamazsanız bilinki tatil havasındayım
ben yokken bi yaramazlık yapmayın haaaa
ehh biraz 250 muayene ama ayda 1 kez alıyor her gittiğimde vermiyorum..prof.olanlar o civarda alıyorlar bursada 250-300 gibi.. asıl doğum kısmet olursa o pahalıya patlar.. Allahtan banka epey bir kısmını karşılıyor 250nin 190nını alıyorum bankadan..
ya ne güzel özel sigorta dimi seninki..eminim doğumuda uygun yaparsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?