Günaydın canlaarr!
Çok şükür bi haftayı daha geride bıraktık biz :) valla ne yalan söyliim; günler geçtikçe keyfim katlanıyor!
Bu arada, benim şimdiden karnım çıktı. Acaba ikiz diye mi? yoksa hiç kilo almadım aslında. ama karnım baya belli. eşim de şaşırdı
ikiz diye herhalde kilo da aldın mı peki?
ya gece uyanıyorum evet ama bide gece uykum gelmiyo saat 3e kadar oturuyorum uykum kaçıyo bugünlerde bide bu gece çok gıcık geçti sanki sıkıştırıyomuşum gibi tekmelediler bende huzursuz oldum rahatsızmı ediyorum acaba diye sağdan sola bile dönemedim acaip bi duygu ya sanki üstüste biniyolarmış gibi hissediyorum sırt üstü yatamıyorum zaten bide dün ara ara sancı girdi korktum kalktım duş aldım nolur nolmaz doğururum falan dedim çantamı bile hazırlıyodum hiç bu kadar sık kasılmamıştı dewam etseydi doktora gidecektim ama bugün düne nazaran daha az ssancım var hatta yok denecek kadar ama yine çok hareketliler çok sıkıyolar beni kabıma sığamıyorum ya nolur biraz daha dayansınlar daha çok erken acaba bundan sonra böyle mi dewam edecek yoksa sonlara yaklaştığımın bi işareti mi???
yok canım, hiç almadım henüz. öyle de çok yiyorum ama, çok şükür şimdilik hiç almadım :) sonraki aylar telafi etmem inşallah...
meraba kızlar kaç gündür giremedim rahatsızlandım 2 gün önce.gece 4 te birden akıntım var diye uyandım.kanamam oluyomuş meğerse çok yoğun bişekilde.öyle korktumki bebeğimi kaybettim dedim.hemen acile gittik doktorum geldi sağolsun.ultrasonda baktı bebeğimin kalbi atıyomuş çok şükür dedim o anda.ben kaybettim sanmıştım.bebeğimi aşağıda taşıyomuşum ve damarlara baskı yapıyomuş öyle dedi doktorum.şimdi evde istirahat ediyorum.ayağa kalkmaya korkar oldum.tecrübeli hamişler sizde de olmuş muydu kanama falan?:26:
varya dikkat et ben 13 14 kg aldım bile anlamıyosun
canım ya çok geçmiş olsun kanamayı bende yaşadım ama benimki azdı nasıl bi duygu olduğunu bilirim allah bidaha yaşatmasın..herzamanın olmuştu bebek yukarı çıkınca geçmişti korkma dinlen doktoru yukarı çıkınca geçicek demişti şükür geçti.kendi gelince yazar zaten .
çok saol cnm inş.benimkide yukarı çıkar da rahatlarız.21 inde kontrolüm var bakalım inş.herşey yolunda gider.
canım 3 tane benim tek olduğu halde içerde bişey geriliyo gibi geliyo tedirgin olma doktor randevun nezaman sen daha sık gidiyosundur zaten.
merak etme inşllh gününde gelicek bebeklerin.dile kolay 3 tane bebek taşıyosun oturmak kalkmak uyumak hepsi zor şükür çoğunu atlattık azı kaldı..
gece sıcak bide yatış pozisyonu bulmak çok zor ben yüzüstüne alışmışım bende zorlanıyorum ..acaba yüzüstü uyumanın sakıncası varmı sabah kendimi öyle buluyorum
hiiiiiiiiiiAy valla naparım bilmem... İkiz olunca iki katı bide...
yüzüstü yatamıyorum bende çok severim yüzüüstü uyumayı ama önümdeki top izin vermiyo:)))
burcucum birbirimize telefonlarımızı verelim nolur nolmaz dimi???
her zamanında alcam gelsinde
zaten öyle bi orantı olsaydı ve ben üçüzlere hamile olsaydım sanırım şuan 39 kilo almış olurdum:)ya kilonun ikizle üçüzzle alakası yok bünye meselesi
ben zayıftım hala kollarım bacaklarım incecik 5kilo aldım 1aydırda almıyorum kilo
ama göbek büyüyo basket topu gibi valla
evt gerçekden alalım sonlara yaklaşıyoruz birbirimizden haberdar olmuş oluruz ben sana özelden atarım telimi.
sen nerde düşünüyosun doğumu
zaten öyle bi orantı olsaydı ve ben üçüzlere hamile olsaydım sanırım şuan 39 kilo almış olurdum:)
ay ne güzel hiç kilo almamışsın maşallah sana.
ayşe ya aklına girdim senin valla
benimkide hemen hemen aynısını yapmıştı zaten hareket başlayınca gerekde kalmıycak..
bişeyler yemeye başladınmı yediklerin gaz yapıy olabilirmi.bide ilaç alıyomusun progestan tarzı onlarda şişirip gaz yapıyodu
canım benim ya,,, çok geçmiş olsun... Allahım yaşatmasın bi daha... ben de sürekli korku doluyum. ya bişiy olursa diyeİnşallah hiçbirimiz yaşamayız öyle korku dolu şeyler...
selam kızlarrrr canlarım nasılsınız haber veremeden gitmek zorunda kaldım.benim kız kardeşimdende öte bir arkadaşım var 10 yıllık tüp bebek tedavimde her şeyimde o baktı bana ama şimdi ayrılıyoruz kızlar erzuruma tayinleri çıktı evini toplamaya gittim daha doğrusu onlar topladı ben oturdum kızlar çok kötüyüm benim burda kimsem yok ağlıyorum kaç gündür dayanamıyorum haftanın 4 günü rahat birlikte olurduk neyse mutlu olsunda.sizler nasılsınız canlar benim bulantılarım ve kusmalarım hala geçmedi kızlar...herzaman döndümü tatilden geçmişe bakamadım lila nurcan nevra ayşe inşallah herkes iyidir geçmişe bir bakayım ben
selam kızlarrrr canlarım nasılsınız haber veremeden gitmek zorunda kaldım.benim kız kardeşimdende öte bir arkadaşım var 10 yıllık tüp bebek tedavimde her şeyimde o baktı bana ama şimdi ayrılıyoruz kızlar erzuruma tayinleri çıktı evini toplamaya gittim daha doğrusu onlar topladı ben oturdum kızlar çok kötüyüm benim burda kimsem yok ağlıyorum kaç gündür dayanamıyorum haftanın 4 günü rahat birlikte olurduk neyse mutlu olsunda.sizler nasılsınız canlar benim bulantılarım ve kusmalarım hala geçmedi kızlar...herzaman döndümü tatilden geçmişe bakamadım lila nurcan nevra ayşe inşallah herkes iyidir geçmişe bir bakayım ben
aynı sorun bende de var hiç sorma cnm.geçen gün kendimi öyle yalnz hissettimki oturdum ağladım hüngür hüngür.annemi aradım hiç gelmiyosunuz dedim sitem ettim.o da dayanamamış geldi hemen saolsun :) artık bizimle kalacakmış karar vermiş.bide kanamam olunca o da korktu tabi.gurbette olmak zor işmiş kızlar.kafa dengi komşu olmayınca da çekilmiyo yalnızlık.iyiki internetimiz varmış diyorum sanalda olsa birsürü arkadaşımız oldu halimizden anlayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?