Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

slm kızlar...
bugünkü tatilimdeki son gnlerden birini son eksiklerin alışverişine ayırdık
vee sonunda pijama takımları işini hallettim 2 takım pijama takımı aldım evdede var bitane ablamın vediği yedek olarak etti 3 takım yeterde artar bile artık
artııı birde doğumdan sonra Allah kısmet ederse mevlütümzde giymek için mevlüt takımıda aldım kendime güzel paracıklar bayıldım hepsine ama deydi tam istediğim gibi aldım hepsini kimi annem verdi kimini ben sağolsun anneciğim..
lohusa bardaklarımıza süslerimizide aldık hazır buldum şükür kendim uğraşmayacak sonra güzel bardaklarda aldım süslerimi takmak için..
emzirme südyenimizi aldık,takı yastıklarını beğenmedim hepsi çok şatafatlı geldi dedim bu böyle olmayacak girdim bi çeyiz hazırlıkları yapan dkkana şöyle şöyle tarif ettim ve onuda özel yaptırıyorum,güzel kızımın fotolarını koymaya albüm aldım birde cicişlerimizi asmaya askılar aldık süslü süslü...
sonra mobilyamızın içine örtü diktirdim ölçülerine uygun
epey yoruldum ama kızım için deydi sürekli kıpır kıpırdı ona alışveriş yaptığımı anladım fıstığım benim....

ya gece uyanıyorum evet ama bide gece uykum gelmiyo saat 3e kadar oturuyorum uykum kaçıyo bugünlerde bide bu gece çok gıcık geçti sanki sıkıştırıyomuşum gibi tekmelediler bende huzursuz oldum rahatsızmı ediyorum acaba diye sağdan sola bile dönemedim acaip bi duygu ya sanki üstüste biniyolarmış gibi hissediyorum sırt üstü yatamıyorum zaten bide dün ara ara sancı girdi korktum kalktım duş aldım nolur nolmaz doğururum falan dedim çantamı bile hazırlıyodum hiç bu kadar sık kasılmamıştı dewam etseydi doktora gidecektim ama bugün düne nazaran daha az ssancım var hatta yok denecek kadar ama yine çok hareketliler çok sıkıyolar beni kabıma sığamıyorum ya nolur biraz daha dayansınlar daha çok erken acaba bundan sonra böyle mi dewam edecek yoksa sonlara yaklaştığımın bi işareti mi???

gaz sancısından ölüyorum nolur bana bir akıl verin ne yesem ne içsem geçer bu nefesim kesildi..

bir kaşık at ağzına cnm hemen su iç üstüne sonra kardeşim çok yapar ve çok ii geliyo ona cnm dene bakalım

valla ben bilmem ama sat birine bebişle ilgileemezsin ben topiğe zor giriyom dün geceden beri ağlıyo kız :))))))

canım alma öle şeler zaten yakında hareketler başlayacak boşuna uğraşma öle şelerle zaten annenin kalp atışı ile bebeğinki karışyomuş ben alacaktım satan dükkandaki kız kendisi alma dedi bana :)))))
gaz içinde ben sodaya birkaç damla limon sıkıyordum canım

aman yok almıycam zaten o alet yüzünden bi kavga patladı akşam evde.. yok iyice delirmişmişim zaten her hafta doktora gidiyomuşum sabahtan akşama o gürültüyü mü dinleyecekmişiz... yedi adam beni yediiii... küstüm yattım ben de..
yazını görünce hemen aklıma geldi yazmak istedim umarım faydası olur cnm
galiba faydası oldu hala şikinim ama sancım yok en azından sağol canım...

almıycam canım adam canıma okudu koydu ((

Günaydın canlaarr!
Çok şükür bi haftayı daha geride bıraktık biz :) valla ne yalan söyliim; günler geçtikçe keyfim katlanıyor!
Bu arada, benim şimdiden karnım çıktı. Acaba ikiz diye mi? yoksa hiç kilo almadım aslında. ama karnım baya belli. eşim de şaşırdı

Size de günaydın bıcırıklar ve anneleri :))) valla benim de karnım var ama zaten 5 aylık göbeem vardı önceden şimdi de gazım var etti mi sana 7 aylık

Size de günaydın bıcırıklar ve anneleri :))) valla benim de karnım var ama zaten 5 aylık göbeem vardı önceden şimdi de gazım var etti mi sana 7 aylık

Ay canım ya, kıyama valla... gaz çok kötü oluyo ya. ara ara bende de oluyodu, kıvrandırıyodu resmen. geçer inşallah en kısa zamanda...
benim karnım hiç yoktu ya. özellikle sabahları dümdüz olurdu ama, artık öyle değil. dün gece öyle darlandım ki; kestim attım pijamamın lastiğini :)))

ikiz diye herhalde kilo da aldın mı peki?

meraba kızlar kaç gündür giremedim rahatsızlandım 2 gün önce.gece 4 te birden akıntım var diye uyandım.kanamam oluyomuş meğerse çok yoğun bişekilde.öyle korktumki bebeğimi kaybettim dedim.hemen acile gittik doktorum geldi sağolsun.ultrasonda baktı bebeğimin kalbi atıyomuş çok şükür dedim o anda.ben kaybettim sanmıştım.bebeğimi aşağıda taşıyomuşum ve damarlara baskı yapıyomuş öyle dedi doktorum.şimdi evde istirahat ediyorum.ayağa kalkmaya korkar oldum.tecrübeli hamişler sizde de olmuş muydu kanama falan?:26:

büyük geçmiş olsun canım.. Allah bir daha göstermesin.. benim bildiğim kadarıyla herzaman seninlenin de hem başlarda hem de 3 ayı geçtikten sonra da epey kanaması olmuştu ama bak şükür iyi şimdi geri sayımda :)))

saol aysecim amiin rabbim kimselere yaşatmasın.3 ayı bitirdik rahatız derken korktuk baya sorma.demekki risk her zaman varmış.
sen nasılsın gidiyo musun işe?

canım ya çok geçmiş olsun kanamayı bende yaşadım ama benimki azdı nasıl bi duygu olduğunu bilirim allah bidaha yaşatmasın..herzamanın olmuştu bebek yukarı çıkınca geçmişti korkma dinlen doktoru yukarı çıkınca geçicek demişti şükür geçti.kendi gelince yazar zaten .

ayşe ya aklına girdim senin valla
benimkide hemen hemen aynısını yapmıştı zaten hareket başlayınca gerekde kalmıycak..
bişeyler yemeye başladınmı yediklerin gaz yapıy olabilirmi.bide ilaç alıyomusun progestan tarzı onlarda şişirip gaz yapıyodu

ay ne güzel tamamladın ya ben hala araştırıyorum lohusa şerbeti koymak için bardaklar nası hepsini iyi günlerde kullan..
bende hala tık yok kaldırsam biyerlerimi gidip bakıcam ama zor geliyo netten alıyım diyorum sonra vazgeçiyorum en son gecelik aldım büyük geldi elimde patladı resmen olmadı gidip daraltıyım diyorum.
nezaman dönüyosun istanbula bugünmü aldıklarını yüklesene biara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…