tabiki yüzmek faydalı ama erkekler anlamıyo bende boşverdim..
canım muhakkak yemeye çalış vücudun 3 bebek için çalışıyo kahvaltını aksatma en önemli öğün.benimde akşamları canım istemiyo yinede yemeye çalışıyorum
eğer gece çok fazla uyanıyosan sabah yorgun ve mutsuz hissediyo olabilirsin kendini..
gaz sancısı için bir kaşık kimyon cnm hemen keser dene bi bence...
bir kaşık at ağzına cnm hemen su iç üstüne sonra kardeşim çok yapar ve çok ii geliyo ona cnm dene bakalım
valla ben bilmem ama sat birine bebişle ilgileemezsin ben topiğe zor giriyom dün geceden beri ağlıyo kız :))))))sğl cnm valla doğum öncesi böyle bi eğişiklik iyi geldi
gaz sorununuzda en kısa zamanda geçer inş cnm
ohh ne güzel şımartılmak değilmi inan aynı ilgi alaka şuan benim üzerimde bende evin küçük kızıyım va babam her öğünde bi sonraki öğünde ne yemek istersin diye hep soruyo,sadece yemeklede bitmiyo tabi,hamişliğini doya doya yaşa cnm
aramıza hoşgeldin cnm...hayırlısı olsun..
aaa doğum tarihlerimiz aynıı olacak yaaa kesinibakalım dr bize isterseniz epidural normalde yaparız dedi ama belli değil
siz ne isterseniz diyo
ohh cnm tatilde yaptın demek
valla gözlerim senide aradı ama tahmeri merak ediyorum uzun zamndır girmedi hiç
cicim hoşgeldin kuzum nasılsnız
sen bana sattın topiği bende kime satacam onu düşünüyorum...
ya burda tanışıp da görüşmek istediğim o kadar çok insan var ki benim de ne güzel olurdu.. hatta bir tanesiyle tanıştım şimdi gerçekten en yakınım oldu diyebilirim.. bursada da olduğu için sık sık görüşüyoruz yada en azından gün aşırı 1 saat falan telefonda konuşıyoruz:))
baktım bu arada ama acaba zararı olur mu ki??
aman yok almıycam zaten o alet yüzünden bi kavga patladı akşam evde.. yok iyice delirmişmişim zaten her hafta doktora gidiyomuşum sabahtan akşama o gürültüyü mü dinleyecekmişiz... yedi adam beni yediiii... küstüm yattım ben de..Bu soruya ben cevap veriyim Ayşecim :))) Bende hamileyken muayene araları uzun geliyordu :)) doktorum bahçeciden Burçak Hanımdı sordum zararı olmaz canım dedi ama bence gerek yok boşuna para ucuz bile olsa kendini strese sokarsın dedi :)) ama kararı bana bırakmıştı.
galiba faydası oldu hala şikinim ama sancım yok en azından sağol canım...yazını görünce hemen aklıma geldi yazmak istedim umarım faydası olur cnm
canım alma öle şeler zaten yakında hareketler başlayacak boşuna uğraşma öle şelerle zaten annenin kalp atışı ile bebeğinki karışyomuş ben alacaktım satan dükkandaki kız kendisi alma dedi bana :)))))
gaz içinde ben sodaya birkaç damla limon sıkıyordum canım
Günaydın canlaarr!
Çok şükür bi haftayı daha geride bıraktık biz :) valla ne yalan söyliim; günler geçtikçe keyfim katlanıyor!
Bu arada, benim şimdiden karnım çıktı. Acaba ikiz diye mi? yoksa hiç kilo almadım aslında. ama karnım baya belli. eşim de şaşırdı
Size de günaydın bıcırıklar ve anneleri :))) valla benim de karnım var ama zaten 5 aylık göbeem vardı önceden şimdi de gazım var etti mi sana 7 aylık
Ay canım ya, kıyama valla... gaz çok kötü oluyo ya. ara ara bende de oluyodu, kıvrandırıyodu resmen. geçer inşallah en kısa zamanda...
benim karnım hiç yoktu ya. özellikle sabahları dümdüz olurdu ama, artık öyle değil. dün gece öyle darlandım ki; kestim attım pijamamın lastiğini :)))
meraba kızlar kaç gündür giremedim rahatsızlandım 2 gün önce.gece 4 te birden akıntım var diye uyandım.kanamam oluyomuş meğerse çok yoğun bişekilde.öyle korktumki bebeğimi kaybettim dedim.hemen acile gittik doktorum geldi sağolsun.ultrasonda baktı bebeğimin kalbi atıyomuş çok şükür dedim o anda.ben kaybettim sanmıştım.bebeğimi aşağıda taşıyomuşum ve damarlara baskı yapıyomuş öyle dedi doktorum.şimdi evde istirahat ediyorum.ayağa kalkmaya korkar oldum.tecrübeli hamişler sizde de olmuş muydu kanama falan?:26:
büyük geçmiş olsun canım.. Allah bir daha göstermesin.. benim bildiğim kadarıyla herzaman seninlenin de hem başlarda hem de 3 ayı geçtikten sonra da epey kanaması olmuştu ama bak şükür iyi şimdi geri sayımda :)))
meraba kızlar kaç gündür giremedim rahatsızlandım 2 gün önce.gece 4 te birden akıntım var diye uyandım.kanamam oluyomuş meğerse çok yoğun bişekilde.öyle korktumki bebeğimi kaybettim dedim.hemen acile gittik doktorum geldi sağolsun.ultrasonda baktı bebeğimin kalbi atıyomuş çok şükür dedim o anda.ben kaybettim sanmıştım.bebeğimi aşağıda taşıyomuşum ve damarlara baskı yapıyomuş öyle dedi doktorum.şimdi evde istirahat ediyorum.ayağa kalkmaya korkar oldum.tecrübeli hamişler sizde de olmuş muydu kanama falan?:26:
slm kızlar...
bugünkü tatilimdeki son gnlerden birini son eksiklerin alışverişine ayırdık
vee sonunda pijama takımları işini hallettim 2 takım pijama takımı aldım evdede var bitane ablamın vediği yedek olarak etti 3 takım yeterde artar bile artık
artııı birde doğumdan sonra Allah kısmet ederse mevlütümzde giymek için mevlüt takımıda aldım kendime güzel paracıklar bayıldım hepsine ama deydi tam istediğim gibi aldım hepsini kimi annem verdi kimini ben sağolsun anneciğim..
lohusa bardaklarımıza süslerimizide aldık hazır buldum şükür kendim uğraşmayacak sonra güzel bardaklarda aldım süslerimi takmak için..
emzirme südyenimizi aldık,takı yastıklarını beğenmedim hepsi çok şatafatlı geldi dedim bu böyle olmayacak girdim bi çeyiz hazırlıkları yapan dkkana şöyle şöyle tarif ettim ve onuda özel yaptırıyorum,güzel kızımın fotolarını koymaya albüm aldım birde cicişlerimizi asmaya askılar aldık süslü süslü...
sonra mobilyamızın içine örtü diktirdim ölçülerine uygun
epey yoruldum ama kızım için deydi sürekli kıpır kıpırdı ona alışveriş yaptığımı anladım fıstığım benim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?