Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

ben Allahtan çalışıyorum da biraz sosyalleşiyorum yoksa ben de evde duvarlarla konuşurum hiç kimsem yok burda..

ağlamaaaa kıyamam.. 70 de çokmuş ama limitli ucuz paketler var onlara geçseniz..

ben Allahtan çalışıyorum da biraz sosyalleşiyorum yoksa ben de evde duvarlarla konuşurum hiç kimsem yok burda..

ağlamaaaa kıyamam.. 70 de çokmuş ama limitli ucuz paketler var onlara geçseniz..

çok yalnız kalcam yaaaa bilmiyorum eşim diyorki internete vereceğim parayı bebeğimize harcayalım diyor bir şeyi eksk olmasın diyo bilmiyo bakalım artık ama gidersem unutmayın beni olur mu...

çok yalnız kalcam yaaaa bilmiyorum eşim diyorki internete vereceğim parayı bebeğimize harcayalım diyor bir şeyi eksk olmasın diyo bilmiyo bakalım artık ama gidersem unutmayın beni olur mu...

ay olur öyle şey neden unutalım arada bulursun sen de bir fırsat uğrarsın ama bence ekonomik olan paketleri bir araştır lüks değil ki gerekli bişey bu..

tahmercim limitliler 30 tl sanırım ttnetin.hatta daha ucuzları bile var.bencede araştırın insan nete girince rahatlıyo biraz.evde oturmaktan da sıkılıyoruz çünkü.

aysecim bende çalışırken rahattı mçok zor alıştım evde olmaya.hatta belediyenin kursları vardı bu sene onlara yazıldım.ama şimdi onlarda bitti.iyiki netim var diyorum yoksa çekilmez evde olmak yalnız yalnız..

mutlaka bişey bulup oyalanmak lazım yoksa ben en ufak bişeyi bile düşüne düşüne kafamda kocaman yapıyorum.. tamam çalışmak da zor hele hamilyken hele bu bulantılarla ama insan maddi manevi tatmin oluyor.

yok kız satacam birine ama kime..?
cnm dert etme bebişin kalbi atıyosa eğer..
benimde kanamalarım çok oldu
ilki 1.5 aylıkken akıntı şeklindeydi amakırmızıydı
ikinci ise 3buçuk aylıkken 2 gün arayla 2 defa yoğun çeşmeden akar gibi kesilmeden kanamalarım oldu
çok şkür dinlenme ve ilaç tedavisiyle atlattık
benimde bebeğin eşi rahim ağzına yakınlaşşmıştı ondandı kanamalrım
bebek büyüdükçe yukarı çıktı ve kanama riskim ortadan kalktı
evet cnm aklıma takılı eksiklerimi aldım geriye acelesi olmayan eksiklerim kaldı bbek çantam hariç
lohusa takımı almadım ben sadce süslerini hazır satın aldım züccaciyedende beğendiğim bi bardak takımı aldım takım yaptım hepsi istediğime göre oldu yinede..yarın dönüyorum cnm işlerimi toparlayım foto yüklerim ama hep ben yüklüyom sizden bişi yok
cnm 18yaşın altındaki çocuklara hastane ücretleri alınmıyo küvezde buna dahil diye biliyorum ben
araştırsanıza bi
ayy bende ilk zamanlar deli gibi alsammı almasammı diye çırpınıyodum eşimede dedim alalımmı diye oda alırız dedi
ama 1 2 hafta geçtikten sonra düşündümki gerek yok
şimdilerde diyorum iyiki almamışım
bak sende 3 5 hafta sonra kıpraşamlarını hissedeceksin ona gerek bi gerek kalmayacak
almamaya karar vermişsin ama en iyisini yapmışsın
cnm merak ettim valla seni yaaaa inş başka arkadaş bulursun kendine yakın hissedebileceğin...

yaaa varmı öyle bizi bırakmak yaaa
70 lirada neyin nesiymiş öyle yaa
daha ucuz bi pakete geçin yaaaa
bizi bırakma gerçekten o zaman daha çok strese girersin arkadaş yok biz yok
net yok evde tek delirirsin
kociş bna evlendiğimiz ay gitti aldı evde canım sıkılmasın diye netle pc si
bunları bende alsa ben biterim günüm hep nette geçiyo

canım bir anda gittim ama valla aklım hep sizdeydi canım sınızrsız kullanıyoruz bakalım razı etmeye çalışcam inşallah kabul eder inanın sizlere çok alıştım ben yaaaa....

kızlarrrr dikkat..........
biliyorsunuzki topiğimizde takip ettiğimiz bir listemiz var...bu listeyi nurcan arkadaşımız başlattı doğumuna yakın bana devretti sık giremediği için ve artık pc başında sık duramadığı için,ve listeyi gönül rahatlığıyla ben teslim aldım,vee artık bende artık eskisi gibi sık giremeyebilirim doğuma hazırlık evrelerim başlıyo doğumdan sonrada takip etmem mümkün değil...bugüne kadar listeyi ben buraya kadar getirdim ve şimdi bende listeyi devredeceğim..
lütfen gebelik haftaları yeni olan ve topiği takip eden arkadaşlardan ricam listeyi birisi güncellemek için üzerine alsın hergün güncellenmiyo zaten 2 3 bazen 4 günde bir haftasını belirtenlerin haftaları güncelleniyo o kadar...

çarpıntı yok canım bende ama nefes nefese kalıyorum bazen kondisyonumuz düştü bence ondan ,her gece eşimle yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum o ısrarla arabaya bindiriyor beni çok az bi yol kalıyor yürümeye ama olsun o kadarada şükür,dokturum bana türk kahvesini yasakladı çok severim geçen haftaya kadar her gün 1 fincan içtim valla,,ablamda içmişti ondan cesaret aldım bende,iç o kadar inceleme dedi,,nescafe iç ama az nescafe bol süt dedi çok canın isterse,,çay tiryakisi olarak günde 2 bardak çayımı içiyorum,canım istiyor napıyım,ben denedim onu güzel beslenince bi zararı olmuyor bu tür şeylerin,fincan fincan içiyordum çayı bir ara ama kanım hi düşmedi,..saç boyamak yasak dedi,bende fenayım beyazlarım çıktı ,saç maskarası alıcam yada kına yakıcam saçım siyah o kadar göze çarpmaz kızıl olur arada işte,doğal balyaj

Selam herzan evet okuyup cikiyorum bir tirlu yazamiyorum. Halen hastanedeyim telden giriyorum. Bebislerimiz mirac kandil aksami dogdular 28 haziran 2011.
Oglum Emir 17h58de dogdu
Kizim Rana 18h00de dogdu
Suttum fazla yok cok uzuluyorum mamayla tamamliyorum ne yapacagimi bnilemiyorum

yok canım, hiç almadım henüz. öyle de çok yiyorum ama, çok şükür şimdilik hiç almadım :) sonraki aylar telafi etmem inşallah...

benim çoktan çıktı karnım sen geç kalmışşın arkadaşım ben gören 4 aylık mı diyor ama ben kilo aldım hamile pantolunu giyoruz bizeşim çok şaşırıyor benim de son aylarda ne olucam hayal bşle edemiyorum..iç karnım geniş değilmiş ondan o kadar erken çıkmış diyor yaşlılar...onların yalancısıyım..

cnm iki bebek olunca yetmez tabi mecbur mmaya başvuracaksın
olsun oda çok köt bişi değil sırf mamayla büyüyen bebekler var buna şkür olsun
hastaneden ne zaman çıkacaksın

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------10.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------9.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------33.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---33.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------28.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------10.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1 htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------27.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------13.hafta------İKİZ
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------13.hafta
33-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------6.hafta
34-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta

istersen sen gittikten sonra ben listeyi takip ederim ama arkadaşlar beni pek tanımıyor isterler mi bilmem yoksa bence sorun yok..

allah yardımcın olsun lila su gibi akıp gitsin herşey inşallahh..

DOĞUM LİSTESİ

ANNE ADI / BEBİŞİMİZİN ADI / DOĞUM TARİHİ / DOĞUM SAATİ

1-)Nazım83 & NİHAL EDA & 11/02/2011/ & saat 10:00
2-)firstNimbus & YAHYA ALP & 02/03/2011 & saat 09:10
3-)Ah_kalBi & RANA & 08/03/2011 & saat 00:00
4-)derviş & MERİÇ & 22/03/2011 & saat 15:53
5-)NEVRA & Nevra &10/05/2011 & saat 10:15
6-)nurcan306 & Öykü nisa & 23/05/2011 & saat 10:40
7-)espoir_fr & Emir & 28/06/2011 & saat 17:58
Rana & 28/06/2011 & saat 18:00

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…