Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

boşver sen iki yerdede yaptır ikilini için nasıl rahat ediyosa öyle yap..
bencede bekleyemezsin benim gibi:))
ya ben kestirdim saçımı ama

ya sen bana aldırma ben gerçekten ortaçağdan kalmış gibiyim öyle çok batıl inancım var ki inanamazsın.. kimsenin elinden makas bıçak sabun almam, habire dilimi ısırır popomu kaşırım, önemli hiçbir işimi salı günü yapmam, evden sağ ayakla çıkarım, durmadan kulağımı çeker bir de vuracak tahta ararım ohooo daha neler neler...

ya bende önce dilimi ısırır sonra kaşırım popomu..makasla bıçak almam alsamda pü derim .aman batıl zaten :)))))))))))

herzaman nerdesin bugün nasılsın canım
eğer gecelik falan bulamazsan kadirhasda çok güzel takımlar varmış herkes öyle söylüyo ben salı gidip bakıcam.

dimi bende hala inanamıyorum 3 bebeğe
ya niye vesvese yapıyoki oda bende zaten herkesin girdiği havuza girmiyorum
evin havuzuna giriyorum kimsede olmuyo tek başıma yüzüp çıkıyorum
havuzun yanına kadarda kaymaz terlikle yürüyorum
20dk sonra yoruluyorum daha doğrusu acıkıyorum hemen:)))
bide günün kalanına enerjim olsun diye çok kalmıyorum

allahın izniyle doğduklarında meme kavgası yapar bebişler:)
ya sen şanslısın evinde var ben ya belediyenin ki temiz oraya gidiyodum ya da club dolphine ee artık seneye zaten okadar çok konuşuyoki gdersem bişey olucak gibi geliyo banada benide paranoyak yaptı.
ben sabahları 1 saat yüzüyodum tabi hamile değildim gerçekten hem mutlu hemdeyorgun oluyodum tabi rejimde yaptığım için olabilir.çok faydalı ben diyetisyende ölçtürdüm 44 kas oranım çıkmıştı kadın bile şaşırmıştı hem öyle sıkı falanda değilim nasıl faydalı.

canım ben ilk başlarda kahve falan içemiyodum sigarada kullanıyodum bırakınca kahvede çok anlamsız geldi meğer kahveyi sigara için içermişim ama kokusunu duyunca dayanamıyorum annemler arkadaşlarım çok içer bende içiyorum günde 1 tane falan çayı zaten sevmem hiç etkilemedi beni yani kolada içiyorum valla çünkü içimin yangınını sadece o alıyo ama abartmadan tabii
benimde saçım sarıydı canım röfle falanda diil direkt sarıya boyatırdım ama ööle kaldı valla akıyo bende boyatmadım ama boya sen istersen 2defada saçımı kestirdim ama çok az yani toplamda 3 parmak falan oda artık uçları açılmıyodu yanmış gibiydi ondan

yani bende doktora soruyorum hemde ben 2 doktora gidiyorum ayşe gibi biri prof. ikiside hiç karşı çıkmadığına göre bi sakıncası yoktur yani
ya ben sabahları çok zor ve çok mutsuz kalkıyorum ve daha bu saate kadar açım canım bişey ymek istemiyo acıktılar gidip bişeyler atıştırıcam şimdi aç bırakıyorum sanki içim hiç rahat diil ama zorlayarakta yiyemiyorum napcam ben yaa

anladım tatlım. haklısın aslında. doğumdan sonra da hiç mi tüketmicez sanki bunları :)
benim çok kötü oldu saçlarım. ton ton renkler... röfle olunca komik oluyo. çok bakımsız gözüküyorum kestirem bakiim bi. artık ona göre bakıcam çaresine...

eee erkense erken duramıycam ben ctesiye randevu alıcam bu akşam arayıp.. hem erkense haftaya bi daha gitmiş olurum

tabiki yüzmek faydalı ama erkekler anlamıyo bende boşverdim..
canım muhakkak yemeye çalış vücudun 3 bebek için çalışıyo kahvaltını aksatma en önemli öğün.benimde akşamları canım istemiyo yinede yemeye çalışıyorum
eğer gece çok fazla uyanıyosan sabah yorgun ve mutsuz hissediyo olabilirsin kendini..

eee erkense erken duramıycam ben ctesiye randevu alıcam bu akşam arayıp.. hem erkense haftaya bi daha gitmiş olurum

benimde haftaya cumartesi bende salıya alıcamm:)
aman git gör eşinde karışmıyosa. hatta sende al eve sağlık ocaklarında varya nette satılıyo el dopleri habire dinlersin pıt pıtlarnı onu alıcaktım valla ben 100 tl hemde gıcık eşim istemedi

benimde röfle dipleri inan tip durmuyo artık ya da gözüm alıştı bilmiyorum
kestir şekil ver bak nası hoş gözüküyo ben doğumdan sonra yaptırıcam hem daha iyi iyice uzasın kendine gelsin saçlarımız.

aaa vallaha mııı alırımm el dopleri ha tamam..
yok eşim bişey demez..zaten doktor ayda bir kez para alıyor kaç kez gidersen git.. o yüzden giderim lazımsa o bir daha çağırır.. aslında pahalı ama paragöz olmadığı için çoğu ucuz yerden daha ucuza geliyor..

aaa vallaha mııı alırımm el dopleri ha tamam..
yok eşim bişey demez..zaten doktor ayda bir kez para alıyor kaç kez gidersen git.. o yüzden giderim lazımsa o bir daha çağırır.. aslında pahalı ama paragöz olmadığı için çoğu ucuz yerden daha ucuza geliyor..

hepsiburadada var anne bebek bölümüne girersen görürsün..ben çok istemiştim alamadım bütün gün elinden düşmez diye almadı

ayy çok alemsin keşke bana yakın olsaydın:))

ya burda tanışıp da görüşmek istediğim o kadar çok insan var ki benim de ne güzel olurdu.. hatta bir tanesiyle tanıştım şimdi gerçekten en yakınım oldu diyebilirim.. bursada da olduğu için sık sık görüşüyoruz yada en azından gün aşırı 1 saat falan telefonda konuşıyoruz:))
baktım bu arada ama acaba zararı olur mu ki??

Bu soruya ben cevap veriyim Ayşecim :))) Bende hamileyken muayene araları uzun geliyordu :)) doktorum bahçeciden Burçak Hanımdı sordum zararı olmaz canım dedi ama bence gerek yok boşuna para ucuz bile olsa kendini strese sokarsın dedi :)) ama kararı bana bırakmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…