boşver sen iki yerdede yaptır ikilini için nasıl rahat ediyosa öyle yap..
bencede bekleyemezsin benim gibi:))
ya ben kestirdim saçımı ama
ya sen bana aldırma ben gerçekten ortaçağdan kalmış gibiyim öyle çok batıl inancım var ki inanamazsın.. kimsenin elinden makas bıçak sabun almam, habire dilimi ısırır popomu kaşırım, önemli hiçbir işimi salı günü yapmam, evden sağ ayakla çıkarım, durmadan kulağımı çeker bir de vuracak tahta ararım ohooo daha neler neler...
oo hoşgeldinn canım ne güzel dinlenmişsin bende havuza gitmek istiyorum çok bilmiş kocam tüm seneryoları yazdığı için gidemiyorum yok ayağın kayar yok bişey kaparsın:)ben hayaller seneye kaldıı..
doğuma az kaldı seni düşünüyorumda hiç yokken bi anda 3 çocuğunun olması ne ilginçç:))
dimi bende hala inanamıyorum 3 bebeğe
ya niye vesvese yapıyoki oda bende zaten herkesin girdiği havuza girmiyorum
evin havuzuna giriyorum kimsede olmuyo tek başıma yüzüp çıkıyorum
havuzun yanına kadarda kaymaz terlikle yürüyorum
20dk sonra yoruluyorum daha doğrusu acıkıyorum hemen:)))
bide günün kalanına enerjim olsun diye çok kalmıyorum
Herkes diyor; bünyen alışana kadar olur... bünyem buna alışamıyosaaa.... aman Allam ben sonraki aylardaki halimi düşünemiyorum :) bi de dediğin gibi, ikiz yaa...
kahveyi aramıyorum da, ara ara çay çekiyor iştahım. ama tutuyorum kendimizaten gebelik öncesi, bağımlı gibi asitli içicek tüketiyodum. öyle zor ki şimdi yemekleri kolasız yemek :)
kestiricem kesin de, bakalım boya işi nolucak? zaten boyatırsam da, boyayı alırım anneme boyatırım. kuaföre dediğin gibi güvenemem...
ayh ayh,,, bakalım doktorum ne dicek :)
allahın izniyle doğduklarında meme kavgası yapar bebişler:)
ya sen şanslısın evinde var ben ya belediyenin ki temiz oraya gidiyodum ya da club dolphine ee artık seneye zaten okadar çok konuşuyoki gdersem bişey olucak gibi geliyo banada benide paranoyak yaptı.
ben sabahları 1 saat yüzüyodum tabi hamile değildim gerçekten hem mutlu hemdeyorgun oluyodum tabi rejimde yaptığım için olabilir.çok faydalı ben diyetisyende ölçtürdüm 44 kas oranım çıkmıştı kadın bile şaşırmıştı hem öyle sıkı falanda değilim nasıl faydalı.
canım ben ilk başlarda kahve falan içemiyodum sigarada kullanıyodum bırakınca kahvede çok anlamsız geldi meğer kahveyi sigara için içermişim ama kokusunu duyunca dayanamıyorum annemler arkadaşlarım çok içer bende içiyorum günde 1 tane falan çayı zaten sevmem hiç etkilemedi beni yani kolada içiyorum valla çünkü içimin yangınını sadece o alıyo ama abartmadan tabii
benimde saçım sarıydı canım röfle falanda diil direkt sarıya boyatırdım ama ööle kaldı valla akıyo bende boyatmadım ama boya sen istersen 2defada saçımı kestirdim ama çok az yani toplamda 3 parmak falan oda artık uçları açılmıyodu yanmış gibiydi ondan
yani bende doktora soruyorum hemde ben 2 doktora gidiyorum ayşe gibi biri prof. ikiside hiç karşı çıkmadığına göre bi sakıncası yoktur yani
ya ben sabahları çok zor ve çok mutsuz kalkıyorum ve daha bu saate kadar açım canım bişey ymek istemiyo acıktılar gidip bişeyler atıştırıcam şimdi aç bırakıyorum sanki içim hiç rahat diil ama zorlayarakta yiyemiyorum napcam ben yaa
eee erkense erken duramıycam ben ctesiye randevu alıcam bu akşam arayıp.. hem erkense haftaya bi daha gitmiş olurum
anladım tatlım. haklısın aslında. doğumdan sonra da hiç mi tüketmicez sanki bunları :)
benim çok kötü oldu saçlarım. ton ton renkler... röfle olunca komik oluyo. çok bakımsız gözüküyorumkestirem bakiim bi. artık ona göre bakıcam çaresine...
benimde haftaya cumartesi bende salıya alıcamm:)
aman git gör eşinde karışmıyosa. hatta sende al eve sağlık ocaklarında varya nette satılıyo el dopleri habire dinlersin pıt pıtlarnı onu alıcaktım valla ben 100 tl hemde gıcık eşim istemedi
benimde haftaya cumartesi bende salıya alıcamm:)
aman git gör eşinde karışmıyosa. hatta sende al eve sağlık ocaklarında varya nette satılıyo el dopleri habire dinlersin pıt pıtlarnı onu alıcaktım valla ben 100 tl hemde gıcık eşim istemedi
aaa vallaha mııı alırımm el dopleri ha tamam..
yok eşim bişey demez..zaten doktor ayda bir kez para alıyor kaç kez gidersen git.. o yüzden giderim lazımsa o bir daha çağırır.. aslında pahalı ama paragöz olmadığı için çoğu ucuz yerden daha ucuza geliyor..
hepsiburadada var anne bebek bölümüne girersen görürsün..ben çok istemiştim alamadım bütün gün elinden düşmez diye almadı
saklarım ben :))) işyerinde tutarımdur bi bakayım
ayy çok alemsin keşke bana yakın olsaydın:))
ya burda tanışıp da görüşmek istediğim o kadar çok insan var ki benim de ne güzel olurdu.. hatta bir tanesiyle tanıştım şimdi gerçekten en yakınım oldu diyebilirim.. bursada da olduğu için sık sık görüşüyoruz yada en azından gün aşırı 1 saat falan telefonda konuşıyoruz:))
baktım bu arada ama acaba zararı olur mu ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?