slm cnm...bende coraspin kullanıyorum bunun kan pıhtılaşması tedavisinde kullanıldığını duymuştum daha önce doğrumudur?,sen ne zaman başladın bu iğnelere cnm,gebelik oluştuktan sonra tahlil yapılarakmı belli oluyo bu kan pıhtılaşması?
coraspin zaten kullanıyorum ... onu hemen hemen herkese veriyorlar .. o çok düşük coraspin100 lük...
benim iğnelerin yanında devede kulak ...
benim kullandığım iğneler 10.000lik ti .... şimdi 5.000 lik iğne oluyorum...
kardiyovasküler risk analizi diye genetik bir tahlil var.. öyle belli oluyor ..1040 idi fiyatı ..550 milyona indirimli bir yer buldum yaptırdım .. ama iyikide yaptırmışım ...
bana tedavideyken daha yaptılar bu tahlili ..iğnelere hamileliktem 4 -5 ay önce başladım .. hala devam ..9. ayıniçinde burakıcam heralde ...
nurcan teyzesi bizi de 20 hafta yaparmısın
teşşekkür ederizzz seninkide kızmışşş hayırlısı bakalım topikte prenslermi çok olacak prenseslermii
isim düşünmeye başladınızmı
Meleğini bekleyenler
isimgebelik haftası kız/erkek İsim
1-) nurcan30616. Hafta KIZ
2-) ela200813. Hafta
3-) hilye3513. Hafta
4-) espoir_fr10.Hafta
5-) byn_zeynep10 .Hafta
6-) xtatlıkız29 .Hafta KIZ
7-) nazim8333.Hafta KIZ nihal eda
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur7.Hafta
11-) firstNimbus27.Hafta ER KEK
12-) nevra20.Hafta KIZ:89:
13-) yasmin_077.Hafta
14-) nevaa10.Hafta
15-) Ah_kalBiM22.Hafta KIZ
16-) sabriya9.Hafta
17-) dilek23_418.Hafta
1herzaman_seninle 5.Hafta
19-) Bilgemmm5.Hafta
20-) ceydda10Haftalık
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))
İyiki transferin ertelenmiş , transferden sonra durum daha vahim oluyor çünkü..sen ohss deyince ben kendi yaşadığımla bağlantı kurdum .. ben en zorunu yaşamısşım demek ..
ben böyle hastalanınca embiryoları dondurdular ... 3 ay sonra transfer oldu... (arada polip ameliyatlarınıda bekledik )
aslında sonradan bana dedilerki .. o gece çapada yumurtalıklarımı alıp almamayı konuşmuş doktorlar .. o korku da yetti bana ... Allah kimsenin başına vermesin
slm cnm...bende coraspin kullanıyorum bunun kan pıhtılaşması tedavisinde kullanıldığını duymuştum daha önce doğrumudur?,sen ne zaman başladın bu iğnelere cnm,gebelik oluştuktan sonra tahlil yapılarakmı belli oluyo bu kan pıhtılaşması?
bilgemmm sğl cnm verdiğin bilgi için bebeğimi yakalamışken böyle bi sorunla kaybetmek istemediğim için biraz üstünde durayım konunun dedim çok sğl bilgi verdiğin için...
Ne demek arkadaşım sakın endişe yapma ...
Seninle hamilelik haftalarımız aynı , sormak istediğim sat tarihin ve tüp bebekse transfer tarihini öğrenebilir miyim?
Birde arkadaşım keseyi görmedim ben daha , kalp atışını sende görmemeişsindir sanırım..
oooooooooo valla iyi kaynatmışsınız ben giremiyorum pek eşim izinde bilgisayarın başından kalkmıyo daha sık giricem ama anca 1-2 hafta sonra ozamanlar bol bol muhabbet ederiz siz neleri konuşmaya başlamışınız öle hareketler felan valla ben daha önce bütün bunları tadmış bir anne olarak sanki ilk tadacakmış gibi heycan içindeyim Allahım hergün hareketlerini hissettirsin bu arada yaşadığınız ohss gerçekten aslında çok önemli ve çok tehlikeli bir durum nevra cım Allah korumuş seni inan çok üzüldüm çok geçmişler olsun raabbim başka sıkıntılar göstermesin
Meleğini bekleyenler
isimgebelik haftası kız/erkek İsim
1-) nurcan30616. Hafta KIZ
2-) ela200813. Hafta
3-) hilye3513. Hafta
4-) espoir_fr10.Hafta
5-) byn_zeynep10 .Hafta
6-) xtatlıkız29 .Hafta KIZ
7-) nazim8333.Hafta KIZ nihal eda
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur7.Hafta
11-) firstNimbus28.Hafta ER KEK Yahya Alp
12-) nevra20.Hafta KIZ:89:
13-) yasmin_077.Hafta
14-) nevaa10.Hafta
15-) Ah_kalBiM22.Hafta KIZ
16-) sabriya9.Hafta
17-) dilek23_418.Hafta
1herzaman_seninle 5.Hafta
19-) Bilgemmm5.Hafta
20-) ceydda10Haftalık
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))
sorma .. forum bir güzel sohbete daldıki geçen gün ... gözlerim seni aradı ...benim eşimde gece gelince alıyor bilgisayarı önüne .oyun oynuyor.. bazen yerinden kalkıncanca 5-10 dk- kapıyorum :)))
seninkide ufak ufak tekmeliyordu annesi ...
saol bu arada ..amin.. zordu hakikaten ..Allah ın izni ile prensesimkucağıma gelince hepsini unutacağım inşallah
kızlar ne guzel bır lıste olmus.Rabbim inşallah banada bu listeye gırmeyı nasıp eder .canım rıca etsem bır de hangı tup bebek merkezınde tedavılerınızın oldugunu yazarmısın yan tarafa.bende nısanda baslıycam Allahın ıznıyle.merkeze karar veremedım.benım gıbı olanlarada yardımcı olur belkı
ah canım sorma benimki izinde bide bütüngün pc de oyun oynuyo işin kötü tarafı laptop tamirde önceden birimiz ondan diğerimiz masa üstünde oturuyoduk şimdi hep eşim oturuyo 10 dakka çalıyom arada :)))))))))anca
benim bebiş bir iki vurmuştu sonra durdu daha erken diye sanırım :))))))) bizde bekliyoruz heycanla nezaman vurcak diye :)))))))
unutursun gülüm herşeyi bi kokusunu alda bak gör :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?