Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlar günde 10 15 bardak su içmemiz gerekiyor zaten bebek için eee o kadar içince de kabızlık olmuyor haliyle bol bol su içinnn ben başlarda günde 3 lt içiyordum şimdi 2 ye düştük

bende de oldu ... en çok kabız yapan ilaç elevit. 1 haftadaır daha rahatım .. ama genede zorluyor ..
ıkınma .. oturacaksın tuvalette uzun uzun .. elma ye kabuklu .. kayısı ye günde 2-3 tane .. üstüne hep 2 şer bardak su iç ...

canim herkeze mrb bayadan beri yazamayordum ins herkezin bebisi iyidir benim bebek 9 hafta oldu allahin izniyle sadece kabizlik cekiyorum makattan kan geliyor dr da ilac vermiyor ilik su ic i diyor bakalim bebek icin hersey feda

makattan kan geliyorsa eğer yakında basur memesi çıkabilir ..kendine dikkat et ... çok ıkınamanda doğru değil ...
birde doktoruna sor .. makattan kan geliyor bephanten sürebilirmiyim diye (onu bepantenden başka hiçbirşey tedavi etmiyor .. daha tuvalete girmeden sürkii kanamasın ..ve tuvaletini rahat yapasın ..tabii önce doktora sor ..benimki kullan demişti)

maaşallah canım düzenlerim tabi sağ sağlim doğurunca da haberlerini bekliyoruz biz iyiyiz de mutlaka

valla kızlar bir 30lara gelsem diyordum ama vakit az kaldıkça zaman uzuyor sanki şubatta gelecek kızım 10 15 arası inşlhh ama günler uzuyor sanki

bugün bizim site hareketli :))) genelde aynı anda girenlerin sayısı 2 yi geçmezdi ...

girin ara ara.. haberler verin .. doktora gidiyorsunuz bebekler nasıl... kaç kilo olmuş .. keyifler nasıl ...

hep bilgilendirelim birbirimizi....

mesela benimki bugün hareket etmedi hiç ... hanımefendinin hatırına çukulata yedim , yarım saat sonra çilekli sütümüzü içtik .. müzik dinledik ..az dolandım evde .... şimdi bir iki pıt pıt ittirdi ... çok naz yaptı bugün :)))

ah canımm hele bir 25. haftaya geln ağzından çıkacak gibi oluyor tekmeleriii
bazen boş bulunup milletin içinde ayyyy yapıyorsun herkes bakıyo ne oluyo diyee
ama müthişşş bişey yhaa rabbim bütün anne olmak isteyen kadınlara yaşatsın bu güzellikleri

valla kızlar bir 30lara gelsem diyordum ama vakit az kaldıkça zaman uzuyor sanki şubatta gelecek kızım 10 15 arası inşlhh ama günler uzuyor sanki

maşallah ... bizimkide mayıs gibi inşallah .. tabii süpriz yapıp nisanda gelmezse ...

ben hamilellikten sıkıldığım için değil .. ama bebeklerimi zi zor kazandık ..kaybetmekten korktuğum için .. 30lara gelsem diyorum

sıkılmak mı yok canımmm
8 sene beklediim ben hep özenerek bakardım hamişlere o yüzden tadını çıkarıyorum bende sadece kızımı çok özledim onu kacağıma alacağım gün için sabırsızlanıyorum bende bnm hamileliğim zor geçti 4 ay hep yattım zaten düşük tehlikesi olduğu için aşerme bulantı falan hat safhadaydı ama bebeğim için herşeye değer

kızlar listeye bebeklerimizin isimlerinide yazalım mı
benm kızımın adı nihal eda olacak inşlhh sizinkiler bellimi

çok geçmiş olsun ... Allah sağlıkla kucağımızda nasip etsin meleklerimizi...
bende 9 senelik evliyim .... önceleri ... 4 sene korunduk istemedik ...
4,5 senedir deee bebek hasreti çektikk...daha önceleri ..dünyada benden başka herkes hamile gibi geliyordu ...
Allah bugünlere nasip etmiş ...
herkes kilo aldım felann dert ediyor yaaa ..(gerçi ben 2-3 kilo aldım zaten kilolu değildim ) ama kilo alsaydımm bile ,, bulantılarımda da. mide yanması bel ağrılarımda bile ... şikayet etmiyorum .. hep onlara bile şükrettim . hata doğum haftama kadar devam edecek şekilde hergün iğne oluyorum .. kollarım bacaklarım karnım ..yeşil mor ..ama umrumda bile değil ... meleğimi kucağıma alınca geçecek hepsi diye sevinmekten ..acılarımı duymuyorum bile...

tatlım sen ne için iğne oluyosun son ana kadar?

Arkadaşlar öncelikle bilgileriniz için çok sağolun..
Ahh Nevraa arkadaşım bizde görecek miyiz bugünleri..
Daha yavrumun kalp atışlarını bile duyamadım , nasip eder Rabbim inş..
8 gün oldu pozitif sonucu öğreneli.. ilk muayeneyide 17 gün sonraya vermişlerdi 6 ocağa...
12 gün kaldı ...
Ben kese ile kalp atışını nasip olursa aynı gün göreceğim...
O yüzden uzun bir zaman sonra olacak ilk muayene..
Buraya müjdeli haberi vereceğim.. Kızlar yavruşumun pıt pıtları duydum diye o zaman biraz olsun rahatlayacağım ..
Tüp bebek zor bi süreç..
30 yumurtam toplandı , ohss oldum şiştim , 2 embriyom kalmıştı 5. güne a kalite ama tam masada tek embriyoya karar verdik ohss olduğum için , herşey aksiliklerle başladı.. Üzüldüm çok üzüldüm dr riskli senin için dedi ikiside tutarsa ohss çok ilerler dedi mecbur kaldım yavrumun birinden vazgeçemeye..
Benimle beraber herkese , 40 yaşındaki bir ablaya bile 2 embriyo kondu..
Ama Rabbim nasip etti, ohss daha ilerleyecek hastaneye yatacağım her yerim şişecek derken kendi kendine geçti..
Hep dua ettim .. Bir tek yavrumu rabbim bana bağışladı..
Allah'ım hepimizin yavrularını bizelere bağışlasın arkadaşlar ...

Bende hep tek gecelik kaçamakla hamile kalanlara özenirdim ..
Bu kadar kolay mı herşey derdim .. Rabbimin gücüne gitmesin ...
Affetsin ...

canım haıylı olsun gebelıgın ınsallh bebişin omur boyu bıakmaz senı..benım ıkı tane transfer edıldı ama bırı benımle sımdı senınde dedıgın gıbı rabbım bırını nasıp ettı hamdolsun..aynı seyı bende dusunuyordum hele bırde dogurup sokaga atanlara okadar kızıyorum kı halbu kı evlat sahıbı olmak okadar buyuk bı mucızekı bılemıyolar kıymetını..rabbım bızı sasırtmasın daıma emanetıne sahıp cıkanlardan eylesın opuyorum tatlım kendıne dıkkat et ıyı beslen yorma kendını gunler cabuk gecıyor ınsallh bebısını sag selamette oldunu gormene de az kalmıs allah gonlune gore versın..

göreceksin inşallah ... öncelikle kalp atışlarını duyman öncelikli tabikiiii...

OHSS neydi bu yumurta uyarıcı iğnelere karşı hassasiyet gibi birşeymiydi ...???

bende de yumurtalarım toplandıktan 1 hafta sonra karnımda şişlik oldu ...ağrı kabızlık ölüyorum ... eşimi çağırdım .. hastaneye gittik ...sancılar doğum sancısı gibi kıvrandırmaya başladı .. 14 saat sancı ... kusma .... ağrı kesici iğneler fayda etmiyor..
4 hastane dolaştık ..kimse teşhis koyamıyor.kaç hastanede batın ultrasıona girdim . apandist ..böbrek diyorlar ...güvenemedim ..yumurtalıklarıma bakın orda bişey var diye bağırıp duruyorum ..
enson çapa 3 saatlik araştırma sonucu yumurtalıklarda kan su birikintileri var . yumurta uyarıcı iğneler içerde zar içinde su toplatmış .. o patlamış ..yumurtalıklara , bağırsaklara,karınboşluğu oradan karaciğere akmış ... korkunçtuuuu.... hastanede yattım daa iyi oldum ... serularla falan ... kist rüptürü (yani zar patlaması) teşhisi konuldu..
2 kere de polip ouştu bu iğnelerden hormon ilaçların kortizonlardan ....bide 2 kere onlardan ameliyat oldum .. yaneee benim tüp bebek hikayem ilk randavü-transfer arası 9 ay sürdü .. o yüzden bende anlamıyorum .. evlenip ard arda hamile kalıp sokağa atanları anlamıyorum

Son düzenleme:
Haklısın arkadaşım , aile kavramı yoksa insanda orda benim diyecek lafım yok..
Rabbim bizlere yavrularımızla mutlu bir yaşam nasip etsin inşallah..

Evet Nevraa senin yaşadığında aslında ohss ama ilerlediği için zar patlaması olmuş çünkü belirtiler yaşadıklarımız aynı..
Ohss- Aşırı uyarılmış yumurtalık sendromu ..
Benim sadece karnım su topladı , halada biraz var ..
Yemek yerken nefes nefese kalıyorudm yumurta toplandıktan bir kaç gün sonra ..
Transfer yapılınca çok korktum bu şekilde ohss çok fazla ilerliyecekti çünkü ama benim ilerlemedi çok şükür azalıyor yavaş yavaş..
Karnımdan su çekilecek aşamaya gelmemişti..
Rabbim bir daha yaşatmasın .. Ben senin çektiklerinin onda birini çekmedim ama bunları yaşamanın korkunu çoookkkk çektim...

sen ohss deyince ben kendi yaşadığımla bağlantı kurdum .. ben en zorunu yaşamısşım demek ..
ben böyle hastalanınca embiryoları dondurdular ... 3 ay sonra transfer oldu... (arada polip ameliyatlarınıda bekledik )
aslında sonradan bana dedilerki .. o gece çapada yumurtalıklarımı alıp almamayı konuşmuş doktorlar .. o korku da yetti bana ... Allah kimsenin başına vermesin

kan pıhtılaşması var bende ... kan sulandırıcı iğne oluyorum ...
3.5 ayıma kadar günde 2 tane idi.. şimdi günde 1 e düştü .. 36 yada 37. haftaya kadar olucak sanırım ...

slm cnm...bende coraspin kullanıyorum bunun kan pıhtılaşması tedavisinde kullanıldığını duymuştum daha önce doğrumudur?,sen ne zaman başladın bu iğnelere cnm,gebelik oluştuktan sonra tahlil yapılarakmı belli oluyo bu kan pıhtılaşması?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…