Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlaaar sğlun valla hepiniz daha erken dediğiniz için erken olduğuna inandım,sğlun yatıştım valla Allah razı olsun,rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bebişimizle ödüllendirsin inş..

kızlaaar sğlun valla hepiniz daha erken dediğiniz için erken olduğuna inandım,sğlun yatıştım valla Allah razı olsun,rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın bebişimizle ödüllendirsin inş..

erken ama gerçekten ben 6. hafta anca vajinal ultrasonla gördüm göbekten bile göremedim düşün sen 5. hafta göbekten görmeyi soruyosun kesinlikle görünmez göredüm diyende kesin vajinal yoldan ufacık gördüyse görmüştür normal gebelik değil bizimki zaten hafta önden gidiyo bizim haftalarımız o yüzden hiiiiiiiç acele etme kendinide üzme bu günleri umutla bekledin tadını çıkar

sağol gülüm evet kız dedi doktor hata payı var tabi ama şimdilik öle gözüküyor :)))))) canım eğer ultrasonda doktorun bi sorun dikkatini çekmediyse ikili testinde iyiçıkar Allahın izni ile inşallah rabbim sanada tatlımı tatlı bi kız bebiş verir sende mini mini giydirirsin saçlarını tokalarla süsler gözün gibi bakarsın :))))))))))))))

Meleğini bekleyenler

isim gebelik haftasıkız/erkek

1-) nurcan30616. Hafta KIZ
2-) ela200813. Hafta
3-) hilye3513. Hafta
4-) espoir_fr10.Hafta
5-) byn_zeynep10 .Hafta
6-) xtatlıkız29 .HaftaKIZ
7-) nazim8330.HaftaKIZ
minikmucizem9.Hafta
9-) tok30.HaftaERKEK
10-) fatmanur7.Hafta
11-) firstNimbus27.HaftaER KEK
12-) nevra19.HaftaKIZ:89:
13-) yasmin_077.Hafta
14-) nevaa10.Hafta
15-) Ah_kalBiM22.HaftaKIZ
16-) sabriya5.Hafta
17-) dilek23_418.Hafta
1 herzaman_seninle5.Hafta
19-) Bilgemmm5.Hafta

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

inş canım inş. ikili testte de pek bi sorun çıkacağını düşünmüyorum gerçi doktor ölçmede bayağı zorlandı bebeşim çok hareketliymiş durmuyordu yerinde zar zor ölçtü anormal bişey olsa mutlaka derdi zaten.

merhaba arkadaşlar benimde yumurtalatım 29 ekimde topladı 3 kasımda transferim oldu şimdi 9+3 haftalık hamileyim bizde 4 yıl bekledik bebeğimizi allah hepimize bebeğimizi kucağımıza almayo nasip etsin benide listenize eklerseniz sevinirim teşekkürler...

Tebrik ederim arkadaşım rabbim sağlıkla kucağına almayı naisp etsin..

Arkadaşlar benim sizlere sormak istediğim birşey var..
Benim ara ara kasıklarım ve belim ağrıyor..
Hele belim bugün çok ağrıdı..
İş güç, yemek temizlik falan yapmıyorum sadece yemeğimi yiğip kaldırıyorum o kadar..
Bu ağrılar normal değil mi?
13 gün kaldı yavrumun kalp atışını duymaya , çok korkuyorum bişey olur diye..
Birde kasıklarıma dokununca acıyor..
Benim kanamam yada lekelenmem olmadı hiç..
Bana akıl verin lütfen ..
Bi yavrumun pıt pıtları duysaydım rabbimin izni ile...

hoşgeldin ... hayırlı olsunnnn ... nurcan arkadaşımız ekler seni .
baya olmuş 10 hafta .. Allah kucağında nasip etsin

normal normal .. iyicene tutunuyor daha... ara ara girer kasıklarına ağrı .. bel ağrısı hafif bende de yapmıştı .. yüzükoyun yatma... daha çok baskı yapar ... ağrı kesici falan hiçbirşey alamazsın şu ara .. sabır .... azalacak .zamanla ..

oh oh çok güzel hareketli olsu çıkmaz canım çıkmaz inşallah bi sorun :)))))))))

canım normal benimde hep oldu halada devam ediyo hatta doktoruma bu hafta benim kasıklarım çok ağrıyo dedim güldü hamile olmayasın sakın dedi :)))))))))))) kimi gebelerde devam edermiş bende ediyo senin belki kesilir ama önemli bişi değil hele bel ağrısı 9 ay devam

gözün aydın canım hoş geldin aramıza rabbim bebeğini inşallah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin seni şimdilik 10 hafta yazayım hafta atladıkça hatırlatırsın

Meleğini bekleyenler

2-) ela200813. Hafta
3-) hilye3513. Hafta
4-) espoir_fr10.Hafta
5-) byn_zeynep10 .Hafta
7-) nazim8330.HaftaKIZ
minikmucizem9.Hafta
9-) tok30.HaftaERKEK
10-) fatmanur7.Hafta
13-) yasmin_077.Hafta
14-) nevaa10.Hafta
16-) sabriya5.Hafta
17-) dilek23_418.Hafta
19-) Bilgemmm5.Hafta
20-) ceydda10Haftalık

gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

İnş bende iyice tutunduğunu düşünüyorum , inş öyledir .. Çok fazla yatmıyorum hareketliyim ama yinede oluyormuş böyle şeyler..
Nurcan arkadaşım annemde 4 tane çocuk dünyaya getiren bir kadın olarak 9 ay boyunca bel ağrısı çekmiş, ben tek yumurta ikiziyim birde ..Birazda ondan fazlaca çekmiştir..
Ama olur diyor anneciğimde...
İnşş sağlıcakla büyüyordur...
Birde kabızlık çektiniz mi hiç, ya bu ıkınmanın (az ama çok değil) bebeğe bir zararı var mı acaba?
Tüp bebek olduğu için fazlaca ilaç içiyorum, ondan olabilir kabızlık ama zorluyor beni biraz ..

nurcancım canım ya benım bugun baya bel agrım var anlayamadım ignelerden olabılır mı 40 gundur sabah aksam ıne oluyorum totomda yer kalmadı ondanmıdır kı korkuyorum ınsallh bebegıme bıse olmaz..sendede oluyomuydu bole seler napcam ya 9.haftasındayız sımdı

canim herkeze mrb bayadan beri yazamayordum ins herkezin bebisi iyidir benim bebek 9 hafta oldu allahin izniyle sadece kabizlik cekiyorum makattan kan geliyor dr da ilac vermiyor ilik su ic i diyor bakalim bebek icin hersey feda

Teşekkür ederim arkadaşlar. Benimde kabızlık sorunum oldu tranferden sonra çok zorlandım ama doktorum ilaç vermişti o baya sorunu çözdü kullandığımız ilaçlar kabız yapıyor ben artık pek ilaç kullanmadığım için sorunum kalmadı sadece progestan ve folik asit kullanıyorum tranferden beri. Hafif ağrılarım olmuştu zaman zaman benimde ama ilk hamilesiniz dedikleri gün lekelenmelerim başlamıştı ve bir hafta sürdü çok şükür bir daha olmadı.

slm güzel anneler ve bebişleri nasılsınız nasıl gidiyorrrr
biz iyiyiz çok şükür kızımla büyüyoruz yuvarlandık iyice
bu arada nurcan teyze biz yarın 33 haftaya merhaba diycez güncellersen çok sevinirz

canım kabızlık normal sürekli su iç kayısı felan ye

canım diğer arkadaşada söledim bel ağrısı kaık ağrısı normal heleki bazı annelerde bebek büyüdükçe dahada artıyor sonuçta bellinize ve kasığınıza fazladan bir sürü byük biniyor bebek suyu eşi düşünün normalde bile fazla yoruldummu belimiz ağrır bide hamileyiz hep yorgun vücudumuz

Meleğini bekleyenler

2-) ela200813. Hafta
3-) hilye3513. Hafta
4-) espoir_fr10.Hafta
5-) byn_zeynep10 .Hafta
7-) nazim8333.HaftaKIZ
minikmucizem9.Hafta
9-) tok30.HaftaERKEK
10-) fatmanur7.Hafta
13-) yasmin_077.Hafta
14-) nevaa10.Hafta
16-) sabriya9.Hafta
17-) dilek23_418.Hafta
19-) Bilgemmm5.Hafta
20-) ceydda10Haftalık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…