cnm... benim satım 18 kasım
transfer tarihimse 2 aralık...
bugün 5+3 günlük hamileyim.
ben geçen perşembe dr a gittim belki görürüm keseyi diye ama göremedik dr um izinde olduğu için 5 ocağa kadar ben gelince bakarız tekrar dedi bende ben o kadar bekleyemem yarın için ptesi baktırırım dedim tamam dedi ama yarında baktırmayacağım önümüzdeki haftadaki perşembe günü 5.haftayı bitirip 6ya başlıcam ve ogün gitmeye karar verdim.aman geç olsun güç olmasın cnm sağlıkla gelişsin bebeğimde geç duymayada meraklanmayada razıyım..inş bebişlerimiz sağlıklı gelişir,senin satın kaç kaç günlüksün,dr seni ne zaman çağırdı?
Canım benim sat 20 kasım , transfer 9 aralık .. Demekki senden daha fazla iğne kullandım ve 5. gün transferi olduğu içinde fark olmuş olabilir çünkü satlar çok yakın..
Ben 5+1 im bugün.. Sat ile hesaplıyorum transfer ile 3+1 oluyor ama doğrusu sat ile hesaplamakmış..
Çünkü normal yolla hamile kalanlarda sat ile hesaplıyor aslında onlarda 14. günde yumurta döllenmesi oluyor hesap aynı hesap yani bizede hemen hemen o günlerde transfer yapılıyor..
Dr beni keseyi gebeliğimi öğrendikten 17 gün sonra çağırdı yani 6 ocakta gideceğim ..
Keseyi ve kalp atışını rabbim nasip ederse aynı gün göreceğiz ..
Gittiğimde 6+5 olacağım inş kalp atımı ve kese görünür..
İnşş rabbim nasip eder...
5 haftalıkkken görünmesi zor benim araştırdığım kadarı ile..
Hemen hemen gelişimlerimiz aynı fark ettiysen ne güzel değil mi? :)))
bilgemm inş dr a gittiğimizde güzel morellerle döneriz cnm eve aramızda pek fark yok herşey aynı inş sağlıkla bebişlerimizi alırız kucağımıza cnm...
iyi geceler,bilgemm transferlerimizin arasında 1 hafta olmasına rağmen bebişlerimizin arasında 2 gün fark var cnm bende bugün 5+3üm..
ya su cetveli yapamadim gitti hem formata uygun degil diyor siz nasil yaptiniz kizlar
Evet arkadaşım 2 gün var sadece...İkimizde rabbimin izni ile yavrularımızın kalp atışını duyarız ..bilgemm transferlerimizin arasında 1 hafta olmasına rağmen bebişlerimizin arasında 2 gün fark var cnm bende bugün 5+3üm..
bebişlerinize çizelge yapmanız için link kopyaladım güzel şeler var,
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
bebişlerinize çizelge yapmanız için link kopyaladım güzel şeler var,
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?