Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

meleğini bekleyenler
isim ------- gidilen merkez------ ----- --gebelik haftası------kız/erkek----isim-----

1-)tahmer-----------------umut tüp bebek--------------12.hafta
2-)sizofren_ev_kedisi-------medicalpark-----------------10.haftası
3-) gozdemmmmmm--------Doğal gebelik----------------29.hafta----------ERKEK
4-) efda-------------------brüksel tüp bebek------------9.hafta-------------
5-) byn_zeynep------------Avrupa şafak hast-----------14.hafta ---------Erkek
6-) herzaman_seninle-------Memorial okmeydanı---------34.hafta ---------KIZ---------Ceyda
7-) ceydda----------------Bursa acıbadem hasta.-------31.hafta--------- Kız -----Ceyda
sabriya----------------Yesilkoy international hast.---37.hafta----------KIZ---------
9-) judith_mc--------------umut tüp bebek-------------24.hafta----------KIZ
10-) prizeprize-------------Ankara genart---------------28.hafta----------ERKEK
11-) dilek23_41------------Medicıne hos. asy.-----------20.hafta ---------ERKEK
12-) Ayşe_URL-------------NORMAL GEBELİK-------------11.hafta
13-) pares83--------------çamlıca medıcana-------------9.hafta----------KIZ-----ARYA*
14-) umut3452-------------maya tüp bebek--------------5.hafta
15-) gulumgulum-----------Anatolia tüp bebek -----------22.hafta--------ERKEK
16-) minikmucizem---------ankara tüp bebek -------------22.hafta--------KIZ
17-) leydim84--------------------------------------------21.Hafta--------kız
1 htcyldz --------------Umut tüp bebek --------------16. hafta
19-) zeynepela------------Bursa acıbadem --------------30.hafta----------kız
20-) nilu------------------ Maya tüp bebek--------------18.hafta-------ikiz erkek
21-) PULPY---------------------------------------------7.hafta
22-) suannacats----------Doğal gebelik -----------------11.hafta
23-) handesb0------------Koza tüp bebek bursa---------16.hafta-----1KIZ--1ERKEK
24-) nesrinbay-------------Beylikdüzü medicana----------9.hafta
25-) lila3146 -------------Eurofertil tüp bebek -----------27.hafta
26-)rudi------------------brükseltüp bebek--------------17.hafta------1KIZ--1ERKEK
27-) edut--------------- Kocaeli üniv. Tıp fakul. ---------15. Haft----ERKEK
2stdt-----------------ÖZEL EGE TÜP BEBEK-----------9.Hafta
29-)istanbul1977---------Memorial-----------------------6. Hafta
30-)melikee--------------umut tüp bebek----------------5.hafta
31-)Barselona------------b.evler medicana---------------7.hafta
32-)evoevo--------------NORMAL GEBELİK---------------13.hafta
33-)kelebekgs-----------MEMORİAL TÜP BEBEK-----------9.hafta
34-)ezgi0312------------umut tüp bebek-----------------11.hafta
35-)sena81--------------Memorial------------------------9.hafta

günaydın kıssllaaarrrr
nurcan napıyosun canım görüşemiyoruz
dün benden biraz süt geldi bişey olur mu acaba???

günaydın kıssllaaarrrr
nurcan napıyosun canım görüşemiyoruz
dün benden biraz süt geldi bişey olur mu acaba???

sana da günaydın geçen gün nette okumuştm son üç ayda gelebilir normaldir temizlerken tahriş etmemeye dikkat edin diyorlardı.. kolostrum mu ne garip bi adı var bak istersen netten..

canım eskilerden pek giren yok yeni arkadaşlarıda ben tanımıyorum genelde herzamanla muhabbetleri var o yüzden bişi yazmıyorum zaten sıkta girmiyorum nasılsın kızımız nasıl :))))))))))
sorma bende fransız kalıyorum :))))
geçmişi pek okuyamıyorum zaten .. kızım gazlı hala teyzesi .. bir gecsi birrgeceye uymuyor ... 2 aylık olduk .. bakalım 1 ay daha zorluğu varmış ..
kuzunu öpüyorum çok
maşallah bebişlerine .. çok su iç ... en çok su süt yapıyor ..birde emzirdikçe gelir sütün

buarada 37 haftalık olmusum vay be z<aman ne cabuk gecmış

sabriya hoşgeldin .. maşallah kilosu çok güxel .. benimde senin gibiydi bu haftada 3.240 gr doğdu (39. haftada doğurdum)
haftan bayaa ilerlemiş .. eli kulağındadır ... zaten sezeryan günün belli olur artık .. ondan öncede süpriz yapabilir ..

Slm gunaydin kizlar ins Hersey yolunxadir nurcan allahin izniyle shin 15 de dogum ins kizlar xok

Cok korkuyorum Sezeryandan nurcan nevra cok aciyormu Ben tatonoz ignesi olmDim birde espoir normal dogum mu oldu

canım benim özellikle sırt üstü yattığımda karın bel çevremde saniyelik bi çekilme oluyo hemen kalkıyorum bunlar normal diye biliyorum rahim doğuma hazırlanıyomuş.
ayrıca süt gelmeside bu haftalarda normalmiş diye okudum sen yazmadan önceleride hep kontrol ediyodum bende.
acıbadem banada tuzlu ablam nisanda safrakesesi ameliyatı oldu aradık 18000 dediler medicana 2000 yaptırdı doğumuda kimbilir nekadardır ben doktorumla 2000 liraya anlaştım doğum için.

canım gaz olayı ne durumda benim bildiğim :2:

Slm gunaydin kizlar ins Hersey yolunxadir nurcan allahin izniyle shin 15 de dogum ins kizlar xok

Cok korkuyorum Sezeryandan nurcan nevra cok aciyormu Ben tatonoz ignesi olmDim birde espoir normal dogum mu oldu

çıkınca ilk saatler ağrın oluyor tabi .. ama sonra unutuyor..zaten yarı narkozlu gibisin .çok net hatırlamıyorum .bana vakit çabuk geçmişti ..
sonra ayağa kaldırıyorlar .. ondan sonra durduk yere ağrımıyor ..hareket edince acın oluyor sadece ..o da çok normal ...
bazı yerlerde sonda takmıyorlar .. inş .sana takarlar çok rahat ... ilk saatler tuvalete çıkmak zor ..sondada öyle bir derdin olmuyor ...
birde şunu unutma bebeği görür görmez acıların azalıyor .. hep bunu düşün .. sayılı saatler zor ..gerisi çok güzel diye düşün .

kızlar bugün doktora gittim genee. bebeklerimin biri iyi kalbi atıyo şükür. öbürü hala çok küçük ama onunda kalp atışı var dedi doktor ama düşme ihtimali yüksek dedi sıvısı mı azmış neymiş ölçülmüyor bile dedi. aynı durumu yaşayan varmı?

Bugün iyiyim çok şükür pantolonumu falan kapatabildim :))) maaşallah diyim bugün daha hiç çıkartmadım da.. dişime göre yiyince çıkartmıyorum galiba..

ayşecim aman iyi bari buarada tam sana yazarken yeğenim yanımdaydı tel çaldı gittim devamını o yazmış kapatmış
tabi ya haftalar ğeçtikçe çıkarmıycaksında.

bu ikili tarama testindeki beta değeri 50den büyük olunca kız küçük olunca oğlan oluyormuş dediler sizde tuttu mu bu??:26:

canım seninkiler ayrı keselerde sanırım inşllh iki bebğinide sana bağışlar ..bidaha nezaman gidiceksin.

merhaba ben sondadan çok korkuyorum sezeryandan bile okadar korkmuyorum bana takmayın desem kabul ederledmi acaba.

internetten baktım o gelen süt diil süte hazırlık suyuymuş ii bari süt ziyan olcak diye korkuyodum ya bugün daha iyiym kasılmam olmadı hiç bende hep bööle dewam edicek zannediyodum doğuma kadar çok şükür sakinleştim bebeklerde sakin bugün sanki mesela gece uyandırmadılar:)))
acıbademde fiyatlar çok fena ya belki güzel bi haftaya gelirsem küvöze gerek kalmaz derlerse olabilir oda belli olmuyomuşki 40haftalık bebeğin bile kaldığı oluyomuş hayırlısı artık
bide sırt üstü yattığımda benimde ööle oluyo batma gibi ama doktorum yasakladı benim sakın yatma dedi hem onlar hem benim için ii diilmiş

bu ikili tarama testindeki beta değeri 50den büyük olunca kız küçük olunca oğlan oluyormuş dediler sizde tuttu mu bu??:26:

hayır tutmadı benim 32 çıkmıştı .çin takvimi erkek çıkıyodu bide annemler karnımda yüzük sallıyodu oda erkek nekadar hurafe varsa herşey erkekdi :)
ama sonuçç bıcırık bi kızz:))

hayır tutmadı benim 32 çıkmıştı .çin takvimi erkek çıkıyodu bide annemler karnımda yüzük sallıyodu oda erkek nekadar hurafe varsa herşey erkekdi :)
ama sonuçç bıcırık bi kızz:))

yaa benim çin takvimi kız diyor çok da inanıyordum ama neyse bakalım :))) ya galiba kız istiyorum ben

sabah ablamlara anlattım süt gelebilir diye bu haftalarda hatta onlarda gelirse ziyan olmasın biz içeriz diyolardı:)demek suymuy iyi bari.

neyse gecen rahat geçmiş gerçekten 3 tane olunca biri sakin olsa biri hareketli olur inanki benim tek ama bazen bi hareketleniyo karın duvarımın oyulduğunu hissediyorum.
inşallah küveze falan ihtiyaçları kalmaz bebişlerinin bidaha nezaman gidiceksin doktora nekadar olmuş kiloları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…