günaydın kıssllaaarrrr
nurcan napıyosun canım görüşemiyoruz
dün benden biraz süt geldi bişey olur mu acaba???
sorma bende fransız kalıyorum :))))canım eskilerden pek giren yok yeni arkadaşlarıda ben tanımıyorum genelde herzamanla muhabbetleri var o yüzden bişi yazmıyorum zaten sıkta girmiyorum nasılsın kızımız nasıl :))))))))))
maşallah bebişlerine .. çok su iç ... en çok su süt yapıyor ..birde emzirdikçe gelir sütünSelam herzan evet okuyup cikiyorum bir tirlu yazamiyorum. Halen hastanedeyim telden giriyorum. Bebislerimiz mirac kandil aksami dogdular 28 haziran 2011.
Oglum Emir 17h58de dogdu
Kizim Rana 18h00de dogdu
Suttum fazla yok cok uzuluyorum mamayla tamamliyorumne yapacagimi bnilemiyorum
slm kızlar bayadan beri yoktum nasılsınız keyıfler nasıl espoır dogum yaptımı hezaman senınle durumunasıl bu arada benım haftaya cuma allahın ıznıyle dogumum var dr tatıle gıdecekmıs normalde ayın 21 neydı dr hesey yolunda dedı bı sorun olmaz dedı pazartesı dr bebegımın kılosu 3 kıloydu bakalım haftaya kadar neoldu herkeze slm nevra nurcan daha sayamadıgım herkez
buarada 37 haftalık olmusum vay be z<aman ne cabuk gecmış
offf benimki karışık bende bilmiyorum acıbadem istiyodum ama altından kalkamicaz heralde küvöz için bebek başın 1000 4000 lira alıyolar günlük oda üçününde kaldığını düşünsene ya ihtimallere baktıkta 200.000lira gidiyo en kötü ihtimalle evi satsak bile karşılayamayız onuda sadece doğumda 9000 küvözde kalmicanı bilsek orda olcak doğum ama offf offf bilmiyorum bide özel başka hastaneye gidiyorum ordada doktorum var bende gönderiyorum sana numaramı sen nasılsın kasılma falan oluyo mu hissediyo musun benim arada oluyo aynıyız diye soruyorum ama belki bende erken başlamıştır
aman onun deliresi varmış boşver.. nurcan da alma demiş yoksa ben koca mı dinlerim
ilaç almıyorum haftada bir iğnem var proluton.. dün makarna yemiştim öğlen bana çok gaz yapar makarna belki ondandır diycem ama şu anda da felaket durumdayım işteyim ama açtım önümü :))) biranda şişti karnım.. yemekte taze fasulye yedim işe gelir gelmez hepsini çıkarttım çıkartınca karnım aniden davul gibi şişti çok da ağrıyor((
Slm gunaydin kizlar ins Hersey yolunxadir nurcan allahin izniyle shin 15 de dogum ins kizlar xok
Cok korkuyorum Sezeryandan nurcan nevra cok aciyormu Ben tatonoz ignesi olmDim birde espoir normal dogum mu oldu
canım gaz olayı ne durumda benim bildiğim:2:
Bugün iyiyim çok şükür pantolonumu falan kapatabildim :))) maaşallah diyim bugün daha hiç çıkartmadım da.. dişime göre yiyince çıkartmıyorum galiba..
ayşecim aman iyi bari buarada tam sana yazarken yeğenim yanımdaydı tel çaldı gittim devamını o yazmış kapatmış
tabi ya haftalar ğeçtikçe çıkarmıycaksında.
kızlar bugün doktora gittim genee. bebeklerimin biri iyi kalbi atıyo şükür. öbürü hala çok küçük ama onunda kalp atışı var dedi doktor ama düşme ihtimali yüksek dedi sıvısı mı azmış neymiş ölçülmüyor bile dedi. aynı durumu yaşayan varmı?
çıkınca ilk saatler ağrın oluyor tabi .. ama sonra unutuyor..zaten yarı narkozlu gibisin .çok net hatırlamıyorum .bana vakit çabuk geçmişti ..
sonra ayağa kaldırıyorlar .. ondan sonra durduk yere ağrımıyor ..hareket edince acın oluyor sadece ..o da çok normal ...
bazı yerlerde sonda takmıyorlar .. inş .sana takarlar çok rahat ... ilk saatler tuvalete çıkmak zor ..sondada öyle bir derdin olmuyor ...
birde şunu unutma bebeği görür görmez acıların azalıyor .. hep bunu düşün .. sayılı saatler zor ..gerisi çok güzel diye düşün .
canım benim özellikle sırt üstü yattığımda karın bel çevremde saniyelik bi çekilme oluyo hemen kalkıyorum bunlar normal diye biliyorum rahim doğuma hazırlanıyomuş.
ayrıca süt gelmeside bu haftalarda normalmiş diye okudum sen yazmadan önceleride hep kontrol ediyodum bende.
acıbadem banada tuzlu ablam nisanda safrakesesi ameliyatı oldu aradık 18000 dediler medicana 2000 yaptırdı doğumuda kimbilir nekadardır ben doktorumla 2000 liraya anlaştım doğum için.
bu ikili tarama testindeki beta değeri 50den büyük olunca kız küçük olunca oğlan oluyormuş dediler sizde tuttu mu bu??:26:
hayır tutmadı benim 32 çıkmıştı .çin takvimi erkek çıkıyodu bide annemler karnımda yüzük sallıyodu oda erkek nekadar hurafe varsa herşey erkekdi :)
ama sonuçç bıcırık bi kızz:))
internetten baktım o gelen süt diil süte hazırlık suyuymuş ii bari süt ziyan olcak diye korkuyodum ya bugün daha iyiym kasılmam olmadı hiç bende hep bööle dewam edicek zannediyodum doğuma kadar çok şükür sakinleştim bebeklerde sakin bugün sanki mesela gece uyandırmadılar:)))
acıbademde fiyatlar çok fena ya belki güzel bi haftaya gelirsem küvöze gerek kalmaz derlerse olabilir oda belli olmuyomuşki 40haftalık bebeğin bile kaldığı oluyomuş hayırlısı artık
bide sırt üstü yattığımda benimde ööle oluyo batma gibi ama doktorum yasakladı benim sakın yatma dedi hem onlar hem benim için ii diilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?