Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

Dondurulmuş embriyo ile gebe kalıp, düşük yapan var mı?

Merhaba arkadaşlar, benim iki kere dondurulmuş embriyo transferim oldu ve ikisi de kese yeni göründüğünde kanama ile düştü. Şimdi yeni tedavi sürecindeyiz, umarım bu sefe taze embriyo transferi gerçekleşir. Pazartesi muhtemel transfer tarihim, e2 ve muayene sonucuna göre karar verecekler. Eger transferim olursa ve tutarsa yeniden düşer korkusu var. Buna benzer durum yaşayıp, taze embriyo ile gebeliği devam eden var mi? Tedavideki tüm arkadaşlara bol şans dilerim.

slm kızlar....
akşam büyük bi çok yaşadım ama halime şükrediyorum...
göbüşmün altında kırmzıı kırmızı çizgiler vardı bende ev içinde bol altlarımı giyiyorum ve onların lastik izidir diye geçiştiriyodum taakii dün geceyekadar
benim iz dir diye tabir ettiğim şeyler meğerse çatlakmışlar yaa akşam farkedebildim 2 tane uzun var diğerleride kısa kısa bi sürü krımızılar şok oldum resmen
kocişe dedim çatlaklar başlamış diye oda herzamanki gibi her hamilede olur hayatım demesiyle konuyu kapattı ama o geçer gözüylede bakıyo
ilkten ufak çaplı bi deprem oldu beynimde ama sonrada dedimki ben bebişime kolay sahip olmadım varsın tüm karnım çatlak dolsun umrumda değil onun varlığının yanında
aynende öyle hiç umrumda değil kafama takmıyorum
ama anlaşılan pahalı kremler bebe yağlarıda fayda etmiyomuş....

taze embriyo ve gebeliği devam eden ben varım cnm
zaten hiç dondurulacak fazladan embriyom hiç olmadı
inş bu tedavinde yüzün güler cnm...

canım boşver dediğin gibi nekadar uğraştık güzel bebeklerimiizi göbeğimizde olsun diye varsın çatlayalım ..mayo giyeriz:)ama ilk etapta kırmızı oluyo sonra beyazlıyo ya çatlaklar belli belirsiz bi hal alıyo zaten.
eşinde ne güzel demiş hamilesin olceekk okadar..

lilacım ay dün gece fenaydı çok sıcak geldi bana ama eşim yoo serin bile deyip deli etti benii:)
sen bu satte dr dasındır minnoşlarını merak ediyorum ..
ya benim kaşım falan çıkar hamileliğimden sebep baya bi az çıkıyolar uzun zaman alıyo erkek bebekler testesteron ürettikleri içn kıllanma yapar demişlerdi.

Son düzenleme:

benimde taze embriyo çok şükür devam ediyo inşşllh sende bu tedavinde bebeğini kucağına alırsın.
benimde dondurulmuşum yok.

dediğin gibi mayo giyeriz ben mayo daha çok severim zaten
eşim bana bu hamileliğimde her konuda hep öyle diyo yumuşatmak için
ben diyorum aşkım ayaklarım şişti ee cnm hamilesin her hamilede olur hem seninkiler çokta şişmedi
sonra diyorum çatladım her hamilede olur merak etme
hamilelikte vücut deformansona uğrar falan filan deyip hep sakinleştirir beni
kendi önceden hamile kaldı heralde herşeyide bilri heee

kızım maşallah de ne tatlı başka erkek olsa seni gıcık etse
demek bilinçli bende eşime diyorum çok tombiğim diye oda yoo sen yırttın diyo çok iyisin bi gaz veriyo arada .

geldiiim gidip gördüm meleğimi ayy parmaklarını gördüm ilk kez koymuş elini kafasına ayakları bitiştirmiş tabanlarından ama bacaklarını açmış kurbağa gibi yetıyordu kuşum :)))
ikili test için kan verdim 3-4 gün sonra çıkar ben seni ararım dedi doktorum.. ense kalınlığına baktı 1.5 mm gayet normal dedi.. adam ben hamile kalamıyorken yaptığı bütün naletlikleri bir kenara bıraktı :)) süpersin hariksaın herşey çok güzel diyip duruyor taş düştü galiba kafasına :)) merkezi geçen sene eylül gibi açmış daha burayı açtığımdan beri hiç kız doğurtmadım dedi 2 hafta sonra gel bakalım seninki ne olacak dedi..

amaan nolcak kız boşver benim şişmanlıktan memelerim kollarımın içi dizlerimin arkalarına varıncaya kadar heryerim çatlak boşver.. onlar öyle kırmızı kalmıyor hem beyazlıyor tenimle aynı renk benimkiler yakından bakınca belli oluyor..
açık tenliler illaki çatlıyor hamilelikte kremler falan yalan ancak kaşıntısını alır.. bir arkadaşım var kapkara bir tanecik çatlağı olmadı onun..

amaaaan ben bu hamilmle giyorum bikini umrumda değil beğenmeyen totomu yesin

ay maşallah allah bağışlasın miniğini.harika ense kalınlığı çok güzel çıkmışzaten önemli olan ensesi ..
demek ki bugün iyi saatte olsunlar günüymüş seninkinin.hadi inşşlh ilk kızıda seninle doğurttururneyse 2 hafta kalmış inşllh o günde açar bacaklarını kurbiş gibi.

belki haftaya öbür doktoruma gidince o söyler cinsiyetini :))) haftaya ctesi de ona gidip o entegre test denen şeyden yaptırıcam.. bacaklarının arasına bakıyorum şimdi var bir çıkıntısı ama kordonudur belki..

kızım maşallah de ne tatlı başka erkek olsa seni gıcık etse
demek bilinçli bende eşime diyorum çok tombiğim diye oda yoo sen yırttın diyo çok iyisin bi gaz veriyo arada .
bilinçlidir kocişimde bi yandanda morel veriyo güya ayy kıyamam ben ona....şaka bi yana çok severim kendisini...
oh oh maşallah ense kalınlığı çok güzel
demek keyif yapıyodu minik kurbağa
hadi bakalım 2 hafta sonra cinsiyet net olmasada belli olmaya başlar hayırlısı cnm...

amann bende takmıyorum bebişimin heidyesidir gelir geçer
çatlak konusuna takılmaya görsün ona gelene kadar ne badireler atlattık bizle.r..

canım ya şimdide öylemisin dikkat et kendine naptın soğuk bişeyler yiyip içtinmi ceyrandamı kaldın.

gün içinde daha iyiyim şükür. akşam çok kötüydüm valla. inşallah bu akşam o kadar kötü olmam... ceryan, dondurma vs vs... :) hepsi dahil malesef...

oyh maşallah ya, ne güzeeel ben de yine çok merak etmeye başladım. pazartesi gidicem galiba. daha fazla dayanamıyorum
annemler de diyo, belki belli olur cinsiyetleri. ben daha bi heycanlanıyorum.... ayyyyy belli olur mu acep, ne dersiniz? :18:
ense kalınlığı falan süper çıkmış canım. gözün aydın! herşey yolunda gider bundan sonra da inşallah

bu arada canlar, bu sabah tartıldım hala 1 kilo bile almamışım. tabi meraklısı değilim ama, normal dimi? korkuyorum yavruşlarıma yeterli olamıyosam diye. sanki kiloyla çok alakalı gibi...
siz aldınız mı kilo?

cnm çok normal daha kilo almaman
bak ben ilk 3 ayda 5kilo verdim dr un sorun değil dedi

valla doktor 2 hafta sonra geldiğinizde söylerim cinsiyetini dedi.. sen benden 1hafta öndesin önümüzdeki haftasonu gitsen belli olur sankim :)) nedense ben hiç merak etmiyorum da eşim deli olacak kız da kız başımı yiyo sabah akşam :)))
ay ben zaten vereyim diye gözümün içine bakıyor herkes doktor da dahil

cnm çok normal daha kilo almaman
bak ben ilk 3 ayda 5kilo verdim dr un sorun değil dedi

hmmm zaten vermemek önemliymiş. almamak normalmiş... bakalım bi doktora gidiim de hayırlısıyla :)

valla haftaya eve dnüyoruz inşallah. annemler de biz de görelim dediklerinden, pazartesiye randevu aldım. bu gidicem doktorun da tahminleri çıkıyo. bakalım belki gösterirler. ama ne bilim bana hep ikisi de erkek gibi geliyo. kayınvalidemin tarafında hiç kız olmadığından, kız olmaz gibi geliyo ama nasip tabi. hayırlısı olsun da inşallah... eşim de kız gibi diyor :90: heycanlanmamak elde değil değil ama canım
hayırlısıyla doğumları yapalım da inşallah, kiloyu veririz be canım. takma kafana, tadını çıkar

maşallah güzel çıkmış ense kalınlığınız hadi hayırlı olsun cnm.cinsiyet söylemese de erkek olduğunu ima etmiş sanki doktorun :) bakalım diğer doktor bişey diyecek mi? benim de 21 inde kontrolüm bakalım ne dicek doktor amca bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…