Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

yaa benim çin takvimi kız diyor çok da inanıyordum ama neyse bakalım :))) ya galiba kız istiyorum ben

bende cinsiyetini öğrenene kadar hiç itiraf etmedim ama içimden kız geçiyodu kızı duyunca resmen delirdim çünkü erkeğe okadar endekslemiştimki kendimi..tabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsun..kız annelerinde tüylenme azalıyo benim kaşım bıyığım falan çok azaldı 2 ayda 1 falan aldırıyorum.

benim zaten azdır kaşımı kendim alıyorum çıktıkça bıyığmı almam hiç.. üff akşam malum yerlerde kapsamlı temizlik lazım yarın doktor var

hahaha içilirmi be hem o kadar gelmiyoki 1çay kaşığı kadar falan geliyo dün soldan gelmişti bugün sağdan
canım yarın gitcem doktora hatta oradanda kayınvalidemlere geçebilirim p.tesiye kadar gelmezsem merak etmeyin
1300 1500 civarı olmuşlardır bence sen en son ne zman gittin kilosu ne kadardı???

:)))
bağışıklık sistemi için doğumdan sonra gelen ilk süt çok önemli diye duymuştum ..
ya biyerden girebilirsen bizi haberdar et mutlaka.
ben en son 21 haziranda gitmiştim 1000 di. bakalım benimde salı günü randevum bende çook merak ediyorum..

eet ya bütün hastalıklar için aşı gibi bişeymiş inşallah sütüm gelir çok istiyorum emmelerini
emmezlerse bile sütüm olursa sağıp vericem şimdiden elektrikli sağma makinesi aldım
tamam tatlım int yok ama eğer gitmezsem derim zaten
ya ben 2hafta arayla gitmiştim 300gram almışlardı bence seninki benden fazla çıkar helede tek rahat yeri onun:)))
ben yemeğe gidiyorum canım anneme öptüm seni iyi akşamlar
köpüşlerimi özledim azcık onlarla ilgilenim nasıl olsa 2aya kadar pabuçları dama atılacak:)))

inşllh gelir neden gelmesin zaten sen tüm tedbirleri almışsın:)
ya bakalım nekadar olmuş seninkilere maşallahhbenim 3 hafta geçti çok merak ediyorum ..
canım sana afiyet olsun görüşürşzz...eminim köpüşlerinde senin kadar severler üçüzleri:)ama mecbur patileri atılcak dama:)

aaaa benim de kızım olacak ama göbeğim kıl içinde resmen yüzümdede favorilerim çıktı doktor aldırma dediği için alamıyorum da

kızlar geldim evimden yazıyorum size
kocişi bekliyorum yemek getirecekte yiyecem çok acıktım malum 1 haftanın üzerine dolap bomboş..
öpüldnzü
cnm ben 1 ay dinlendim ve her hafta kontrolem gittim her gittiğimde biraz biraz yukarı çıktı
yalnız bebek yukarı çıkmıyo yanlış anladın bebek büyüdükçe bebeğin eşi yukarı çıkıyo..
cnmm evet sen uzun zamandır yoktun yaaa merak ettim seni...
haftaya cuma demek doğumun Allahım sağlıklı sıhhatli sorunsuz doğum geçirmeni nasip etsin inş...
benimde az kaldı gibi 34e başladım hayırlısıyla
sana ceza nerelerdesin sen bakim kaç topik seni merak ettik sen biliyomusun
bi sorunmu olduda hiç giremedin
maşallah büyütmüşün bebişleri
isimler er geç netleşir üzülme sen
bebişlerin cinsiyetleride güzel maşallah
günaydın kıssllaaarrrr
nurcan napıyosun canım görüşemiyoruz
dün benden biraz süt geldi bişey olur mu acaba???
cnm bendende gelmişti ama iç çamaşırımda leke şeklinde sadece gelmesi çok normalmiş
cnm takdiri ilahi elden gelen bişi yok
inş diğer bebeğinde güzel gelişir ve sıkıca tutunur sana
bu ikili tarama testindeki beta değeri 50den büyük olunca kız küçük olunca oğlan oluyormuş dediler sizde tuttu mu bu??:26:

hihi benimki doğru çıkmıştı 85 ve kız...

aaaa benim de kızım olacak ama göbeğim kıl içinde resmen yüzümdede favorilerim çıktı doktor aldırma dediği için alamıyorum da

aa bak göbeğimde var oda gerilmekden diye düşünüyorum benimde doktorum sakın göbeğini alma dedi doğumdan sonra dökülcekmiş oda aşırı değil.yine var ama eskisi kadar çabuk çıkmıyo.

Son düzenleme:
yağsız kaşarlı tost yedim... yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek.. doktor 11.haftadan sonra kesilir diyor ama bizim kızlar 4. ayın sonuna kadar sürdü diyorlar..
neyse yatayım bari bellki geçer..

yediğinde çıkarılıcak bişey değil merak etme seninki 4 ayı bulmaz bi bakmışsın kesilmiş..
sana iyi geceler kontrolden sonra hemen haber ver

yağsız kaşarlı tost yedim... yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek.. doktor 11.haftadan sonra kesilir diyor ama bizim kızlar 4. ayın sonuna kadar sürdü diyorlar..
neyse yatayım bari bellki geçer..

üfffffff cok fena yaa bu bulantı ve kusmaben cok cıkarmıyorum ama dun gecede ben aynısıydım yayla corbası ıctım ve cıkardım.mutfakgımdan hıc bıse yıyemıyorum gunluk alıyorum marketten bı ekmek az peynır aksama kadar aksamda dısarda yıyorum ne zaman bıtcek bılmıorum yaaa

ya evet bende duymuştum göbekteki kıllanmayı badem yağı falan mı sürdün oda beslermiş kıl köklerini canlandırırmış kuzenimin eşinde olmuştu doğumdan sonra hemen döküldü kimse görmüyo nasıl olsa boşwer bende yok kıl ama çatlak var seninki geçer ama benimki kalıcı
favorilerinide rahatlıkla aldırabilirsin:))) ama kız veya erkek çocukla kılın tüyün bi alakası olduğunu sanmıyorum

burcuuuuu uykun mu kaçtı canım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…