yaa benim çin takvimi kız diyor çok da inanıyordum ama neyse bakalım :))) ya galiba kız istiyorum ben
bende cinsiyetini öğrenene kadar hiç itiraf etmedim ama içimden kız geçiyodu kızı duyunca resmen delirdim çünkü erkeğe okadar endekslemiştimki kendimi..tabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsun..kız annelerinde tüylenme azalıyo benim kaşım bıyığım falan çok azaldı 2 ayda 1 falan aldırıyorum.
sabah ablamlara anlattım süt gelebilir diye bu haftalarda hatta onlarda gelirse ziyan olmasın biz içeriz diyolardı:)demek suymuy iyi bari.
neyse gecen rahat geçmiş gerçekten 3 tane olunca biri sakin olsa biri hareketli olur inanki benim tek ama bazen bi hareketleniyo karın duvarımın oyulduğunu hissediyorum.
inşallah küveze falan ihtiyaçları kalmaz bebişlerinin bidaha nezaman gidiceksin doktora nekadar olmuş kiloları.
hahaha içilirmi be hem o kadar gelmiyoki 1çay kaşığı kadar falan geliyo dün soldan gelmişti bugün sağdan
canım yarın gitcem doktora hatta oradanda kayınvalidemlere geçebilirim p.tesiye kadar gelmezsem merak etmeyin
1300 1500 civarı olmuşlardır bence sen en son ne zman gittin kilosu ne kadardı???
benim zaten azdır kaşımı kendim alıyorum çıktıkça bıyığmı almam hiç.. üff akşam malum yerlerde kapsamlı temizlik lazım yarın doktor var
:)))
bağışıklık sistemi için doğumdan sonra gelen ilk süt çok önemli diye duymuştum ..
ya biyerden girebilirsen bizi haberdar et mutlaka.
ben en son 21 haziranda gitmiştim 1000 di. bakalım benimde salı günü randevum bende çook merak ediyorum..
eet ya bütün hastalıklar için aşı gibi bişeymiş inşallah sütüm gelir çok istiyorum emmelerini
emmezlerse bile sütüm olursa sağıp vericem şimdiden elektrikli sağma makinesi aldım
tamam tatlım int yok ama eğer gitmezsem derim zaten
ya ben 2hafta arayla gitmiştim 300gram almışlardı bence seninki benden fazla çıkar helede tek rahat yeri onun:)))
ben yemeğe gidiyorum canım anneme öptüm seni iyi akşamlar
köpüşlerimi özledim azcık onlarla ilgilenim nasıl olsa 2aya kadar pabuçları dama atılacak:)))
bende cinsiyetini öğrenene kadar hiç itiraf etmedim ama içimden kız geçiyodu kızı duyunca resmen delirdim çünkü erkeğe okadar endekslemiştimki kendimi..tabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsun..kız annelerinde tüylenme azalıyo benim kaşım bıyığım falan çok azaldı 2 ayda 1 falan aldırıyorum.
cnm ben 1 ay dinlendim ve her hafta kontrolem gittim her gittiğimde biraz biraz yukarı çıktıdevir teslim hayırlı olsun bakalım kızlaryazılanları okurken ayse veya tahmer en uygun bence diyecektim.ayse teslim almış ne iyi olmuş.hadi hayırlı olsun hepimize :92:
herzamancım kontrollerde hiç bişey dememişti doktor bana şimdiye kadar.bende herşey yolunda diye baya rahattım normal hayatıma devam ediyodum valla.şimdi korkumdan evden çıkmıyorum.istirahat ediyorum mecburen.aman bebeğim iyi olsun da ben razıyım evde oturmaya.peki senin bebiş ne zaman yukarı çıkmıştı cnm?
cnmm evet sen uzun zamandır yoktun yaaa merak ettim seni...slm kızlar bayadan beri yoktum nasılsınız keyıfler nasıl espoır dogum yaptımı hezaman senınle durumunasıl bu arada benım haftaya cuma allahın ıznıyle dogumum var dr tatıle gıdecekmıs normalde ayın 21 neydı dr hesey yolunda dedı bı sorun olmaz dedı pazartesı dr bebegımın kılosu 3 kıloydu bakalım haftaya kadar neoldu herkeze slm nevra nurcan daha sayamadıgım herkez
sana ceza nerelerdesin sen bakim kaç topik seni merak ettik sen biliyomusunmerhaba kızlar
devir teslim töreni olmuş hayırlı olsun ayşe_url
ben hamileliğin neredeyse 17.haftasını devirdim.
Dün öğrendim bebelerimin biri erkek, biri kız listeyi güncellediğinde ilave edersen seviniriz teyzesi.İsimleri henüz çok sesli olarak tartışmada son haftada ancak netleşir gibi..
Herkese sağlıklı Hayırlı evlatlar nasip etsin mevlam..
cnm bendende gelmişti ama iç çamaşırımda leke şeklinde sadece gelmesi çok normalmişgünaydın kıssllaaarrrr
nurcan napıyosun canım görüşemiyoruz
dün benden biraz süt geldi bişey olur mu acaba???
cnm takdiri ilahi elden gelen bişi yokkızlar bugün doktora gittim genee. bebeklerimin biri iyi kalbi atıyo şükür. öbürü hala çok küçük ama onunda kalp atışı var dedi doktor ama düşme ihtimali yüksek dedi sıvısı mı azmış neymiş ölçülmüyor bile dedi. aynı durumu yaşayan varmı?
bu ikili tarama testindeki beta değeri 50den büyük olunca kız küçük olunca oğlan oluyormuş dediler sizde tuttu mu bu??:26:
aaaa benim de kızım olacak ama göbeğim kıl içinde resmen yüzümdede favorilerim çıktı doktor aldırma dediği için alamıyorum da
Kızlar yaaaaa...
Boğazlarım çok kötü(( Hava değişimi oldu sanırım... napabilirim? bana akıl verin nolur! Yutkundukça yırtılıyo boğazım :85:
offf çok fena çıkarttım yine.. gece gece nerden çıktı yaa..
Kızlar yaaaaa...
Boğazlarım çok kötü(( Hava değişimi oldu sanırım... napabilirim? bana akıl verin nolur! Yutkundukça yırtılıyo boğazım :85:
hadi yaa ne yemiştinki az kaldı geçicek inşşlh.
yağsız kaşarlı tost yedim... yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek.. doktor 11.haftadan sonra kesilir diyor ama bizim kızlar 4. ayın sonuna kadar sürdü diyorlar..
neyse yatayım bari bellki geçer..
yağsız kaşarlı tost yedim... yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek.. doktor 11.haftadan sonra kesilir diyor ama bizim kızlar 4. ayın sonuna kadar sürdü diyorlar..
neyse yatayım bari bellki geçer..
aaaa benim de kızım olacak ama göbeğim kıl içinde resmen yüzümdede favorilerim çıktı doktor aldırma dediği için alamıyorum da
geçmiş olsun canım.. ılık ballı limonlu su iç iyi gelir..
ılıkdan biraz sıcak suya bal tarçın limon koyup içmeyi denesene..
yaz günüde ne kötüdür boğaz ağrısı geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?