Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

bence senin biri kız biri erkek.. daha embryoyken biliyorlar cinsiyetleri güya seçmek yasak ama bence seçip çeşit yapıp da koyuyorlar :)))
bana da öyle geliyor ve elimdeki us resminde görüyorum ben bir çıkıntı :))) eğer o kordon değilse bu erkek

ama ben bu seneyi kız senesi olarak duyduuuuum
bana bildiğim bi tanecik embriyo konuldu ki yani kesin tek yumurtadırlar. o yüzden ya ikisi de kız ya da ikisi de erkek :) ama büyük ihtimalle erkek gibi sanki hayırlısı tabi...

Son düzenleme:
lila gittin dimi doktora ne dedi bende merak ettim seni.

saol canım geldim şimdi arkadaşıma gitmiştim ordanda yoksa 1de işimiz bitti doktorda
aklımıza ne geldiyse sorduk doktora bu defa doğumla ilgili
suit oda ayarlicak saolsun ve rezervasyon yapıcakmış ciddi ciddi küvöz için
çok sevindim onun için zaten sakinmiş ama bizim yanımızda yoğun bakımdaki doktorunu aradı tembihledi
1350 1450 arasında kiloları boylarıda 36cm olmuş
ama kızın birinin kafası dahada aşağıya inmiş umarım sorun olmaz
eğer suyun falan gelirse kızın yüzünden sahip çık kızına dedi doktor
ve artık herşeye hazırlıklı olmalıymışım heran herşey olabilirmiş
ayy ciddi ciddi yaklaştı benim doğum o zman
hani anlatmıştım ya size kasılmam oluyo diye rahatsız olduğum anda gitcekmişim hastaneye
benim temmuzu atlatmam lazım yaaa
:18::18::18::18::18:

yazdıklarını okuyunca bi hoş oldum valla:18:
bi an kendimi düşündüm. hiiiiii ben napıcam acaba?
kesinlikle senin gibi olmayı isterdim. yani en azından; doğum yapıcan hastane falan belli... benim ne doktorum belli, ne de doğumda hangi şehirde olacaam. umarım bi şehir olur tabi. ilçe de olabilir... malum bi de çoğul gebelik olunca, riskleri ve beraberinde getirdikleri öyle fazla ki... bana da dua et nolur kafam hepsiyle çok meşgul!
ayyyy,,, Allah yardımcın olsun canım. inşallah sorunsuzca kalabildikleri kadar kalırlar sende.

ay canım ya neyseki kilolarıda boylarıda gayet güzel inşşlh atlıcaksın temmuzu bak gör.demek kızlardan biri yaramaz olucak:)
hastaneye karar verdinizmi küvöz için sigortan karşılamıyo demiştin onu konuştunuzmu.tabiki nerdeyse artık 30. haftadayız hepimiz hazırlıklı olmalıyız.
demek kasılmalarında hemen git dedi senin kasılmaların nasıl oluyo.

artık karar ver neden çünkü burda bile bazı yerler ikiz gebeliklere bakmıyolar.sende araştır doğum yapıcağın yerin küvözü falan olsun ben yeni doğan yoğun bakımı olan bi hastanede yapıcam inşşlh gerek kalmaz tabi hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza

ah canım, benim rahatlığımdan diil ya... biz şimdi bi ilçede yaşıyoruz. eşimin işinden dolayı da, doğum sırası nerde oluruz henüz belli diil... devlet bizi nere atarsa yani o yüzden sabit gittiğim bi doktorum yok. olamaz da zaten. çünkü ilçeye gelen doktorun, çoğul gebelikle ilgili pek bi bilgisi olmuyo şehir merkezine gidip gelmem gerek her kontrolde... işim zor yani

hAdi ya gerçekden çok karışıkmış işin allah yardımcın olsun sende son ayında eğer olduğun yerdeysen şehirdeki doktora gidip gelirsin..
sonuçta eskidende millet ikiz doğuruyodu hemde evde allah yardım eder.

herzaman sen nası yatıyosun bende anormallik var ben hala yüzüstü yatabiliyorum hemde çok rahat ediyorum.tabi yatmayın dedikleri içnde ilk başta sol yanla başlıyorum sonuç yüzüstü buluyorum acaba tehlikelimidir.

acabamı
kız delimisin yüzüstü yatmak hamilelikte çok zararlı benim dr um ilk 3 ay dedi sonrası kesinlikle yasak cnm benim
sen sıkışık dar bi yerde durabilirmisin HAYIR
bebişini sıkıştırıyosun yüzüst yatarsan artık sen 30.haftandasın cnm risklidir valla
bende sola yatmaya dikkat ediyorum kendimi sağ da yada sırt üstü bulursam sinir oluyorumki
sola yatmayı hiç sevmem ama yinede bebişime rahat kan akımı gitsin diye sola yatıyorum
nurcanım hoşgeldin hayatım nasıl prenses döndünmü geliboludamısın?

ay canım benim kızınkide tam hız devam yüzüde sıcakten kırmızı kırmızı isilik oldu yazık bide sallanmadan uyumuyor ayağımda uuyuyorayağım dursun hemen ağlıyor gece gündüz ayağım hiç durmuyo gram uyku uyumuyorum 2-3 günde bir annem ablam birigeliyo 1 günlük o zaman bi uyuyom 3-4 saat sonra yinedevam bide kızın hergün büyük tuvaletini yapıyomu
Slm gunaydin kizlar ins Hersey yolunxadir nurcan allahin izniyle shin 15 de dogum ins kizlar xok

Cok korkuyorum Sezeryandan nurcan nevra cok aciyormu Ben tatonoz ignesi olmDim birde espoir normal dogum mu oldu
canım ben 2sezeryanıdaoldum epidurali tavsiye ediyorum ilk acılaı hiiiiiiiç hisetmiyorsun çok rahat sondayada gerek olmuyo çok güzel valla
merhaba ben sondadan çok korkuyorum sezeryandan bile okadar korkmuyorum bana takmayın desem kabul ederledmi acaba.
canım genel uyutmada sonda takılıyo ama epiduralde takılmıyo
yaa benim çin takvimi kız diyor çok da inanıyordum ama neyse bakalım :))) ya galiba kız istiyorum ben
kızmı ((((((((((
he he yazık paramı vrdin o kremlere kız sorsaydınya bana

aynen benimde şişmanlıktan her yerim çatlak yakından belli oluyo ama bikinide giyiyom valla:))))

.
ayy uff çok tırstım şimdi napıcam ben kendimi yatağada bağlayamam inan geceler kabus olmaya başladı..lilada sırtüstü yatmak zararlıymış dedi ..ben en iyisi şimdi hamile yastığı istiyim yada yarın gidip alıyım..sağol

canım daha geliboluya gitmedim cumartesi çıkıcam sabah yola misafirlerim varduı kardeimin nişanlandı felanm anca haftaya senin doum nezaman bu arada kızım pek yaramaz valla bu günlerin ve ilk 20 günün tadını çıkarbiz bugün oğuz beydeydik muayene oldum gördü kızımı çok büyümüş diyor :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…