bence senin biri kız biri erkek.. daha embryoyken biliyorlar cinsiyetleri güya seçmek yasak ama bence seçip çeşit yapıp da koyuyorlar :)))hmmm zaten vermemek önemliymiş. almamak normalmiş... bakalım bi doktora gidiim de hayırlısıyla :)
valla haftaya eve dnüyoruz inşallah. annemler de biz de görelim dediklerinden, pazartesiye randevu aldım. bu gidicem doktorun da tahminleri çıkıyo. bakalım belki gösterirler. ama ne bilim bana hep ikisi de erkek gibi geliyo. kayınvalidemin tarafında hiç kız olmadığından, kız olmaz gibi geliyoama nasip tabi. hayırlısı olsun da inşallah... eşim de kız gibi diyor :90: heycanlanmamak elde değil değil ama canım
hayırlısıyla doğumları yapalım da inşallah, kiloyu veririz be canım. takma kafana, tadını çıkar
bana da öyle geliyor ve elimdeki us resminde görüyorum ben bir çıkıntı :))) eğer o kordon değilse bu erkekmaşallah güzel çıkmış ense kalınlığınız hadi hayırlı olsun cnm.cinsiyet söylemese de erkek olduğunu ima etmiş sanki doktorun :) bakalım diğer doktor bişey diyecek mi? benim de 21 inde kontrolüm bakalım ne dicek doktor amca bize :)
bence senin biri kız biri erkek.. daha embryoyken biliyorlar cinsiyetleri güya seçmek yasak ama bence seçip çeşit yapıp da koyuyorlar :)))
bana da öyle geliyor ve elimdeki us resminde görüyorum ben bir çıkıntı :))) eğer o kordon değilse bu erkek
lila gittin dimi doktora ne dedi bende merak ettim seni.
saol canım geldim şimdi arkadaşıma gitmiştim ordanda yoksa 1de işimiz bitti doktorda
aklımıza ne geldiyse sorduk doktora bu defa doğumla ilgili
suit oda ayarlicak saolsun ve rezervasyon yapıcakmış ciddi ciddi küvöz için
çok sevindim onun için zaten sakinmiş ama bizim yanımızda yoğun bakımdaki doktorunu aradı tembihledi
1350 1450 arasında kiloları boylarıda 36cm olmuş
ama kızın birinin kafası dahada aşağıya inmiş umarım sorun olmaz
eğer suyun falan gelirse kızın yüzünden sahip çık kızına dedi doktor
ve artık herşeye hazırlıklı olmalıymışım heran herşey olabilirmiş
ayy ciddi ciddi yaklaştı benim doğum o zman
hani anlatmıştım ya size kasılmam oluyo diye rahatsız olduğum anda gitcekmişim hastaneye
benim temmuzu atlatmam lazım yaaa
:18::18::18::18::18:
saol canım geldim şimdi arkadaşıma gitmiştim ordanda yoksa 1de işimiz bitti doktorda
çok sevindim onun için zaten sakinmiş ama bizim yanımızda yoğun bakımdaki doktorunu aradı tembihledi
hani anlatmıştım ya size kasılmam oluyo diye rahatsız olduğum anda gitcekmişim hastaneye
:18::18::18::18::18:
yazdıklarını okuyunca bi hoş oldum valla:18:
bi an kendimi düşündüm. hiiiiiiben napıcam acaba?
kesinlikle senin gibi olmayı isterdim. yani en azından; doğum yapıcan hastane falan belli... benim ne doktorum belli, ne de doğumda hangi şehirde olacaam. umarım bi şehir olur tabi. ilçe de olabilir... malum bi de çoğul gebelik olunca, riskleri ve beraberinde getirdikleri öyle fazla ki... bana da dua et nolurkafam hepsiyle çok meşgul!
ayyyy,,, Allah yardımcın olsun canım. inşallah sorunsuzca kalabildikleri kadar kalırlar sende.
bu arada canlar, bu sabah tartıldım hala 1 kilo bile almamışım. tabi meraklısı değilim ama, normal dimi? korkuyorum yavruşlarıma yeterli olamıyosam diye. sanki kiloyla çok alakalı gibi...
siz aldınız mı kilo?
artık karar ver neden çünkü burda bile bazı yerler ikiz gebeliklere bakmıyolar.sende araştır doğum yapıcağın yerin küvözü falan olsun ben yeni doğan yoğun bakımı olan bi hastanede yapıcam inşşlh gerek kalmaz tabi hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza
mrb hanımlar bugun gıttım kan testı yaptırdım 2 veya 3 haftalık hamıleymısım ...çok mmutluyummmmmm
ah canım, benim rahatlığımdan diil ya... biz şimdi bi ilçede yaşıyoruz. eşimin işinden dolayı da, doğum sırası nerde oluruz henüz belli diil... devlet bizi nere atarsa yanio yüzden sabit gittiğim bi doktorum yok. olamaz da zaten. çünkü ilçeye gelen doktorun, çoğul gebelikle ilgili pek bi bilgisi olmuyo şehir merkezine gidip gelmem gerek her kontrolde... işim zor yani
mrb hanımlar bugun gıttım kan testı yaptırdım 2 veya 3 haftalık hamıleymısım ...çok mmutluyummmmmm
:18::18::18::18::18:[/QUOTE
kız durr bi arka arkaya doğpuracaktık hani senle ne oldu hemen temmuzu geçirmem lazım falan
sen hiç dert etme fıstığım benim biz arka arkaya doğuracaz senle
minnoşlarında kilolarıboyları maşallah cnm herşey yolunda ne güzel...
sen içini rahat tut ve bol bol dua et cnm benim kızınada sahip çık
hayırlısı olsun maşallah ohh ne güzel bi hbr bu dikkat et kendine
ay canım benim kızınkide tam hız devam yüzüde sıcakten kırmızı kırmızı isilik oldu yazık bide sallanmadan uyumuyor ayağımda uuyuyorayağım dursun hemen ağlıyor gece gündüz ayağım hiç durmuyo gram uyku uyumuyorum 2-3 günde bir annem ablam birigeliyo 1 günlük o zaman bi uyuyom 3-4 saat sonra yinedevam bide kızın hergün büyük tuvaletini yapıyomusorma bende fransız kalıyorum :))))
geçmişi pek okuyamıyorum zaten .. kızım gazlı hala teyzesi .. bir gecsi birrgeceye uymuyor ... 2 aylık olduk .. bakalım 1 ay daha zorluğu varmış ..
kuzunu öpüyorum çok
maşallah bebişlerine .. çok su iç ... en çok su süt yapıyor ..birde emzirdikçe gelir sütün
sabriya hoşgeldin .. maşallah kilosu çok güxel .. benimde senin gibiydi bu haftada 3.240 gr doğdu (39. haftada doğurdum)
haftan bayaa ilerlemiş .. eli kulağındadır ... zaten sezeryan günün belli olur artık .. ondan öncede süpriz yapabilir ..
canım ben 2sezeryanıdaoldum epidurali tavsiye ediyorum ilk acılaı hiiiiiiiç hisetmiyorsun çok rahat sondayada gerek olmuyo çok güzel vallaSlm gunaydin kizlar ins Hersey yolunxadir nurcan allahin izniyle shin 15 de dogum ins kizlar xok
Cok korkuyorum Sezeryandan nurcan nevra cok aciyormu Ben tatonoz ignesi olmDim birde espoir normal dogum mu oldu
canım genel uyutmada sonda takılıyo ama epiduralde takılmıyomerhaba ben sondadan çok korkuyorum sezeryandan bile okadar korkmuyorum bana takmayın desem kabul ederledmi acaba.
kızmıyaa benim çin takvimi kız diyor çok da inanıyordum ama neyse bakalım :))) ya galiba kız istiyorum ben
he he yazık paramı vrdin o kremlere kız sorsaydınya banaslm kızlar....
akşam büyük bi çok yaşadım ama halime şükrediyorum...
göbüşmün altında kırmzıı kırmızı çizgiler vardı bende ev içinde bol altlarımı giyiyorum ve onların lastik izidir diye geçiştiriyodum taakii dün geceyekadar
benim iz dir diye tabir ettiğim şeyler meğerse çatlakmışlar yaa akşam farkedebildim 2 tane uzun var diğerleride kısa kısa bi sürü krımızılar şok oldum resmen
kocişe dedim çatlaklar başlamış diye oda herzamanki gibi her hamilede olur hayatım demesiyle konuyu kapattı ama o geçer gözüylede bakıyo
ilkten ufak çaplı bi deprem oldu beynimde ama sonrada dedimki ben bebişime kolay sahip olmadım varsın tüm karnım çatlak dolsun umrumda değil onun varlığının yanında
aynende öyle hiç umrumda değil kafama takmıyorum
ama anlaşılan pahalı kremler bebe yağlarıda fayda etmiyomuş....
amaan nolcak kız boşver benim şişmanlıktan memelerim kollarımın içi dizlerimin arkalarına varıncaya kadar heryerim çatlak boşver.. onlar öyle kırmızı kalmıyor hem beyazlıyor tenimle aynı renk benimkiler yakından bakınca belli oluyor..
açık tenliler illaki çatlıyor hamilelikte kremler falan yalan ancak kaşıntısını alır.. bir arkadaşım var kapkara bir tanecik çatlağı olmadı onun..
amaaaan ben bu hamilmle giyorum bikini umrumda değil beğenmeyen totomu yesin
.acabamı
kız delimisin yüzüstü yatmak hamilelikte çok zararlı benim dr um ilk 3 ay dedi sonrası kesinlikle yasak cnm benim
sen sıkışık dar bi yerde durabilirmisin HAYIR
bebişini sıkıştırıyosun yüzüst yatarsan artık sen 30.haftandasın cnm risklidir valla
bende sola yatmaya dikkat ediyorum kendimi sağ da yada sırt üstü bulursam sinir oluyorumki
sola yatmayı hiç sevmem ama yinede bebişime rahat kan akımı gitsin diye sola yatıyorum
nurcanım hoşgeldin hayatım nasıl prenses döndünmü geliboludamısın?
acabamı
kız delimisin yüzüstü yatmak hamilelikte çok zararlı benim dr um ilk 3 ay dedi sonrası kesinlikle yasak cnm benim
sen sıkışık dar bi yerde durabilirmisin HAYIR
bebişini sıkıştırıyosun yüzüst yatarsan artık sen 30.haftandasın cnm risklidir valla
bende sola yatmaya dikkat ediyorum kendimi sağ da yada sırt üstü bulursam sinir oluyorumki
sola yatmayı hiç sevmem ama yinede bebişime rahat kan akımı gitsin diye sola yatıyorum
nurcanım hoşgeldin hayatım nasıl prenses döndünmü geliboludamısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?