kızlar 10.gün değerim 42,13.gün değerim 143 çıktı galiba bende hamileyim demii,katılabilirmiyim aranıza?
iyi akşamlar kızlar nasılsınızz
bebişler nasıl bakalım
neyzen hoşgeldin topiğimize . hayırlı olsun hamileliğin ...
değerlerin çok güzel maaşallah .. katlamış ..meraklanma üçüncüde de katlayacaktır...
bugün itibari ile 3+6 günlük hamilesin .
..nurcan online olunca listeye ekler seni.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
biz bugün alışverişe çıktık son kalan eksiklerimizide aldık
ama çok yoruldum iyiki çoğu şeyi önceden halletmişiz 1 mağazaya gidip geldik bel ağrısından ölüyorum kızlar size tavsiye alışverişi 30 hafatalara kadar bitirin ağırlaşınca çok zor oluyor neyse ben uzanayım biraz kendinize iyi bakın
Kızlar bende geldim....Geliş hikayemi kendi açtığım topikte anlattım....Bişey soracağım...Çizelgelerimizin üzerine,altına yazıları nasıl yazıyoruz Biri bana adım adım anlatabilir mi???
Kızlar bende geldim....Geliş hikayemi kendi açtığım topikte anlattım....Bişey soracağım...Çizelgelerimizin üzerine,altına yazıları nasıl yazıyoruz Biri bana adım adım anlatabilir mi???
bizimki hafta hesabı ...
doğmuş bebeklerde ay hesabı oluyor .. ondan yapmış olmayasın yanlışlıkla
kızlar 10.gün değerim 42,13.gün değerim 143 çıktı galiba bende hamileyim demii,katılabilirmiyim aranıza?
Kızlar cuma günü doktora gittik şükürler olsun ki herşey yolunda, bugün itibariyla 10+3 olduk teyzeleri..Bu arada yeni hamişlerimiz var ne güzel 2011 anneleri çoğalıyor:))
kızlar ben tedaviye yeni başlayacağım. adetimi bekliyorum ama o kadar huzursuzum ki çünkü çoğu topikte hep olumsuz tüp bebek girişimleri var...sizin bu topik ilaç gibi geldi....hamişler sizde bize dua etmeyi unutmayın olurmu bizi sizden daha iyi kimse anlamaz....inşallah 1 ay sonra bende sizi anlar hale gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?