Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

kızlar 10.gün değerim 42,13.gün değerim 143 çıktı galiba bende hamileyim demii,katılabilirmiyim aranıza?

neyzen hoşgeldin topiğimize . hayırlı olsun hamileliğin ...
değerlerin çok güzel maaşallah .. katlamış ..meraklanma üçüncüde de katlayacaktır...
bugün itibari ile 3+6 günlük hamilesin .
..nurcan online olunca listeye ekler seni.. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

amiin teşekkür ederim,çok sıcak karşıladınız beni çok mutlu oldum,Allah hepinizi bebişlerinizle bir ömür mutlu etsin inşaallah

biz bugün alışverişe çıktık son kalan eksiklerimizide aldık
ama çok yoruldum iyiki çoğu şeyi önceden halletmişiz 1 mağazaya gidip geldik bel ağrısından ölüyorum kızlar size tavsiye alışverişi 30 hafatalara kadar bitirin ağırlaşınca çok zor oluyor neyse ben uzanayım biraz kendinize iyi bakın

oohh ... bitti artık annesi ..artık bebişi bekliyor alınanlar ....
sağlıkla gelsin ...
bu önerini dikkate alıcam bebek odasını alsaydık aldıklarımı yerleştirdikçe kolaylayacaktım .bakalım onuda babam alacak .. o da bekliyor 7. ayımı heralde ...
sana iyi istirahetler.görüşürüzz

Kızlar bende geldim....Geliş hikayemi kendi açtığım topikte anlattım....Bişey soracağım...Çizelgelerimizin üzerine,altına yazıları nasıl yazıyoruz Biri bana adım adım anlatabilir mi???

Kızlar bende geldim....Geliş hikayemi kendi açtığım topikte anlattım....Bişey soracağım...Çizelgelerimizin üzerine,altına yazıları nasıl yazıyoruz Biri bana adım adım anlatabilir mi???

tatlımm bunun için 2011 ağustos eylül ayında anne olacaklar topiği var ben orada anlattım son sayfalara doğru orayı okuyabilirmisin?

Meleğini bekleyenler

isim gidilen merkezgebelik haftasıkız/erkekİisim
1-) nurcan306 Haydarpaşa GATA 16. Hafta: kkk: KIZ
2-) ela2008 13. Hafta
3-) hilye35 13. Hafta
4-) espoir_fr 10.Hafta
5-) byn_zeynep 10 .Hafta
6-) xtatlıkız 29 .Hafta KIZ
7-) nazim83: emir_bebek: 33.Hafta KIZ nihal eda
minikmucizem 9.Hafta
9-) tok 30.Hafta ERKEK
10-) fatmanur 7.Hafta
11-) firstNimbus Maya Tüp Bebek Ankara 28.Hafta ERKEK Yahya Alp
12-) NEVRAA Bahçeci Tüp Bebek 20.Hafta KIZ: 89:
13-) yasmin_07 7.Hafta
14-) nevaa 10.Hafta
15-) Ah_kalBiM 22.Hafta KIZ
16-) sabriya Yesilkoy İnternational Hastanesi 9.Hafta
17-) dilek23_41 8.Hafta
1 herzaman_seninle Memorial Okmeydanı şubesi 5.Hafta
19-) Bilgemmm Kavaklıdere Tüp Bebek merkezi-Ankara 5.Hafta
20-) ceydda 10.Hafta
21-) neyzen_x 4.Hafta
22-) gozdemmmmmm 4.hafta
gebeliği belli olan bütün arkadaşları yazdım sanırım eksik olan unuttuğum arkadaş var ise iletirseniz sevinirim ara ara böle haftalarımızı yazalımbakalım kimler doğuracak ilk :))))))))

Son düzenleme:
öncelikle gözdemcim sende aramıza hoş geldin seninle öncelikle durunun topiğinden tanışıyoruz daha sonrada senin topiğini takip ettim ve mucizene yürekten seviniyorum seninle beraber rabbim sana verdiği mucizeyi diğer gebe kalmaya çabalayan dostlerımızada nasip etsin inşallah

diğer bir konuda arkadaşlar daha öncede bildirdiğim gibi tedavi merkezlerinizi yazarsanız başka arkadaşlarada fikir olur lütfen yazmayan arkadaşlarda yazarmı

son olarak laptopum bozuldu ve hala serviste daha öncede yazmıştım ve eşimin daha 1 hafta daha izni var bazı mesajlarınızı karçırıyor yada yeterli cevabı veremiyor olabilirim kusura bakmayın lütfen elimden geldiğince girmeye çalışsamda bira uzak kaldım topicten inşallah en kısa zamanda halolurda uzun süreli konuşuruz hepinize sağlıklı bebişlerle güzel geçen günler dilerim :))))))))))))))))

Günaydın arkadaşlar ..
Dün ne güzel muhabbet etmişsiniz valla :)
Hamilelik haberlerini alan arkadaşlarımı tekrar tebrik ediyorum ...
Benim yavruş ne yapıyor bilmiyorum, inşş sağlıcakla büyüyordur..
9 gün kaldı pıt pıtları duymayı..
20 gün nihayet azaldı.. Beklemek o kadar zor ki, sağlıklı olduğunu bileyimde içim rahatlasın..
sizler nasılsınız , liste çoğalıyor ne güzel :)

Merhaba kızlar yeni gelen arkadaşlarımız neyzen ve gözdemmm hayırlı olsun
Allah hepimizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Benim tedavimde Bursa Acıbadem Hastanesinde oldu.

Kızlar cuma günü doktora gittik şükürler olsun ki herşey yolunda, bugün itibariyla 10+3 olduk teyzeleri..Bu arada yeni hamişlerimiz var ne güzel 2011 anneleri çoğalıyor:))

Kızlar cuma günü doktora gittik şükürler olsun ki herşey yolunda, bugün itibariyla 10+3 olduk teyzeleri..Bu arada yeni hamişlerimiz var ne güzel 2011 anneleri çoğalıyor:))

neva hayırlısı olsun cnm inş herşey yolundadır...bende perşembe günü kese için gideceğim.sen ne zaman görmüştün keseyi ne kadarlıkken?

kızlar ben tedaviye yeni başlayacağım. adetimi bekliyorum ama o kadar huzursuzum ki çünkü çoğu topikte hep olumsuz tüp bebek girişimleri var...sizin bu topik ilaç gibi geldi....hamişler sizde bize dua etmeyi unutmayın olurmu bizi sizden daha iyi kimse anlamaz....inşallah 1 ay sonra bende sizi anlar hale gelirim

Hayırlı olsun canım inşallah herşey yolunda gider bende senin gibi çok huzursuz ve sıkıntılıydım normal gelen adetim başlıcağımız ay 15 gün geçmişti sıkıntıdan ben birde eşimi tedavi konusunda çok zor ikna etmiştim tekrar denememek konusunda daha baştan kararlıydı birde onun sıkıntısı vardı şükürler olsun Allah nasip etti inşallah darısı başına huzursuz olmamak insanın elinde değil biliyorum ama hep olumlu şeyleri araştır onları takip et Allah yardımcın olsun.

Arkadaşlar sormak istediğim birşey var lütfen cevaplarsanız sevirim ..
Malum bizim gebelik henüz çok erken ..
1)bebeğinizin kalp atışını kaçıncı hafta gördünüz (alt yada üst muayene)
2)Cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz..

Ben 18 aralıkta gebeliğimi öğrendim .. Transferin 9. günüydü ..
20 kasımdada netleşti çok şükür..
Fakat dr'um bana 17 gün sonraya randevu verdi..
Yani il muayeneye gittiğimde 6+5 günlük hamile olmuş olacağım ..
Hem keseyi hem kalp atışını birden görmek için mi 17 gün sonra çağırdı acaba ..
.ünkü ben 5+3'üm kalp atışını olmasa bile alttan muayene ile kese görülürdü..
Sanırım ikisini birden aradana çıkartıcak..
9 gün kaldı , çok merak ediyorum..
Kanama , lekelenme hiçbişeyim yok çok şükür , inş yavrumun kalbi atmaya başlamıştır yada oluşmaya ..

Dilserin kocaman olmuş yavruşun, hoşgeldin aramıza ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…