Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

mrb kızlar uykusuz geçen gecenin sabahı daha doğrusu öğlenindeyim
bizler dert yanıyoruz uykusuzluktan ama doğum sonrasına alışıyo vücudumuz aslında
bizde dün bebiş odamızın tülünün siparişini verdik bugün ölçü almaya geldiler 1 haftaya takılacakmış
ondan sonraki haftada ev temizliğim yapılır sonra başlasın geri sayım...
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun cnmlarım bu gece çok öneml bir gece
cnm yaaa demek ayrılıyosun aramızdan üzdün bak şimdi beni
seninde kandilin mübarek olsun cnm
yaa daha uygun tarifeler var aslında bi araştırsana ayrılma aramızdan
bak arkadaşında gitmiş iyice yanlız kalacaksın
bari net kesilene kadar gel görüşelim kontrollerin nasıl geçiyo
zeynepela nerlerdesin cnm nasılsın görüşmeyeli? doğum yaklaştı sanırım?herşey yolunda mı?
cnm zeynepela ağustos annelerinede az uğruyo bi sıkıntısı yoktu en son
akrabaları gelecekti en son öyle diyodu

aramıza hoşgeldin...cnm kaçıncı günün şuan

Hoş buldum her zaman_seninle..

Transferden sonra 13.günüm..

Ama son adet tarihinden hesaplarsak 16 Haziran son adetimin ilk günüydü..Oyle hesaplarsak 29. gün:)) KAcıncı günde olduğumu bile tam bilemiyorum gördüğünüz gibi gayet acemiyim..

canım hayırlı olsun tebrik ederim :) sağlık ocağı varsa yakınında şimdilik oraya gidebilirsin.şuanda sana folikasit verirler zaten.ultrasonda bebek görünmez henüz.o yüzden haftaya doktor gelince de inş. keseyi görmüş olursun.

bende hepinizin kandilini kutlarım kızlar.şehitlerimize Allahtan rahmet,ailelerine de sabır diliyorum.rabbim bu mübarek günde dualarımız kabul etsin inş.sağlıklıca bebişlerimize kavuşalım,dileyen herkese de bu güzel duyguları nasip etsin rabbim.Amiiin.

cnm son adet tarihinden hesaplanıyo 1 aylık hamilesin şuan
şuan dr a gitmene gerek yok bence zaten gitsende evoevonun dediği gibi bi folikasit verirler onuda kullanıyosundur zaten başkada bişi yapmazlar gönderirler
en yakın 10 gün sonra git derim bende ne zaman müsait olursanız
ama merkezini bilgilendir hamileyim diye

Çok teşekkür ederim herzaman_seninle ve evoevo..
Dün merkezimi bilgilendirdim.aspirin,estrafem ve progestan fitile devam etmemi soylediler keseyi görene kadar...Elevi kullanıyorum vitamin olarak da.. Dediğiniz gibi 1 hafta sabredip, Dr gelince görüşmeye gitmek en mantıklısı...

hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağında da görürsün umarım :79:

canım kontrollerim çok şükür çok iyi gidiyor kızım olcakmış teyzesi hayırlısı ile sen nasılsın hazırlıklar bitti ne güzel biz de yavaş yavaş başlamayı düşünüyoruz bende sizden ayrılmak istemiyorum ama imkanlar işte canım....

ayyy ne güzeel Allah tamamına erdirsin... kızlar saklıyormuş ama göstermiş demek ki seninki :))
keşke gitmesen bizi bırakmasan

oh oh ne güzel bi kız daha geliyo desene hadi hayırlısı bakalım cnm ama bi kere daha düşün şu neti kapatma işini yaa bak uygun tarifeler varmış he ne dersin...
evet cnm bizim hazırlıklar bitti gün sayıcaz artık bakalım kısmetse

hayırlı kandiller kızlar; uzun zamandır birşeyler yazamadım çünkü güzel kızım acele edip aramıza geldi. 23 haziranda 13:10 doğum yaptım.
güzel kızım ceyda bugün itibariyle 22 günlük Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

ayy inanmıyorum allah analı babalı büyütsün ceyda nası kızın iyimi 4 haftamı erken geldi..inanırmısın bütün tüylerim diken diken oldu..amin canım ..

aaaa ne diyosunnn 3 hafta olmuşş
cnm hayırlısı olsun ceyda bebeğe hoşgeldin diyelim nasıl geçti doğumun falan bebiş ne kadar doğdu anlatsana bize tavsiyelerin neler
bende çok sabırsızlanıyorum bi terslik çıkar doğumda diye
Allahım yardımcımız olsun
sen nasılsın alıştınmı
nerden nekadara aldın..başka şeylerde varmı böyle..hastanede gelenlere vermek için.

cnm 12 tanesini 19 liraya aldım ben bunları evde kullanıcam hastanede karambole gider olmaz kırılır falan evde sakin sakin kullanılır
hastanede gelenlere çikolata ikram edicem sadece mevlttede süslü biblolardan ikram edecem
hayırlısıyla inş...

ya ablamlarda lohusa şerbeti ikram edelim bebekli kurabiye yaptıralım diyolar hastane için banada kalsa hast çikolata yaptırıcam. mevlütte süslü şeyler düşünüyorum burda biberonun içinde şekerler var pastanede belki onlardan yaptıtım
ne çok detay var valla dahada neler çıkıcak bilmiyorum.

ayy bayıldım çok şeker bunlar :)) kızlar sayenizde baya bişey öğrenir oldum yani.yapılacak ne kadar çok şey var bak şimdiden gözüm korktu benim :))

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün :)) darısı bizlere inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…