cnm yaaa demek ayrılıyosun aramızdan üzdün bak şimdi benikızlar kandiliniz mubarek olsun.canlarım netim daha kapanmadı ama kapatma kararı aldık bende bir haftadır arkadaşımdaydım evini yükledik dün ve gittiler çok kötüyüm moralmen ama bebeğim bana unutturuyor canlar buarada RABBİM kısmet ederse hayırlıca o günleri görürsek kızım oluyor teyzeleri.yakında sizdende ayrılcam moralim bozuk o yüzden pek girmiyorum şimdiden alıştıra yapıyorum.hepiniz hakkınızı helal edin çok hakkınız var bende....
cnm zeynepela ağustos annelerinede az uğruyo bi sıkıntısı yoktu en sonzeynepela nerlerdesin cnm nasılsın görüşmeyeli? doğum yaklaştı sanırım?herşey yolunda mı?
Merhaba arkadaşlar..
Dün itibariyle 1154.6 Beta-hCG değeriyle , pozitif sonucu alıp, sizin aranıza katıldım..Hala şaşkınlığımı üzerimden atamadım:)
Sizlere ilk sorum şu : Ben bir süredir bir ilçede yaşıyorum eşimin işi gereği..Burada devlet hastanesindeki kadın doğumcu izinliymiş..Haftaya Pazartesiye kadar .Sizce hemen bir doktora muayene olmalı mıyım ? Bu konuda kararsız kaldım ..
Merhaba arkadaşlar..
Dün itibariyle 1154.6 Beta-hCG değeriyle , pozitif sonucu alıp, sizin aranıza katıldım..Hala şaşkınlığımı üzerimden atamadım:)
Sizlere ilk sorum şu : Ben bir süredir bir ilçede yaşıyorum eşimin işi gereği..Burada devlet hastanesindeki kadın doğumcu izinliymiş..Haftaya Pazartesiye kadar .Sizce hemen bir doktora muayene olmalı mıyım ? Bu konuda kararsız kaldım ..
Hoş buldum her zaman_seninle..
Transferden sonra 13.günüm..
Ama son adet tarihinden hesaplarsak 16 Haziran son adetimin ilk günüydü..Oyle hesaplarsak 29. gün:)) KAcıncı günde olduğumu bile tam bilemiyorum gördüğünüz gibi gayet acemiyim..
cnm son adet tarihinden hesaplanıyo 1 aylık hamilesin şuan
şuan dr a gitmene gerek yok bence zaten gitsende evoevonun dediği gibi bi folikasit verirler onuda kullanıyosundur zaten başkada bişi yapmazlar gönderirler
en yakın 10 gün sonra git derim bende ne zaman müsait olursanız
ama merkezini bilgilendir hamileyim diye
Hoş buldum her zaman_seninle..
Transferden sonra 13.günüm..
Ama son adet tarihinden hesaplarsak 16 Haziran son adetimin ilk günüydü..Oyle hesaplarsak 29. gün:)) KAcıncı günde olduğumu bile tam bilemiyorum gördüğünüz gibi gayet acemiyim..
mrb kızlar uykusuz geçen gecenin sabahı daha doğrusu öğlenindeyim
bizler dert yanıyoruz uykusuzluktan ama doğum sonrasına alışıyo vücudumuz aslında
bizde dün bebiş odamızın tülünün siparişini verdik bugün ölçü almaya geldiler 1 haftaya takılacakmış
ondan sonraki haftada ev temizliğim yapılır sonra başlasın geri sayım...
bu arada hepinizin kandili mübarek olsun cnmlarım bu gece çok öneml bir gece
cnm yaaa demek ayrılıyosun aramızdan üzdün bak şimdi beni
seninde kandilin mübarek olsun cnm
yaa daha uygun tarifeler var aslında bi araştırsana ayrılma aramızdan
bak arkadaşında gitmiş iyice yanlız kalacaksın
bari net kesilene kadar gel görüşelim kontrollerin nasıl geçiyo
cnm zeynepela ağustos annelerinede az uğruyo bi sıkıntısı yoktu en son
akrabaları gelecekti en son öyle diyodu
aramıza hoşgeldin...cnm kaçıncı günün şuan
canım kontrollerim çok şükür çok iyi gidiyor kızım olcakmış teyzesi hayırlısı ile sen nasılsın hazırlıklar bitti ne güzel biz de yavaş yavaş başlamayı düşünüyoruz bende sizden ayrılmak istemiyorum ama imkanlar işte canım....
canım kontrollerim çok şükür çok iyi gidiyor kızım olcakmış teyzesi hayırlısı ile sen nasılsın hazırlıklar bitti ne güzel biz de yavaş yavaş başlamayı düşünüyoruz bende sizden ayrılmak istemiyorum ama imkanlar işte canım....
Eki Görüntüle 225488
kızlar bunlarda bizim lohusa şerbeti takımlarından esinlenerek yaptığımız ama benim bu süslü bardakları doğumdan sonra eve gelenlere meşrubat ikram edeceğim süslü bardaklarım, nasıl?
çok güzelmiş canım sen mi yaptın?
malzemelrini alıp ben yapacaktım sonra başka bi yerde hazırlarını buldum ve aldım cnm...çok sğl...
hayırlı kandiller kızlar; uzun zamandır birşeyler yazamadım çünkü güzel kızım acele edip aramıza geldi. 23 haziranda 13:10 doğum yaptım.
güzel kızım ceyda bugün itibariyle 22 günlük Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
aaaa ne diyosunnn 3 hafta olmuşşhayırlı kandiller kızlar; uzun zamandır birşeyler yazamadım çünkü güzel kızım acele edip aramıza geldi. 23 haziranda 13:10 doğum yaptım.
güzel kızım ceyda bugün itibariyle 22 günlük Allah hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
nerden nekadara aldın..başka şeylerde varmı böyle..hastanede gelenlere vermek için.
aaaa ne diyosunnn 3 hafta olmuşş
cnm hayırlısı olsun ceyda bebeğe hoşgeldin diyelim nasıl geçti doğumun falan bebiş ne kadar doğdu anlatsana bize tavsiyelerin neler
bende çok sabırsızlanıyorum bi terslik çıkar doğumda diye
Allahım yardımcımız olsun
sen nasılsın alıştınmı
cnm 12 tanesini 19 liraya aldım ben bunları evde kullanıcam hastanede karambole gider olmaz kırılır falan evde sakin sakin kullanılır
hastanede gelenlere çikolata ikram edicem sadece mevlttede süslü biblolardan ikram edecem
hayırlısıyla inş...
Eki Görüntüle 225488
kızlar bunlarda bizim lohusa şerbeti takımlarından esinlenerek yaptığımız ama benim bu süslü bardakları doğumdan sonra eve gelenlere meşrubat ikram edeceğim süslü bardaklarım, nasıl?
hayırlı kandiller kızlar; uzun zamandır birşeyler yazamadım çünkü güzel kızım acele edip aramıza geldi. 23 haziranda 13:10 doğum yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?