Pozitif Sonuç Alıp Bebeğiyle Bekleyenler

:98::98::98:
o göbekle:2::2:

ay lilacımkusura bakma tam o göbekle nası kullnıyosun ben emniyet kemeri takamıyorum diycektim içerden yemeğe çağırdılar bizim cimcime yazmış:)
ayşeyede yazdım facede milletin adamlarına arkadaşlık yolluyodu nası beceriyo bilmiyorum..:)

aldım kızlar prima paketimi geldim dönüştede eşime odamızın tül siparişini verdik onunda ölçüsünü almaya yarın gelecekelr hadi bakalım hayırlısı
prima paketinden güzel ama çokta güzel olmayan şeyler çıktı işte kullanışlı yani numuneler var bikaç tane tupperware mama kutusu var 2 tane pil var bi annelik cd si var kitapçık var lansinoh süt saklama poşeti var göğüs ucu kremi var göğs pedi var 6tane prima yeni doğan bebek bezi var
bereket versin

Günaydın kızlar Nurcan cim evet ilgi hastanesinde olacak nevra nin dogum yaptıgı yeer erken kalkıp duamı ettim Rabbim yardımcım olsun dualarınızı esirgemeyin

Günaydın kızlar Nurcan cim evet ilgi hastanesinde olacak nevra nin dogum yaptıgı yeer erken kalkıp duamı ettim Rabbim yardımcım olsun dualarınızı esirgemeyin
ne güzel mübarek günde kavuşacaksın evladına Allah bir avazda kurtarsın, evladını size sizi evladınıza bağışlasın hep güzel günlerini göstersin inşallah..

kızlar kandiliniz mubarek olsun.canlarım netim daha kapanmadı ama kapatma kararı aldık bende bir haftadır arkadaşımdaydım evini yükledik dün ve gittiler çok kötüyüm moralmen ama bebeğim bana unutturuyor canlar buarada RABBİM kısmet ederse hayırlıca o günleri görürsek kızım oluyor teyzeleri.yakında sizdende ayrılcam moralim bozuk o yüzden pek girmiyorum şimdiden alıştıra yapıyorum.hepiniz hakkınızı helal edin çok hakkınız var bende....

cnm benim çok üzüldümm yaa ( keşke neti kapattırmasaydınız senin için de zor olacak.rabbim kızını sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inş.

canım rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Ne yazsam bilmiyorum Allahtan tüm şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyorum.. Bu mübarek günde Rabbim hepsine dayanma gücü versin.
Kandiliniz mübarek olsun bu güzel günde tüm dualarımız kabul olsun tüm günahlarımız afolunsun.. Allah evlatlarımız bizlere bağışlasın, tüm dileyen ve hak edenlere en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin..

canım seninde kandilinn mübarek olsun...inşllh kapattırmazsın diyim ..ben ttnet modemini kullanıyorum ayda en fazla 24 lira ödüyorum aklında bulunsun..

Merhaba arkadaşlar..
Dün itibariyle 1154.6 Beta-hCG değeriyle , pozitif sonucu alıp, sizin aranıza katıldım..Hala şaşkınlığımı üzerimden atamadım:)

Sizlere ilk sorum şu : Ben bir süredir bir ilçede yaşıyorum eşimin işi gereği..Burada devlet hastanesindeki kadın doğumcu izinliymiş..Haftaya Pazartesiye kadar .Sizce hemen bir doktora muayene olmalı mıyım ? Bu konuda kararsız kaldım ..

ayşecim seninde kandilin mübarek olsun ..
insan ne yazacağını bilemiyo hepimiz çok üzüldük allah şehitlerimize rahmet eylesin bunu yapan pis alçaklarıda allah bildiği gibi yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…