ayyyy sorma 3bebek diil 3fırlama taşıyorum ben
ya ben evde çok kalmak istemiyorum bazen arkadaşıma gidiyorum akşam yemekten sonra geliyorum
bazen anneme bazen kayınvalideye falan günler geçiyo
nolur nolmaz hala araba kullanabiliyoken çarşı işlerimi hallediyorum ufak tefek
arada giremezsem merak etme yani yarında giremeyebilirim
noldı kız yine yiğenin mi yazdı bunları??:98::98::98:
O göbekle:2::2:
kızlar [ı]tahmer[/ı] hiç gelmiyo artık
acaba net bağlatısını iptalmi ettiler
o gelmeden duramazdı
noldı kız yine yiğenin mi yazdı bunları??
bugün ben de onu düşündün galiba kapattı kocası neti(
kızlar tahmer hiç gelmiyo artık
acaba net bağlatısını iptalmi ettiler
o gelmeden duramazdı
ne güzel mübarek günde kavuşacaksın evladına Allah bir avazda kurtarsın, evladını size sizi evladınıza bağışlasın hep güzel günlerini göstersin inşallah..Günaydın kızlar Nurcan cim evet ilgi hastanesinde olacak nevra nin dogum yaptıgı yeer erken kalkıp duamı ettim Rabbim yardımcım olsun dualarınızı esirgemeyin
Günaydın kızlar Nurcan cim evet ilgi hastanesinde olacak nevra nin dogum yaptıgı yeer erken kalkıp duamı ettim Rabbim yardımcım olsun dualarınızı esirgemeyin
kızlar kandiliniz mubarek olsun.canlarım netim daha kapanmadı ama kapatma kararı aldık bende bir haftadır arkadaşımdaydım evini yükledik dün ve gittiler çok kötüyüm moralmen ama bebeğim bana unutturuyor canlar buarada RABBİM kısmet ederse hayırlıca o günleri görürsek kızım oluyor teyzeleri.yakında sizdende ayrılcam moralim bozuk o yüzden pek girmiyorum şimdiden alıştıra yapıyorum.hepiniz hakkınızı helal edin çok hakkınız var bende....
kızlar kandiliniz mubarek olsun.canlarım netim daha kapanmadı ama kapatma kararı aldık bende bir haftadır arkadaşımdaydım evini yükledik dün ve gittiler çok kötüyüm moralmen ama bebeğim bana unutturuyor canlar buarada RABBİM kısmet ederse hayırlıca o günleri görürsek kızım oluyor teyzeleri.yakında sizdende ayrılcam moralim bozuk o yüzden pek girmiyorum şimdiden alıştıra yapıyorum.hepiniz hakkınızı helal edin çok hakkınız var bende....
Günaydın kızlar Nurcan cim evet ilgi hastanesinde olacak nevra nin dogum yaptıgı yeer erken kalkıp duamı ettim Rabbim yardımcım olsun dualarınızı esirgemeyin
Ne yazsam bilmiyorum Allahtan tüm şehitlerimize rahmet ailelerine sabır diliyorum.. Bu mübarek günde Rabbim hepsine dayanma gücü versin.
Kandiliniz mübarek olsun bu güzel günde tüm dualarımız kabul olsun tüm günahlarımız afolunsun.. Allah evlatlarımız bizlere bağışlasın, tüm dileyen ve hak edenlere en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?